Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RajaCraft

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Renoxeq Przestań mi spamić pod postami. Wiem, że jesteś zły, że nie dostałeś Budowniczego, ale nie musisz się mścić. Najlepiej by było, gdyby administracja zablokowała ci podgląd, bo mi ciągle temat refreshujesz (za co dziękuję). 

@AntyWarn

Maść na ból dupy firmy Wandal, polecam Magda Gessler.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNayanNayanowski Skoro masz bana, to skąd wiesz? Doszło pare nowych rzeczy, skripty zostały dodane. Dostałeś bana za to, że pewnie administrację obrażałeś, i nadużywałeś komendy /bukkit:me. Trzeba było wpisać /bukkit:me to by wyskoczyło, że za mało argumentów i potem nam powiedzieć, że działa komenda /bukkit:me a my byśmy się tym zajęli. Po za tym, po co mamy robić własne skripty, skoro na internecie są gotowce? Nie rozumiem...

@Edit 

#AntyWarn

Dzięki za refresh.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNayanNayanowski Przyjmuję, przeczytaj co pisze na samym dole prezentacji. Po prostu mówię Ci jak jest. To, że napisałem tam, że przyjmę krytykę, tak samo jak pochwałę, to nie oznacza, że, nie mogę odpowiedzieć w obronie ;)

@Edit A tym co piszesz, to Ty pokazujesz poziom 12-latka. 

Opublikowano

Serwer i cała administracja to jakiś żart. Dorii2003 technikiem? Śmiech na sali, on nawet nie zna podstaw konfiguracji pluginów, a co już mówić o skryptach. Ich pro elo technik tak zrobił serwer że wszystkie komendy działają nawet /bukkit:op. SERWER JAK I ADMINISTRACJA TO JEDNO WIELKI DNO.

Opublikowano

@SebxteR Zacznijmy od tego, że z tym bukkitem to przez ze mnie. Bo w pex'ie dałem dla graczy - bukkit.* zamiast - -bukkit.*. Po drugie - to Ty pokazałeś swój poziom dna, rozwalając spawna, co mnie w ogóle nie wkurzyło, ponieważ spawn nie był jakiś zwalający z nóg. Ja nie szukam technika zawodowego, tylko podstawowego, który się czegoś nauczy i nie będę musiał mu za to płacić. Zawsze mogę go zmienić, ale mi on odpowiada bo mogę się z nim dogadać. 

@Edit Przepraszam wszystkich, za ten serwer. Jest jaki jest, ja staram się go ciągle udoskonalać, uczę się dopiero. Nie jestem taki doświadczony jak Wy, wiele jest przede mną problemów, z którymi czasem nie mogę sobie uporać i proszę Dorii2003 o pomoc, bo z tego co widzę, to jest jedyna normalna osoba na tyle, że potrafi mi coś pomóc. 90% ludzi, którzy przyjdą na serwer z MPCforum to krytycy, którzy nie mają co robić, a ja muszę robić wszystko, żeby coś naprawić, bo oni mają kaprys na to. A ja czasem nie wyrabiam. Więc proszę Was ludzie o wyrozumiałość.

Opublikowano

Dziękuję !!! Chciałem wejść na serwer, ale te komentarze mnie zniechęciły... Pozdrawiam administracje bo wydaje mi się, że nie mają równo pod sufitem bo zwyczaje zrobili sobie wojnę z tego posta.

Chociaż trochę ukażcie swojej uprzejmości a tak jak UP widać teraz dlaczego jest tak mało graczy... BO ADMINISTRACJA NIE PRZYCZYNIA SIĘ DO ROZWOJU !!! Co to ma być ? Pff... szkoda mojego czasu na ten post, ale MASAKRA !!! Nie polecam servera... wbiłem dostałem bana niby za obrazę a doradziłem tylko co by zmienić... NARRAAA!!! ( Server i tak upadnie )

Opublikowano

@MunyPL Jak doradziłeś niby? Zresztą, nikt nie potrafi pojąć, że dopiero się uczę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...