Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RajaCraft

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUŻ JEST!!!! WIĘCEJ SLOTÓW!!!!

Prezentuje Wam serwer RajaCraft!

69561741195146474741.png

82851559837483942216.png

IP: rajacraft.ench.pl

Tryb: Survival+Gildie

Sloty: 200!

Na serwerze jest drop ze stone, tutaj macie pokazane %:

Dodatkowo został dodany drop Fortune I, II oraz III. Więcej informacji na serwerze pod komendą /drop

Do założenia gildii potrzeba: Diamenty x64, Szmaragdy x32, Żelazo x64, Złoto x64, Jabłko x32, Złote Jabłko x16 oraz Ender perła x8.

itemy dostępne również na serwerze pod komendą /itemy

Serwer jest robiony z myślą o innych graczach. Stawiając go, nie kierowałem się tym co ja myślę, tylko innymi graczami, którzy mieli możliwość zagrania wcześniej. 

Na serwerze panuje miła i ciepła atmosfera, więc zapraszam gorąco.

35724382595953315279.png

Właściciel: zmuli (ja)

Technik: Dorii2003

Grafik: Kvantom

KidMod: kuba21

KidMod: AdamekGaming

REKRUTACJA OFF!

Znajomość komend:
Staż w MineCraftcie:
Opisz siebie (w 3/4 zdaniach):
---
Wymagania: Znajomość komend, minimalnie 1 rok stażu w MineCrafcie.

Zdjęcia z serwera:

(później)

Przyjmę krytyki tak samo, jak pochwały, oczywiście na temat serwera, oraz na temat prezentacji. :)

Pozdrawiam, xMNx

Opublikowano

Gorąco polecam. Grałem na poprzedniej edycji. Miła atmosfera i pomocna administracja.

Opublikowano

Polecam. Administracja kulturalna, ma coś tam umiejętności (cóż - nie znajomość skripta, pewne mniejsze braki na serwerze typu komendy /pomoc), ale mimo to polecam. Spawn rozbudowany, podoba mi się. Zapraszam.

bannergif.gif

Opublikowano

Serwer nawet fajny, tylko pograłem 5 min po czym opuściłem serwer i nagle mam bana....

Jaki powód bana?

Opublikowano

Na razie serwer jest wyłączony, ponieważ przesyłam pliki ze starego hostingu na nowy. Ale przed 16:20 serwer powinien być uruchomiony, więc zapraszam!
Serwer włączony. ZAPRASZAMY! :)

Opublikowano

Tak więc, zmieniłeś nazwę i zrobiłeś nowy temat bo w poprzednim miałeś ogromny hejt

1) Wciąż niezabezpieczone plguiny

2) Skrypty 

3) to już niepewne (nie mam dowodów) Admini z serva polecaja serva na MPC :)

I to tyle.

Serwer się poprawił.

Zbudowali własny spawn

Nawet dobry serwer

6/10

skillhost-white.svg

Opublikowano

Tak więc, zmieniłeś nazwę i zrobiłeś nowy temat bo w poprzednim miałeś ogromny hejt

1) Wciąż niezabezpieczone plguiny

2) Skrypty 

3) to już niepewne (nie mam dowodów) Admini z serva polecaja serva na MPC :)

I to tyle.

Serwer się poprawił.

Zbudowali własny spawn

Nawet dobry serwer

6/10

Nie zrobiłem nowego tematu z powodu hejtu, już Ci to powiedziałem. Zrobiłem nowy, ponieważ nazwe zmieniłem. Nie mogłem mieć tematu "HyperCraft" a serwera "RajaCraft".

Po za tym, dziękuję za ocenę :)

Opublikowano

Serwer nie jest fajny. Same motd nie przyciąga graczy. Spawn prostacki. Nie ma komendy /pomoc a /drop to nie działa... Ulepsz ten serwer bo narazie to jest dno

Opublikowano

Jeżeli dziś o 20:00 będzie minimum 15 graczy będzie EVENT! Do wygrania SVIP!

Serwer nie jest fajny. Same motd nie przyciąga graczy. Spawn prostacki. Nie ma komendy /pomoc a /drop to nie działa... Ulepsz ten serwer bo narazie to jest dno

Jeśli byś został choć chwilę dłóżej MotoR'e to byś wiedział, że teraz jest motd jest: RajaCraft Survival+Gildie 

Widać, że jesteś osobą niecierpliwą. Spawne jest prostacki, ponieważ nie każdy ma talent do budowania, więc obecnie szukam budowniczego, który ten spawn zrobi. Nie widzę potrzeby, żeby dodać komendę /pomoc, a /drop nie działa tylko Tobie. Ale mimo wszystko dziękuję za opinie, pozdrawiam, xMNx.

Opublikowano

No no, zgłosiłem się na budowniczego i lagów nie ma. Dostałem za to rangę SVIP. Niestety została mi dziś odebrana za wytyknięcie błędu, a mianowicie działająca komenda /bukkit:?

Także dostałem bana za ,,obrazę administracji'' od osobnika rok młodszego odemnie za ,,Dorianie, to ty jesteś porąbany'' na odpowiedź technika @DoriiSuperPies ,,bo jesteś porąbany''. Serwera nie polecam, mało kto tam gra.

Daję logi razem z listą pluginów zainstalowanych na serwerze:

x
Opublikowano

@Renoxeq Jesteś zwykłym chamem, nie przyjąłem spawnu, który dla mnie zbudowałeś, i chcesz się "zemścić", ale jak widać, nie udało ci się, bo zgłosiłem twój post do administracji. Nie życzę sobie, żebyś podawał logów z mojego serwera, a, że nie wszystkie komendy /bukkit:.... są zabepieczone, to nie znaczy, że inne też, bo np. przed twoim przyjściem na serwer m.in. /bukkit:help /bukkit:? zostało już zablokowane, i wraz z tym, gdy się dowiaduję, że na przykład jest komenda /bukkit:_ (daję przykład) to od razu zablokuje. Np. dziś zablokowałem komendę /bukkit:me, gdyż dopiero się o niej dowiedziałem.

I z góry dziękuję za usunięcie logów przez administrację :)

Opublikowano

Heheh

Logi były z mojego launchera a nie z serwera

Dorian ci wszystko robi ponieważ mało co ogarniasz pluginy, a za spawn się nie mściłem ;)

#antyblezur

Pluginy do dupy (azrank i dużo innych niepotrzebnych), technik który ma 11/12 lat nie umie odróżnić hejtu od oceny :) Nadal nie polecam.

Opublikowano

Heheh

Logi były z mojego launchera a nie z serwera

Dorian ci wszystko robi ponieważ mało co ogarniasz pluginy, a za spawn się nie mściłem ;)

#antyblezur

Pluginy do dupy (azrank i dużo innych niepotrzebnych), technik który ma 11/12 lat nie umie odróżnić hejtu od oceny :) Nadal nie polecam.

A ty sie zgłaszasz, na budowniczego, a nie umiesz budować. Co z tego, że logi były z twojego lanuchera, ja sobie nie życzę, żebyś udostepniał ich publicznie. Po za tym, ty sam byś nie zrobił lepszego serwera, bo 20 marca napisałeś coś takiego:

Weź usuń te ustrojstwo o nazwie AZRank, jest za bardzo zbugowany.
Poza tym podoba mi się ta paczka, z chęcią ściągnę.

(tutaj to napisałeś: http://www.mpcforum.pl/topic/1388355-dl17x-pliki-serwerowe-surv-gildie-by-sza/ )

Co oznacza, że sam nie umiałbyś zrobić serwera. :)

Pozdrawiam, i nie pisz już więcej pod moimi tematami. 

@Edit Z tego co wiem, nie ma innego pluginu na rangi czasowe, po za AzRank.

@Edit2 Dorii2003 mi dodał tylko skripty. :) Za nim Dorii2003 doszedł, sam sobie zacząłem konfigurować /bukkit:help oraz /bukkit:?.

Opublikowano

1. Co oznacza, że sam nie umiałbyś zrobić serwera. :)

2. Z tego co wiem, nie ma innego pluginu na rangi czasowe, po za AzRank.

1. Nie pieprz głupot jak nie wiesz. Kilkakrotnie robiłem swoje serwery lub dla kogoś, tylko raz kiedy byłem w tym zielony (listopad 2014). Poza tym mam na swoim profilu skrypt zastępujący azranka, a także konfigurowałem ostatnio serwer sv+gildie...

2. Permissionsex albo jak nie ogarniasz to skrypt rxRank z mego profilu.

#antywarn&blezur

Post @up pokazuje iq administracji... Napracowałem się, dostałem SVip, potem mi go zabrano za ,,chamstwo". A gdybym go kupił to też byście go zabrali za ,,chamstwo"?

Opublikowano

1. Nie pieprz głupot jak nie wiesz. Kilkakrotnie robiłem swoje serwery lub dla kogoś, tylko raz kiedy byłem w tym zielony (listopad 2014). Poza tym mam na swoim profilu skrypt zastępujący azranka, a także konfigurowałem ostatnio serwer sv+gildie...

2. Permissionsex albo jak nie ogarniasz to skrypt rxRank z mego profilu.

#antywarn&blezur

Post @Renoxeq pokazuje iq administracji... Napracowałem się, dostałem SVip, potem mi go zabrano za ,,chamstwo". A gdybym go kupił to też byście go zabrali za ,,chamstwo"?

Nie, nadal byś go miał.

Opublikowano

Jakich eventów można się spodziewać w najbliższym czasie?

Na razie żadnych, niestety, z powodu małej ilości graczy. 

Opublikowano

@Renoxeq

Hmm, ten Twój plugin to szkoda brać, pex? Żal mi Cie, pex nie ma w dniach, mieś itd.

Zbędne pluginy? Ty jesteś zbędny

@AntyWarn

Strona internetowa serwera jest coraz bliżej gotowości, zapraszamy!

UWAGA! Serwer został wyłączony z poważnych problemów.

bannergif.gif

Opublikowano

@Renoxeq

Hmm, ten Twój plugin to szkoda brać, pex? Żal mi Cie, pex nie ma w dniach, mieś itd.

Zbędne pluginy? Ty jesteś zbędny

@AntyWarn

Strona internetowa serwera jest coraz bliżej gotowości, zapraszamy!

UWAGA! Serwer został wyłączony z poważnych problemów.

Teraz mi powiedz kolego, jaki plugin? Ja jestem zbędny? Miło by Ci było gdyby ktoś w internecie lub w realnym życiu tak do Ciebie powiedział? Z pewnością nie! Jak ci się nie chce korzystać z kalkulatora to nie korzystaj z tego, proste!

#AntyBlezur

Post @up świadczy o wieku technika... pff... zwykły rozkapryszony chłopiec którego rodzice nie pilnują co pisze i robi w internecie...

PS: nie dam sobą tak pomiatać, proszę o warna dla DoriiSuperPies

@Renoxeq

Hmm, ten Tfuj plugin to szkoda brać, pex? Rzal mi Cie, pex nie ma w dniah, mieś itd.

Zbendne pluginy? Ty jesteś zbendny

@AntyWarn

Strona internetowa serwera jest coraz blirzej gotowości, zapraszamy!

UWAGA! Serwer został wyłonczony z powarznyh problemuw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...