Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Red-Mu . REAKTYWACJA

Uchiha.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nikomu sie niechce grac na testach :P narazie nie ma fajnego serwera ten zapowiada sie ciekawie nic tylko pozostaje czekac ;/ i liczyc ze adminom sprawnie szybko pojdzie i open bedzie wczesniej :D powodzenia

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie kiedy jest juz start serwera ? :P bo na testach to nie chce mi sie grac, ale na pvp bilans wejde , jak w ogole bd ;p ;3

nikomu sie niechce grac na testach :P narazie nie ma fajnego serwera ten zapowiada sie ciekawie nic tylko pozostaje czekac ;/ i liczyc ze adminom sprawnie szybko pojdzie i open bedzie wczesniej :D powodzenia

Skoro nikomu nie chce się grać na testach to szlifowanie serwera potrwa dłużej, proste. Ustawienia tym bardziej nie są złe żeby trochę potestować - o jakieś itemy można poprosić.

Sami sobie odpowiadacie ^^

Opublikowano

To juz wiecie przynajmniej tak na oko, kiedy bd start serwera :P ???

Kolejny post tego samego typu. J/w jako iż pozostało nam testowanie serwera i usprawnienia WWW a gracze nie mają ochoty nam pomóc nie wiemy i przez parę dni pewnie się nie dowiemy kiedy będzie start serwera

Opublikowano

Na Mu online sezon 4 nie ma Mu helpera..  Co do startu serwera , będziecie musieli jeszcze  trochę poczekać bo jak na razie mało osób ma chęci,aby pomóc nam testować :)

Opublikowano

Odblokujcie Elite i po sprawie :) jeżeli będzie zablokowane 30% graczy mniej :)

Moze jest to smieszne ale jak by nie bylo taka prawda ;)

Opublikowano

Summonerka to jeden wielki BUG :)

Co przez to rozumiesz ?:) Skille z boków są tak ustawione na specjalnie .  Gdy dodaje się pkt w ene i rośnie lvl to skille z boków biją szybciej i mocniej to jest normalne,więc nie jest to żaden bug. 

Opublikowano

Zostanie dodana zmodyfikowana przez nas Avanta z usuniętą możliwością zbierania przedmiotów. Prawdopodobnie start serwera odbędzie się w piątek 3.04.2015 ,ale wszystko zależy od was czy pomożecie nam szukać bugów. Jest parę stałych testerów ,którzy na start serwera dostaną za pomoc malą rekompensatę :)

Opublikowano

Książka u Sumonerki to coś ala tarcza zajmuje ten sam slot, dziwne jest że wkładając książkę do slota wczytuje Ci się skill książka spada do plecaka a skilla możesz używać, wbiłem tak wszystkie trzy ksiązki i mogłem wszystkich używać.

- zbugowany book of ghost phanotms,

- zbugowane wymagania czarów dla su, gdzie jak je przeczytasz to znikają i musisz jeszcze raz przeczytać ten sam czar do odpowiedniej ilości ene,

- zbugowany  Night, nie da się go w ogóle użyć

- chain bije wszystko na około, w ogóle nie widać skilla a jest to chain lighting jak sama nazwa wskazuje,

- zbugowany Electric Surge , w ogóle nie działa

a grałem 15min....

ps: Chyba  że to nie S4 tak napisałeś :)

Opublikowano

Electric Surge działa , bo sprawdzalem . Night także działa :)  Resztę już zgłaszam .

ps: Chyba  że to nie S4 tak napisałeś  :)

nie rozumiem ?
Opublikowano

Książka u Sumonerki to coś ala tarcza zajmuje ten sam slot, dziwne jest że wkładając książkę do slota wczytuje Ci się skill książka spada do plecaka a skilla możesz używać, wbiłem tak wszystkie trzy ksiązki i mogłem wszystkich używać.

- zbugowany book of ghost phanotms,

- zbugowane wymagania czarów dla su, gdzie jak je przeczytasz to znikają i musisz jeszcze raz przeczytać ten sam czar do odpowiedniej ilości ene,

- zbugowany  Night, nie da się go w ogóle użyć

- chain bije wszystko na około, w ogóle nie widać skilla a jest to chain lighting jak sama nazwa wskazuje,

- zbugowany Electric Surge , w ogóle nie działa

a grałem 15min....

ps: Chyba  że to nie S4 tak napisałeś :)

Drogi kolego ,teraz skończyłem sprawdzać wszystko co napisałes i wszystko działa , bok zajmuje tyle  ile powinien czyli  2 kratki i żadne dodatkowe skille z boków sie nie zapisują , wszystko działa tak jak powinno ,więc chyba inny serwer testowaleś ? :)

Opublikowano

Drogi kolego ,teraz skończyłem sprawdzać wszystko co napisałes i wszystko działa , bok zajmuje tyle  ile powinien czyli  2 kratki i żadne dodatkowe skille z boków sie nie zapisują , wszystko działa tak jak powinno ,więc chyba inny serwer testowaleś ? :)

Proszę :)

<a href=http://zapodaj.net/84e0d1039ec61.jpg.html>(03_30-22_50)-0000.jpg</a>

Jak widać na załączonym screenie slot na book pusty, książki w plecaku a wszystkie skille wczytane.

Opublikowano

Zostanie dodana zmodyfikowana przez nas Avanta z usuniętą możliwością zbierania przedmiotów. Prawdopodobnie start serwera odbędzie się w piątek 3.04.2015 ,ale wszystko zależy od was czy pomożecie nam szukać bugów. Jest parę stałych testerów ,którzy na start serwera dostaną za pomoc malą rekompensatę :)

A w czym przeszkadza wam pick ? Nie każdy ma czas siedzieć cały czas przed monitorem... A jeśli komuś w pt nie pasuje, że ktoś ma picka to go wywala i po temacie więc proszę mi podać konkretny argument dla którego Elite jest zabronione ?

PS. Avanta sama w sobie nie ma picka więc nic nie trzeba modyfikować...

Co to za testowanie jak połowa ludzi w Rankingu ma max staty ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...