Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Red-Mu . REAKTYWACJA

Uchiha.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszą opcją jest exp 1000 z ilością 300-400 pkt za RES. Będzie jakieś urozmaicenie i nie będzie tak łatwo do czegoś dojść. Helper jak najbardziej tak. 

ja propouje exp 200/500 . spoty po 6/7 kolego moim zdaniem to takich serwerów jest stanowczo za dużo i nie cieszą się popularnością. :)

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe itemki exc (wybrany przez zwycięzscy Eventu nowy item  +full opcja )  będzie można zdobyć tylko przez Eventy prowadzone na serwerze przez Administracje, które bedą rozpisane na stronie serwera . Natomiast nie exc będą w dropie . Arena od 300 lvl-a lub jej brak ,  decyzja należy do was . Tak będą beta  testy.

No wlasnie Helper - pytanie czy zostanie przeportowany...

Ja stoje twardo za tym zeby latwo nie bylo - exp 800 (lub mniejszy) | pkt za rr 250 | spoty 6-7 mobow

Mozliwosci expa przy S4 jest wiele i jest o wiele szybszy. To nie czasy 97d gdzie expilo sie tylko arena albo jakies wariacje typu Icarus2 + BC....

Opublikowano

Elite jak i Avanta będą zablokowane . A co do Mu Helper dogadam sie z Damianem wieczorem co da się zrobić. Spoty będą po 6-7 mobòw z tym , że na paru pierwszych mapach , będzie parę lepszych spotòw po 10 mobów . Exp 800 , 250/300 pkt za resa i brak spotòw na Arenie , co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Elite jak i Avanta będą zablokowane . A co do Mu Helper dogadam sie z Damianem wieczorem co da się zrobić. Spoty będą po 6-7 mobòw z tym , że na paru pierwszych mapach , będzie parę lepszych spotòw po 10 mobów . Exp 800 , 250/300 pkt za resa i brak spotòw na Arenie , co o tym sądzicie ?

Perfect for me :))

Niech reszta sie wypowie :)

Stare dobre ustawienia C:

Opublikowano

Popieram

Opublikowano

popieram

Opublikowano

Panowie i może Panie (kto wie czy jakaś nie zagląda tutaj)...

Co odnośnie tematu Grand Resetów ? Co proponujecie ?
Ja nigdy nie byłem przekonany na GR'ów ale jest jak jest są one wszędzie teraz więc kieruje zapytanie do was - gracze :)

Opublikowano

Panowie i może Panie (kto wie czy jakaś nie zagląda tutaj)...

Co odnośnie tematu Grand Resetów ? Co proponujecie ?

Ja nigdy nie byłem przekonany na GR'ów ale jest jak jest są one wszędzie teraz więc kieruje zapytanie do was - gracze :)

to jest dobre pytanie bo obecnie na www jest webshop , ale czy to ma sens skoro my Administracja będziemy organizować eventy i nie bedzie nic w stylu Donate.. jak to ma miejsce w przypadku woga... 3 miechy del acc , śmiechu warte . Kiedyś nie było GR i było dobrze , a wiec pisać jak wam odpowiada .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak z deka przeczytałem i mam taką refleksję: serwery proponowane przez graczy kończą żywot szybko. Powód? Brak GR.. Nuda. Ktoś wbija max i papa. GR i item +f.o przy expie 1000? Nuda. Nawet przy 3 opcjach nuda. 2 w sumie też. Sezon 4? Brak helpera. Nuda. Moim zdaniem powinniście iść w kierunku Zetty. Tam jest ok tylko jest donate i biegają w f.o nawet po res acc. Gdyby nie to to tamten serwer byłby spoko.

Opublikowano

GR-wykonywałoby sie go na 150 resie (nie trzeba  wykonywać można dalej bić resy)  ,po GR  cofka do 10 resa aby nie było zbyt łatwo :D Nagrodą za niego byłby wybrany exc item +full opcja (brak nowych itemów za GR).  

Brak Grand Resa, wtedy wszystkie itemy +full opcja byłyby tylko do zdobycia z Eventów prowadzonych przez Administracje , a będzie ich mnóstwo  . 

Opublikowano

Super, że nie będzie donate. Ekstra, że bez avanty i elity. Zapowiada się naprawde fajny serwer. Mi odpowiada exp w granicach 500 - 1000. Jeśli chodzi o GR, nie sądzicie, że GR na 150 to troche późno? Zrobiłbym to wcześniej. Ale najwięęęęększy ogromny przeogromny plus za brak donate. :)

EDIT

Helpera bym zostawił. Z dwojga złego pomaga, nie każdy afczy na helperze :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety to sezon 4 i na tej ver nie ma wbudowanego helpera . Co do GR ,serwer będzie stał bardzo długo ,więc będzie dużo czasu aby go wbic ,ale decyzja należy do was graczy ,więc proszę się wypowiadać :)

Opublikowano

Dla mnie idea GRa jest bez sensu - chyba, że na serwerze nie można by było zdobyć z dropu f.o itemów...

Przy 250 pkt za RR na 150 RR ma się 37500 punktów do rozdania dopiero...

Innym pytaniem jest to czy w ogóle wchodzą w grę itemy f.o. Czy nie lepiej zostawić itemków np. max 3/4 opcje.

Opublikowano

Dla mnie idea GRa jest bez sensu - chyba, że na serwerze nie można by było zdobyć z dropu f.o itemów...

Przy 250 pkt za RR na 150 RR ma się 37500 punktów do rozdania dopiero...

Innym pytaniem jest to czy w ogóle wchodzą w grę itemy f.o. Czy nie lepiej zostawić itemków np. max 3/4 opcje.

Czym rozni sie item fo od itemu 3 opcje +hp+dd+ref? Co ci wiecej potrzeba? Ilosc resow na gr za duza i wydaje sie kompletnie bezuzyteczna, jezeli beda lepsze itemy z eventow.

Opublikowano

Czym rozni sie item fo od itemu 3 opcje +hp+dd+ref? Co ci wiecej potrzeba? Ilosc resow na gr za duza i wydaje sie kompletnie bezuzyteczna, jezeli beda lepsze itemy z eventow.

Nic mi więcej nie potrzeba ale f.o. item to f.o. item...

Poza tym im mniej max opcji tym trudniej trafić dobre.

Ja proponuje zrezygnować w ogóle z GR'ów.

Opublikowano

na kiedy jest mniej wiecej zaplanowany start??

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...