Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Red-Mu . REAKTYWACJA

Uchiha.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oj obecnie trwaja testy wszytko ustawiamy  :) aktualnie warpy wszytkie skonczyłem robić bo niektóre nie działały , reset statów po rr również ustawiony (reset bedzie wykonywany tylko przez www ) po 1 rr bedzie 250 pktów do rozdania a po 2 rr bedzie doliczane drugie 250, wiec na drugim bedzie już 500 pkt czy wszytko sie zgadza odnośnie rr ? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

s4 z DS serwera  >?  jak long to 800 xp i  250 za rr  :D  bylo najlepsze

nie to nie ma nic wspolnego z DS , pamietam bardzo dobrze ten serwer grałem jeszcze tam na sezonie 2 , a wracajac do expa zastanowimy się ponieważ obecnie ustawione jest 1000x  i expi się dość szybko i może faktycznie zmiejszy się do 800x . 

kto za expem 800 wpisywać w komentarzu :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi tam pasuje - przy S4 jest dużo więcej możliwości bicia expa i w miarę szybko to idzie. Aczkolwiek trzeba pomyśleć wtedy jakie spoty ilościowo.

Opublikowano

Wszystko zależy od was , więc proszę się wypowiadać. Osobiście jestem za tym , aby exp wynosił 800 ,ponieważ przy expie 1000 na wyższych resach , wbicie 400 lvl zajmuje 30 minut .

Opublikowano

byle nie tylko te nowe itemki były dla BK :) a tak pozatym to gdzie będzie Je można zdobyć ?np. z bossów?

a jak będzie ze Stadium/Arena? będa spoty? wstęp od jakiego levela?

fajnie gdyby była jakaś oddzielna  mapka gdzie jest pare mocnych bossów :) z ciekawym dropem :P

Opublikowano

Osobiście nie jestem za Areną ponieważ zabija klimat mobów : ) wbijanie lvla tylko po to zeby isc na arena i siedzieć tam do RR ciąglę to tak średnio widzę....

Już wolę sobie pobiegać po spotach po mapkach i poszukać : )

Opublikowano

Nowe itemy będą do zdobycia tylko z bossów i eventòw prowadzonych na serwerze np. PK Event . Co do areny , myśleliśmy, aby zrobić na niej mniejsze i słabsze spoty, ale decyzja należy do was . Co do przewidzianej daty startu serwera musi się wypowiedzieć Damian ;)

Nowe itemy sa dla wszystkich klas postaci

Opublikowano

lepiej powiedzcie na kiedy start przewidujecie ? :D :D

gdy wszytko zostanie ustawione, bo pózniej nie chce mieć spamu że coś nie działa :)  

nie podaje aktualnego terminu bo sam nie mam pojęcia to zależy teraz od reszty administracji, bo ja aktualnie siedzę w plikach  :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Osobiście nie jestem za Areną ponieważ zabija klimat mobów : ) wbijanie lvla tylko po to zeby isc na arena i siedzieć tam do RR ciąglę to tak średnio widzę....

Już wolę sobie pobiegać po spotach po mapkach i poszukać : )

dokładnie ! , mam na to rade co sądzicie o  tym żeby warp na arene zrobić od 300 lvl ,  i exp obniżyć do 800x  ? :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ilośc mobów można zmniejszyć jeżeli tego chcecie :) Myśleliśmy aby dac 250-300 pkt za resa , aby nie było zbyt łatwo .

Opublikowano

Nowe itemki exc (wybrany przez zwycięzscy Eventu nowy item  +full opcja )  będzie można zdobyć tylko przez Eventy prowadzone na serwerze przez Administracje, które bedą rozpisane na stronie serwera . Natomiast nie exc będą w dropie . Arena od 300 lvl-a lub jej brak ,  decyzja należy do was . Tak będą beta  testy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...