Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy w LC - jak zacząć i inne pytania

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak sobie pomyślałem, że pyknę w tą gierkę. Jednak nie mam totalnie podstaw żadnych. Zapewne na forum są jakieś mądre poradniki, ale szczerze nudzą mnie one. Szukam osoby, która ma cierpliwość odpowiadać na jakieś moje pytania, może nawet jakiejś gildii która chętnie przyjmie nowego na Tsa i będą tłumaczyć gdzie dropić, gdzie się zatrzymać, buildy i tak dalej. Z góry dzięki :v

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Cześć, tak sobie pomyślałem, że pyknę w tą gierkę. Jednak nie mam totalnie podstaw żadnych. Zapewne na forum są jakieś mądre poradniki, ale szczerze nudzą mnie one. Szukam osoby, która ma cierpliwość odpowiadać na jakieś moje pytania, może nawet jakiejś gildii która chętnie przyjmie nowego na Tsa i będą tłumaczyć gdzie dropić, gdzie się zatrzymać, buildy i tak dalej. Z góry dzięki :v

Powiedz nam na jakim serwerze byś chciał pograć na trudniejszym czyli polskim globalu Czy na prywatnym co max lvl wbija się w 2 dni 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o szukanie gildii, to zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-pewnej-osoby-rekrutuje-do-gildii/

zSCFQrN.png

Opublikowano

Powiedz nam na jakim serwerze byś chciał pograć na trudniejszym czyli polskim globalu Czy na prywatnym co max lvl wbija się w 2 dni 

Na PLU.

Dziaa.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przecież napisał, że nie chce mu się czytać poradników -.-

Jeśli chodzi o pomoc, czy gildię to jak wyżej podał @Neoxyh link, tam zapostuj i możliwe, że się ktoś odezwie. Choć wątpię, bo akurat w tej grze społeczność nie jest zbyt... przyjaza dla nowych;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie powiedziałabym, że nie jest zbyt przyjazna. Niektóre gildie na globalu są naprawdę bardzo przyjazne i pomocne w stosunku dla nowicjuszy. :p

Opublikowano

Nie gram aktualnie na PL-u, ale jeżeli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...