Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol upadl/upada?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

huehue skąd wysuwacie takie wnioski że imo LoL upada? mniej znajomych online? 

LoL tak jak i inne gry kiedyś straci na popularności i będzie grało w nią coraz mniej osób jak to już w świecie gier ONLINE bywa .

Zresztą co się dziwić skoro połowa z was napierdala samą spacją.

Najlepsze jest jednak to że kiedyś grając w lola opowiadaliście "wow, super gra" a teraz tylko ją krytykujecie bo wyszła inna :D

Opublikowano

huehue skąd wysuwacie takie wnioski że imo LoL upada? mniej znajomych online?

LoL tak jak i inne gry kiedyś straci na popularności i będzie grało w nią coraz mniej osób jak to już w świecie gier ONLINE bywa .

Zresztą co się dziwić skoro połowa z was napierdala samą spacją.

Najlepsze jest jednak to że kiedyś grając w lola opowiadaliście "wow, super gra" a teraz tylko ją krytykujecie bo wyszła inna :D

Mimo wydaje mi się, że teraz lol ma znów taka fale graczy po aktualizacjach i raczej to nie jest czas upadania gry.
Opublikowano

lol nie upada teraz jest trochę mniej ludzi przez tych większych youtuberów co nagrywają cały czas cs:go i ludzie kończą grę w lola a grają w go. Ale sam gram od niedawna i tez jest w ch*j dużo nowych graczy lol NIE UPADA

8816414724839291359194.png

Opublikowano

W prawdzie teraz nadeszła era cs'a:go, ale mimo wszystko LoL nadal jest jedną z popularniejszych gier wśród ludzi. 

Jeśli przejdzie ta pierwsza fala na nowości znów poziom graczy się wyrówna. Póki co może i są wahania, ale sądzę, że nie na długo. 

~ ~

Opublikowano

ta gra to gówno i upada, kiedyś się przyjemnie grało a teraz pierdolone nerdy z bolem albo lsharpem zapierdalają żeby wybić się jak najwyżej klikając spacje xD

sprzedane konto na ebayu z wysoką dywizją wpadają w rękę jebanych 13 letnich dzieci co robią 1-15 i psują grę innym 

riot podwyższa cenę rp

problemy z serwerami, ogromne lagi chociaż ostatnio mniej

Opublikowano

Pewnie że padnie niedługo. Ta gra z sezonu na sezon staje sie coraz nudniejsza, wiem co mówie (ponad 4k h gry). Summoners rift mi sie już przejadło, monotonnia tej mapy jest przytłaczająca, żadnych nowych trybów, już nic po prostu nie robią aby zachęcić ludzi do gry, jak to robili kiedyś...

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

lol nie upada i przez długi czas jeszcze nie upadnie, ale najlepsze dni ma już za sobą.

Opublikowano

Wiadomo, że ludzie wieczność w tą grę grać nie będą i sporo osób będzie przechodzić na nowe popularne gry. Ale osobiście uważam, że lol nie padnie bo mają zbyt duży zysk z niego. To jest tak, starsi gracze odchodzą a nowi przychodzą, sam osobiście zacząłem niedawno. 

xD 

Opublikowano

Pfff, tak lol upada bo wasi koledzy cheaterzy podostawali bany i postanowili odejść. Toż to śmieszne. Ktoś napisał że zmniejszyła się aktywność w tym dziale. Ale dziwne jest to ze zbiegło to się w czasie z kilkoma falami banwave. Teraz zostali już została garstka cheaterów, porównaniu z tym ilu było ich wcześniej. 

Ja obserwuje różne fora, różne strony poświęcone lolowi i mogę śmiało powiedzieć że lol jest jeszcze bardziej popularny niż był. A to dzięki temu że wreszcie się wzieli za cheaterów. 

PS: Sam dostałem bana ale nie żałuje bo w końcu mogę uczciwie grac bez strachu że w moim ukochanym brazie bede gral przeciw graczom z  koreanskim refleksem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...