Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol upadl/upada?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o lolu w terazniejszosci, czy ma juz swoje zlote czasy za soba, czy RITO da rade zachecic ponownie graczy do gry?

Mysle, ze jak na razie CS:GO przewyzsza LoL'a, jak gram w LoL'a to kolejki sa o wiele dluzsze niz kiedys, znajomych tez malo dostepnych, czy Wam tez sie znudzil juz LoL?

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Co z tego, że w lola gra parę miliardów ludzi,  że coraz więcej nowych graczy w to gra, jest coraz więcej zawodów. Lol upada B)

A tak na poważnie, w lola gra coraz więcej ludzi i narazie nic nie wskazuje na upadek,  a w csa gra 292384829 razy mniej osób niż w lola :P

Opublikowano

Ponownie zachęcić graczy? Przecież w to gra codziennie po parę milionów osób. Wątpię, żeby LoL szybko odszedł w niepamięć. To, że Twoi znajomi się znudzili nie zwiastuje upadku tej gry.

Opublikowano

Nie zauważyłem jak na razie spadku popularności Lola ani nie wyczuwam jego bliskiego upadku. Coraz więcej ludzi poznaje lola i w niego zaczyna grać, doliczając do tego zawody, które odbywają się cały czas. 

Opublikowano

Jeszcze będziecie z dziećmi Mistrzostwa Sezonu 20+ oglądać :D

Hah dokładnie a co do upadke lola hmmm raczej nie.I nie gadajcie że w cs gra wiecej ludzi niż w lola bo tak nie jest.Czyli krótko mówiąc lol ne upadnie bo rito ma $$$ i pare milionów ludzi ;).

CganGzY.png

Opublikowano

Co z tego, że w lola gra parę miliardów ludzi,  że coraz więcej nowych graczy w to gra, jest coraz więcej zawodów. Lol upada B)

A tak na poważnie, w lola gra coraz więcej ludzi i narazie nic nie wskazuje na upadek,  a w csa gra 292384829 razy mniej osób niż w lola :P

pare miliardow ludzi XDDDDDD

world knowledge 10/10

Opublikowano

League of Legends nie jest może najbardziej dochodową „darmową” grą, ale jedną z najpopularniejszych na pewno. Twórcy gry z Riot Games ujawnili, że obecnie codziennie w ich produkcję gra kilkadziesiąt milionów graczy. Ile dokładnie?

Przedstawiciele Riot Games ujawnili, że w League of Legends codziennie gra około 27 milionów użytkowników. To znaczący wzrost w porównaniu do danych ujawnionych w październiku 2012 roku – wówczas każdego dnia na rozgrywce w tę popularną MOBĘ czas spędzało ponad 12 milionów graczy. W okresie miesięcznym liczba ta wynosi ponad 67 milionów (według poprzednich – 32 miliony).

Ponadto developerzy zanotowali, że do tej pory jednocześnie na serwerach produkcji zalogowanych było 7,5 miliona osób, podczas gdy informacje z marca 2013 roku mówiły o 5 milionach. Nie da się więc ukryć, że League of Legends jest jedną z najpopularniejszych darmowych gier

Źródło:

http://www.cdaction.pl/news-36678/league-of-legends-w-liczbach-riot-games-ujawnia-ile-osob-gra-w-te-darmowa-mobe.html

Tak, z pewnością upada B)

Opublikowano

Pare miliardow ? no ciekawe

Gra coraz wiecej? skad to wiesz? u mnie wszyscy znajomi pokonczyli gre

Co do tematu

Nigdy zainteresowanie dana grą nie bedzie wiecznie roslo lub stała w miejscu, tak samo jak z cs'em tez jeszcze nie dawno byla to zapomniana gra a teraz role sie odwrocily.

Kto wie co bedzie co rok.

Opublikowano

Pare miliardow ? no ciekawe

Gra coraz wiecej? skad to wiesz? u mnie wszyscy znajomi pokonczyli gre

Co do tematu

Nigdy zainteresowanie dana grą nie bedzie wiecznie roslo lub stała w miejscu, tak samo jak z cs'em tez jeszcze nie dawno byla to zapomniana gra a teraz role sie odwrocily.

Kto wie co bedzie co rok.

Wydaje mi się, że on wstawił random liczby, a Wy staracie się robić ze wszystkiego problem.

Oczywiście, każda gra ma swoje wzloty i upadki... Nie wiadomo, co będzie za rok czy dwa. Może będzie popularniejsza, a może popularność spadnie. Wydaje mi się, że jeszcze długo będziemy o LoL'u słyszeć. ;)

Opublikowano

LoL jeszcze długo będzie popularny, bo nawet jeśli gra znudzi się weteranom, to zawsze pojawią się nowi, którzy zastąpią ich miejsce.

Opublikowano

Nie no stary teraz to mnie rozbawiłeś xD xD xD

Lol upada? może i mieli jakiś spadek.. zawsze i na wszystkich grach tak jest ale lol to jedna z najbardziej rozpoznawalnych gier oraz grywalnych..

Więc człowieku, o czym ta rozmowa. 

A jak mało znajomych dostępnych, to znajdź sobie nowych którzy są ciągle dostepni  :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Każda gra upada i wraca, ja też skończyłem gre, bo mi się najzwyczajniej w świecie znudziała. Teraz  znów gram od pół roku..

Jak kiedyś o cs'ie zapominali, tak wyszedł cs:go, youtuberzy zaczeli go nagrywać i taka teraz moda.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

W tą grę coraz więcej osób gra,coraz więcej jest organizowanych turniejów,coraz więcej na tej grze Rito zarabia.IMO nie UPADA

Pomocnik
Opublikowano

To, że wasi koledzy pokończyli grę, nie znaczy iż lol upada. Sry za błąd w moim poprzednim poście, chodziło mi o miliony, a nie miliardy. (Ach, ten słownik T9 w androidzie B) )

Opublikowano

A ja wam powiem ze widze WIELKI spadek popularnosci lola.

1.Spojrzcie na aktywnosc dzialu league of legends na tym forum. Tematow jest coraz mniej, teraz jak cos tu czytalem to 2 dni pozniej nadal jest to samo. Kiedys to codziennie pojawialy sie nowe posty typu mam noob team i po 20 minutach juz kilkadziesiat odpowiedzi.

2. Twitch. Lol nadal jest w czolowce, ale teraz jak sie tam wchodzi to nie ma co ogladac. Sami jacys tacy dziwni streamerzy. Czesto jest stream z turnieju riot i wtedy jest 50k dlatego lol caly czas na 1 miejscu pod wzgledem ogladalnosci

3. Wszyscy moi znajomi (w tym ja) przeszli na csa albo hotsa. Lol sie juz wszystkim przejadl. To nie tylko u mnie tak jest.

Jak dla mnie z rok moze dwa i kazdy bedzie tylko wspominal lola. Jestem ciekawy jak sie rozwinie nowa moba blizzarda, bo zapowiada sie ciekawie. Jak narazie to glownie valve zabiera lolowi ludzi ;)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Haha ludzie musiałaby wyjść nowa wersja lola żeby zmniejszyć liczebność graczy lola. Ta gra nie upadnie dopóki nie wyłącza serwerów

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

LoL nie upada co najwyżej poziom graczy.

Dzięki Esportowi ta gra jeszcze wiele lat będzie na topie.

Pozatym nowe pokolenia nie grają w to co lubią i potrafią tylko w to co jest popularne.

860331433165800174608.png

Opublikowano

A ja jestem zdania że gra upada ;) Moi znajomi także zakończyli grać w tą grę od wprowadzenia nowej mapy (Zepsucia gry)

Cs:GO teraz jest bardziej popularny i wypiera LoL'a

(Miałem z 20 ziomków którzy grali w lola zostało koło 5)

kwwLI6C.png

Opublikowano

Ludzie że wasi znajomi pokończyli to nie znaczy że upada. Ja się ciesze że jest mniej tematów może to zwiastuje mnie polaków w lolu.

Opublikowano

LOL nie upada. To że dużo osób gra w Cs'a to nie znaczy że lol nie jest popularny. Cały czas pojawiają się nowi gracze. Według statystyk ze stycznia 2015 roku w lola gra codziennie około 7 milionów ludzi.

Poza tym Rito cały czas dodaje jakieś ciekawe rzeczy do ligi. Lol nie upada i nie upadnie jeszcze przez długi czas ;) 

759081466790725720585.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDD porównywać MOBA do FPS o k***a. Zwłaszcza, ze LoL i tak ma w c**j wieksze community. To ze wasi cebulowi koledzy pokonczyli to nie znaczy ze upada.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...