Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ile gier trafiacie na graczy używających L#/Bol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej pory nie spotkałem żadnego czitera. Może dlatego, że ostatnio w lola grałem 2 msc temu? Ale kto wie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

W tym sezonie tylko raz mi się zdarzyło, grałem nidalee i wszyscy dostawali w pysk dzidy, wszyscy oprócz jinx. W tą szmate przez 50 minutową gre nawet jeden j****y raz nie dało się trafić ;p Jedynie jak miała stuna na ryju, a i tak było cięzko bo flashe w ułamki sekund itp (y)

Kiedy to miało miejsce? Bo grałem kiedyś jinx, a wlasnie jakaś nidalka rage w c**j xD

Opublikowano

W tym sezonie tylko raz mi się zdarzyło, grałem nidalee i wszyscy dostawali w pysk dzidy, wszyscy oprócz jinx. W tą szmate przez 50 minutową gre nawet jeden j****y raz nie dało się trafić ;p Jedynie jak miała stuna na ryju, a i tak było cięzko bo flashe w ułamki sekund itp (y)

Hehe to ja ostatnio taką Nide widziałem :D mam nadzieję, że to nie byłeś Ty;p

95% osób grających katą ma L#  xD

Zgadza się, dlatego zawsze staram się banować Katę.

Opublikowano

Jak cisnąłem w 3 sezonie na bolu, to prawie nigdy nie spotykałem cheaterów (raz tylko), i nigdy nikt mnie o cheaty nie oskarżył, po aferze z zyniakiem (początek 4 sezonu) każdą cassio wyzywali od bola, ale jak grałem ryze, syndra, xerath, katarina to NIC. Dopiero tak w 2 połowie 4 sezonu zacząłem spotykać cheaterów (co 5 - 10 gier ktoś był odpalony), na początku 5 sezonu zagrałem kilka razy to od razu płacz że mam bola, z resztą dostałem bana (i tak już nie grałem w lola, wszedłem tylko zobaczyć co się zmieniło) 

A z tego co czytam to teraz jest pełno cheaterów ;/ Pamiętam te czasy gdy zaczynałem cheatować... Masakrowałem katariną 5 w 0.5 sek, a oni mi gratulowali i pisali teksty w stylu ''hi faker/scarra, why u play EUNE?'' <3

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Dziś od kiedy wyszedł wielki update w każdej grze wszyscy piszą o L# :D i każdy używa, teraz grałem 5 vs 5 na L#. Jaja niesamowite.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...