Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ile gier trafiacie na graczy używających L#/Bol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem temat, ponieważ ostatnio dość często trafiam na typów co unikają 100% skillshotów mimo, że sam korzystam z tych programów. Więc od razu rzuca się to w oczy. Ostatnio coraz więcej smurfów, którzy pewnie po banach expią nowe konta.

Najczęściej piszę wtedy do nich ,,nice script'', ale oni udają, że nie wiedzą co to jest. Ja przynajmniej nie udaje i pisze wprost. Nie mam nic do stracenia po 5 banach, gram tylko dla przyjemności.

A jak jest u was? Jak często trafiacie na takich graczy?

Mimo, że sam używam tego programu to jest mi ciężko na sercu patrząc w jakim kierunku idzie ta gra. Pewnie za rok każdy będzie grał na poziomie Challangera.

Opublikowano

Raz na kilkadziesiąt gier.

ja jak gram z typem o nicku Illll to ciagle uzywa bola wiec jakies 50% moich gier ciekawe kto to 

Opublikowano

­czasami mam takich bobów że piszą omg jakim cudem no panie to był 100% kill na skryptach pewnie jedzie, ale po prostu #dobry_tajming #outplayed trzeba wiedzieć kiedy przytrzymać tą spacje Kappa 2/10  muj AP Trundle zjada ich na skilla heuheu 

SoFarGone.jpg

Opublikowano

Jak ktoś umie grać to nawet się ludzie nie kapną często mi się zdarzało że pisali "nice skill" "you smurf??" "gg wp honor syndra" a byłem odpalony jak grałeś kiedyś na tym to widzisz różnice jak nie to 1/20 przypadków mi grałem kiedyś z 6miechów i może z 10 razy mi napisali "bol off" itp

Opublikowano

Jak ktoś umie grać to nawet się ludzie nie kapną często mi się zdarzało że pisali "nice skill" "you smurf??" "gg wp honor syndra" a byłem odpalony jak grałeś kiedyś na tym to widzisz różnice jak nie to 1/20 przypadków mi grałem kiedyś z 6miechów i może z 10 razy mi napisali "bol off" itp

To zależy od ludzi, gdy był hype, że bol itd. to każdy podejrzany teraz ucichło..
Opublikowano

Zależy od szczęścia. Nie raz jest 2/4 na 10 meczy a innym razem praktycznie w każdym meczu trafia się taki niedorozwojek.

Masz przyjemność z cofania się w rozwoju i bycia pośmiewiskiem?

860331433165800174608.png

Opublikowano

Rzadko. 2-3 na 100 gier? i to wtedy tylko same Syndry i Xerathy a aktualnie ludzie nie grają coś tak często Xerathem jak wczesniej mimo, że nic nie zmieniali. Bo ten nerf stuna to nic. 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zapomniałem napisać najważniejsze, że w dużej ilości gier widzę na czacie wiadomości o bol czy L# i większość wie o co chodzi. Przynajmniej ja tak mam na swoim nowym koncie, który expie.  

Myślę, że teraz większość graczy wie co to jest, jak to działa, ale wolą o tym nie pisać na czacie lub po prostu uśmiechają się, gdy im napiszę ,,nice script''.

Opublikowano

Prawie w każdej grze :D Chociaż Ciężej poznań od kiedy używają ezevade,

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Co grę mam cziterów xD ogromna to jest plaga :)

W sezonie 4 trafiałem 1/100 na cziterów. W sezonie 5 praktycznie co 5 gra ktoś używa evade, Kate, Cassio, Le Blanc, Zed.

Prawie w każdej grze :D Chociaż Ciężej poznań od kiedy używają ezevade,

"Nie patrz na innych swoja miarą"

Ogólnie na +/- 2k gier trafiłem tylko raz sciptera. Trzeba miec naprawde szczescie aby trafiac ich czesciej niz raz na +/- 100 gier.

Opublikowano

Ogólnie na +/- 2k gier trafiłem tylko raz sciptera. Trzeba miec naprawde szczescie aby trafiac ich czesciej niz raz na +/- 100 gier.

Tylko, że Ty pewnie jesteś w Diamentowej dywizji a ja tu piszę o smurfach level 1-30.

Fajnie to widać grając Blitzem na Aramie. 100% trafiasz wszystkich z Q poza jednym, który nawet z bliska idealnie płynnie omija Twoje Q:D 

Opublikowano

Jak się dobrze używa to równie dobrze możemy nawet nie zauważyć, że kto go miał :) Więc mi jest trudno określić, ale bardzo widocznie to rzadko :>

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

W tym sezonie tylko raz mi się zdarzyło, grałem nidalee i wszyscy dostawali w pysk dzidy, wszyscy oprócz jinx. W tą szmate przez 50 minutową gre nawet jeden j****y raz nie dało się trafić ;p Jedynie jak miała stuna na ryju, a i tak było cięzko bo flashe w ułamki sekund itp (y)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...