Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczymy jutro, a ja mam nadzieje że to nie fake z jego strony B) B) B) napisałem co wiedziałem co z tego będzie to się okaże tomorrow :ninja: 

przypominam że UPDATE nawet wyszedł jakiś czas temu o 4 rano :P

z fartem chłopaki

Opublikowano

Jutro się okaże, że joduska wyruchał iMehowi świnke morską a iMeh joduszce szynszyla i updatu nie będzie...

#BEKA #xDDDD

Opublikowano

Chłopaki nie ma co się spinać xDDD Najlepiej czekać ja to osobiście bym tak zg***** Joduskę w od***, że by mnie do końca życia zapamiętał :D

4221381110.png

Opublikowano

hehe a moim zdaniem update będzie jak sobie chłopaki dywizje nabiją większą na piątkach bo potem c**j ugrają jak update wypuszczą.

Bo skoro dwie osoby pracują nad updatem, a reszta się opierdala i gra piątki :D.

Joduska soon jak spudgy to tylko kwestiwa $$.

A wtedy update będzie tak szybko, tak że będziecie płacić za permy xD

Kappa.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

hehe a moim zdaniem update będzie jak sobie chłopaki dywizje nabiją większą na piątkach bo potem c**j ugrają jak update wypuszczą.

Bo skoro dwie osoby pracują nad updatem, a reszta się opierdala i gra piątki :D to o czymś świadczy, że joduska soon jak spudgy.

To tylko kwestiwa $$.

Kappa.

Tesz prawda pisali na shout boxie że wypuszczą jak iMeh wbije d1.

Opublikowano

Sam update jest strasznie opóźnione, śmieszne wymysły staffu i bajeczki o różnych rzeczach.
Sam korzystam z L# lecz przez pewien czas zastanawiałem się czy nie przesiąść się na BOL'a ze względu na pełną olewkę ze strony administratorów.

Sam fakt że dzisiaj był kolejny update pewnie opóźni ich prace o kolejne ( niech pomyślę ) 4 dni ? :)

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Gówno prawda z tym nabijaniem dywizji. Toż to na BoLu jest więcej użytkowników zwłaszcza na crackach. Więc nie samym L# się żyje.

Ale tak jak finndev napisał na nulled : Wychodzi update na L# to wtedy finn z ekipa robi full cracka do L# więc nie ma mowy aktualnie o paid L#.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Sam update jest strasznie opóźnione, śmieszne wymysły staffu i bajeczki o różnych rzeczach.

Sam korzystam z L# lecz przez pewien czas zastanawiałem się czy nie przesiąść się na BOL'a ze względu na pełną olewkę ze strony administratorów.

Sam fakt że dzisiaj był kolejny update pewnie opóźni ich prace o kolejne ( niech pomyślę ) 4 dni ? :)

Był to minipatch.Ale patch 5.5 był dużym patchem dlatego tak długo robią(znaczy zrobili ale dadzą bo chcą sobie wbić dywizje)

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Gówno prawda z tym nabijaniem dywizji. Toż to na BoLu jest więcej użytkowników zwłaszcza na crackach. Więc nie samym L# się żyje.

Ale tak jak finndev napisał na nulled : Wychodzi update na L# to wtedy finn z ekipa robi full cracka do L# więc nie ma mowy aktualnie o paid L#.

Śmieszne jest to, że podobno ma być nie crackowany dla niego :D A prawda jest taka, że finn zrobi cracka do wszystkiego. Sam bol był problemem finn zrobił cracka a spudgy nic nie może poradzić. 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

tomorrow tomorrow tomorrow tomorrow tomorrow tomorrow tomorrow Pamięta to ktoś gdy były zmiany pakietów? :)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...