Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

START.  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której godzinie startujemy?

• 16.00
      73
    • 18.00
      32
    • 20.00
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego, że s2 bd na source, a gdyby mieli wprowadzać source na s1 musieli by wszystko restartować ;x

Dlaczego musieli by wszystko resetowac xD?

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gralem na s1 i mi sie znudzilo. Ale ja to ja.

Administracja ogarnieta i wgl wesola z nich gromadka.

Tak zbytnio nie wiem czy wesola ale chcialem cos o nich napisac.

O! pomocni sa bo raz mi pomogli. Jak na 5min gry to duzo.

To tyle.

Opublikowano

Serwer ładny. Widać, że administracja cały czas coś robi, chociażby start S2 na source jest tego przykładem. Z kolei nie wiem skąd się wzięła moda na tworzenie s2, bo ostatnio tego pełno. Oceniam serwer 8/10, bo tak jak up, sety mi się nie podobają. :) Powodzenia!

Opublikowano

Team jak najbardziej polecam, miałem okazję współpracować. Jednak jeśli chodzi o serwer to niestety nic nowego. Odgrzany kotlet na source

Opublikowano

­Polecam mocno, serwer będzie z pewnością stabilny oraz prowadzony długi czas. s1 jest tego idealnym przykładem ;) Tylko mogliscie sety ładniejsze dobrać, te od chaosa są c*****e.

zgadzam sie , sety tragedia, mimo ze serwer wyglada swietnie , to przez to nie wbije :/

07468_4.png

To nie powinno byc odwrotnie ? Jednoreka wieksza niz dwu ? 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

zgadzam sie , sety tragedia, mimo ze serwer wyglada swietnie , to przez to nie wbije :/

07468_4.png

To nie powinno byc odwrotnie ? Jednoreka wieksza niz dwu ? 

Nie dogodzi każdemu z setami to kwestia gustu, zaś jak zmienimy to komuś innemu się może nie podobać tamta. Tak teoretycznie tak, ale jednak jest inaczej gdyż toporek nie wygląda fajnie jako 1 ręka.

Opublikowano

Jeśli chodzi o wygląd setów, to naprawdę nie jesteśmy w stanie wszystkim dogodzić. Owszem, możemy podmienić aktualne, ale co z tego, jeśli za chwilkę znów garstka osób napisze, że im nie odpowiada. Po prostu kwestia gustu. 

Opublikowano

Grałem również na s1, serwer bardzo mi przypadł go gustu lecz nie zaskoczyliście mnie niczym ciekawym jak dla mnie.

Polecam, czemu nie ;)

W ile wbije maksymalny poziom + ekwipunek? (Czas przybliżony).

Jakaś reklama?

Opublikowano

Grałem również na s1, serwer bardzo mi przypadł go gustu lecz nie zaskoczyliście mnie niczym ciekawym jak dla mnie.

Polecam, czemu nie ;)

W ile wbije maksymalny poziom + ekwipunek? (Czas przybliżony).

Jakaś reklama?

EQ i LvL Ciężko określić, zależy ile będziesz grał. Myśle, że w miesiąc full dasz radę zrobić.

Reklama będzie obszerna.

Opublikowano

No nie wiem.. jak dla mnie tu nie ma nic co mogłoby zachęcić do grania? Wątpię, żeby serwer miał szansę się wybić

Opublikowano

nic nowego, nic ciekawego, jak dla mnie strasznie ubogi serwer, powodzenia ;)

Opublikowano

Ten serwer nie utrzyma się na source nawet 2h... :D Nie,że hejtuje,ale z tutów serwera nie zrobisz teraz :)

tobie się udawało z gotowców to czemu im ma się nie udać?. Prezka 8/10 serwer 5/10 - bo brzydkie sety :v.

Nothing.

Opublikowano

[GA] Elvis - zajmuje się serwerem od strony technicznej, Opiekun Game Masterów, nadzorca Eventów, Opiekun Supportu.

Elvis od strony technicznej?

Ździwił :D?

@topic

Skąd truta?

masz opisane w temacie, że truta z rippera, lodowej wiedźmy i generała z av2.

co do serwera to nie zagram ze względu na to, że jest praktycznie to samo co na s1, tylko nie ma 6/7b i inne sety eq, a reszta co widać po zapowiedzi 98% to samo. mimo to serwer polecam ze względu na pomocną i zgraną Administrację.

@`Penero

s1 dość dobrze funkcjonuje

jeśli dla Ciebie w godzinach wieczornych 30osób online jest dość dobrym funkcjonowaniem, to bardzo serdecznie pozdrawiam.

edit: chociaż teraz to widzę rekord online

01622639134129284262.jpg

Opublikowano

Elvis od strony technicznej?

masz opisane w temacie, że truta z rippera, lodowej wiedźmy i generała z av2.

co do serwera to nie zagram ze względu na to, że jest praktycznie to samo co na s1, tylko nie ma 6/7b i inne sety eq, a reszta co widać po zapowiedzi 98% to samo. mimo to serwer polecam ze względu na pomocną i zgraną Administrację.

@`Penero

jeśli dla Ciebie w godzinach wieczornych 30osób online jest dość dobrym funkcjonowaniem, to bardzo serdecznie pozdrawiam.

edit: chociaż teraz to widzę rekord online

01622639134129284262.jpg

Serwer s1 zostanie włączony aż do momentu, kiedy przez dłuższy czas nikt się tam nie będzie logował.

Wymieniasz czym różni się, a czym przypomina s1. Sam tytuł tematu powinien Ci uświadomić dlaczego jest aż tyle podobieństwa.

Wprowadziliśmy tylko nieznaczne zmiany dotyczące rzeczy na które pozwala nam source, czego nie mogliśmy zrobić na s1. 

Opublikowano

co do setow to faktycznie wyglada to idiotycznie jak 1reka jest wieksza dwa razy od 2reki ;d

Administracja hmmm :)

Siedza w tym juz dlugo , wiedza co robia i sa pomocni wiec teraz tylko czekac na start s2 :)

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...