Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mapa bonusowa "?"

en123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi udało się tam wbić pół roku temu siedziałem tam 2 tygodnie przeżyć tam to nie problem (ja fe) spearhead chyba tak sie pisze i pet ze zbieraczem i wynosisz białke w tonach a co do alien9w to wystarczy wskoczyć w niewide i puścić emp jak cie wywali z niewidki to trzeba jeszcze raz sprubować wkońcu cie zostawią i będziesz zbierać w spomoju wg mnie to miejsce żądzi a i nie nazywa się "?" tylko "???" xD

napisalem "???" w temacie, a wyszlo jedno"?" wiec sie nie wysilaj :P a pół roku temu to wiesz co se mozesz...

ogolnie nwm czemu ale na darkorbit wiki pisze ze trzeba z 4-5 skakac skokowka na 1-1 zeby sie tam dostac a mi sie wydaje ze z kazdej mapy mozna skakac i jest szansa na trafienie tam

z kazdej,ja z 2-2 tam skacze

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BP kompletnie zniszczylo ta gre. Zero szans na jakiekolwiek 'oszukanie' graczy i zdobyc darmowa bialke. Chyba trzeba skonczyc z tym g***em

Opublikowano

Znajomy też tam kiedyś był, ale to było z 3-4 lata temu. Tak sobie myśle, że z petem to niezle by tam mozna zarobic.

po zmianie klienta juz tak nie ma kolorowo

Opublikowano

a co, boli cie to ze ktos bialki bedzie mial duzo?

dupowłaz,leżeć piesku

tak wlasnie boli mnie ze ktos bedzie mial wiecej bialki odemnie hehe a co przeszkadza ci to ?

Opublikowano

pies ogrodnika

a co, boli cie to ze ktos bialki bedzie mial duzo?

dupowłaz,leżeć piesku

dokladnie !!

Widzę Panowie, że fajnie się spam posty produkuje. To, że mod tego działu nie daje warnów za takie zbędne posty to nie znaczy, że dalej macie je pisać.

@ Topic

Kiedyś próbowałem się wbić na tą mapkę ale z ulepszonego CPU skoków- bez powodzenia :c Nie pamiętam już ile razy próbowałem.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam przepraszam za odkop, jesli łamie regulamin to prosze po prostu usunąc to. A teraz przejde do rzeczy, mapa "???" - Cmentarzysko Kubikona działą :). Po 4 skokach z tego cpu za kredyty z x-2 na x-1 wskoczylem na mape i byly tam uberprotegity itp itd. Moge zarzucić skrinem jakby ktos nie wierzył :D

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=Gdai86b6v2smacie tutaj jak tam przeżyć mniej więcej :) i jak się dropi ;)

Wbił tam ktoś w ciągu ostatnich dwóch miesięcy?

@Edit

Działa tam podwajacz , pet z wydobywczymi, widać na filmie że koleś zbiera prawie 3k białki

https://www.youtube.com/watch?v=H-FX9EB1bpI

Koleś wymiata :)

https://www.youtube.com/watch?v=a70FKSRYCig

Oo protki się nie respownują, ale też nie wiadomo czy boxy też.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...