Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to bylo?

Q-BANN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mialem doslownie przed chwila bardzo dziwna sytuacje ktora wczesniej przez piec lat nigdy mnie sie nie przytrafila :D
otoz tak jestem bna drugiej gali bij kryski ale chcialem poleciec na 1 gale na stacje na 1-1 no to uzywam cpu skokowego 2 i co sie dzieje?
sami zobaczcie xDDDD

1530614397619141197181.jpeg

moglby ktos mi powiedziec co to bylo?

76561198125755300.png

Opublikowano

a chlopie na mape bonusowa sie dostales nawet z niej nie wychodz ani nie padnij na niej tylko zbieraj skrzynki bo z kazdej podobno bialka leci co castam jeszcze podobno fajnego jest

jak sie tam dostales ??

Opublikowano

to teraz zaluj bo nawet nie wiesz co zrobiles, zeby sie tam dostac jest szansa 1:1000000 i bardzo bardzo malo ludzi sie tam dostalo

Opublikowano

na pl1 mmo najwiecej ludu gra i juz mam ekipe koksow :D tai naprzyklad misiek 41 lf4 :D i dobry klanik i to wzystyko w ciagu 8 dni osoagniete konto nawet nawet 4pp 1 irek 22 lf3 13 b02 wszytsko za urke ;) i z x1 bije po 3.6k ;) bez podkrecenia nawet bez designu bo latam bastionem

@Thuggee

76561198125755300.png

Opublikowano

to teraz zaluj bo nawet nie wiesz co zrobiles, zeby sie tam dostac jest szansa 1:1000000 i bardzo bardzo malo ludzi sie tam dostalo

szansa to 0.1% czyli 1 skok na 1000 tak dla zrozumienia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...