Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mapa bonusowa "?"

en123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

udalo mi sie tam wbić dzisiaj... 10 sekund polatalem i uberprot mnie spowolnil ,no i gleba :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ani jednego boxa nie wsysłem :D

po ile te uber proty bija ?

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po ile te uber proty bija ?

Nie sprawdzisz tam ile bije jeden alien;p bo za duzo ich jest a jak dostaniesz spowolnienie to juz gleba bo bija po milion wtedy

Opublikowano

a wie ktos jaka jest predkosc tych protkow ? 

ogolnie jak sie nei myle to ubery bija 10x razy mocniej niz normalny allienek , mam racje czy nie ?

Opublikowano

ja na komarku mialem 700k oslony i jak mnie spowolnily proty to konfy nie udalo mi sie zmienic,to był krótki kaszel :O ale nie jest tam sie tak ciezko dostac na ta mape,wczoraj tam 2 razy wbilem,za drugim razem pet mi 1 boxa zebrał :D

Opublikowano

Kolegi koledzy z GE 4 latali po tej mapie i chyba dalej lataja i jeden ma 50mln x4 a drugi 14 mln. Mozliwe. Trzeba miec tylko sposob. Pomyslce ;) 

Opublikowano

no to k***a jak on ma predkosc 380 to mozna zwyklym golcem jemu spierdolic ktory ma 540 predkosci .... 

te proty walą spowalniaczem(tym co taki jeden alien na palladium) jedynie emp cie ratatuje,ale to jest chwilowa ucieczka,bo cala mapa jest zajebana UProtami... ta mapa jest dla uberkoksów,nie dla turystów...jedynie sposobem tak jak JERIKO to robi na YT...empy,mocki,stabilka,kamikadze,robot w boju,awaryjna oslona,transf.energii,bialka i sab ammo i bic te proty,potem juz slabiej biją bo jest ich mniej

Opublikowano

Kolegi koledzy z GE 4 latali po tej mapie i chyba dalej lataja i jeden ma 50mln x4 a drugi 14 mln. Mozliwe. Trzeba miec tylko sposob. Pomyslce ;)

ja mam swoj sposob ale zbieram te cpu i ktorego dnia wykonam skok :D 

Chyba wiem co to za sposób mysz tam hale postawić :)

kiedys mozna bylo postawic tam hale teraz to juz naprawili tak samo jak nie mozna uzywac niewidki 

te proty walą spowalniaczem(tym co taki jeden alien na palladium) jedynie emp cie ratatuje,ale to jest chwilowa ucieczka,bo cala mapa jest zajebana UProtami... ta mapa jest dla uberkoksów,nie dla turystów...jedynie sposobem tak jak JERIKO to robi na YT...empy,mocki,stabilka,kamikadze,robot w boju,awaryjna oslona,transf.energii,bialka i sab ammo i bic te proty,potem juz slabiej biją bo jest ich mniej

jak na wypadek nie podolalbym spierdolic mam inny awaryjny plan :P ale nie pochwale sie 

Opublikowano

a ja p******e taką mape,godzine skakania i 20sekund zwiedzania...dzisiaj z puszczonym empem pet mi 2 boxy zdolal zebrac

Opublikowano

ja mam swoj sposob ale zbieram te cpu i ktorego dnia wykonam skok :D

Myslisz ze masz sposob, a to roznia. Bo skoro nawet tam nie byles to nie wiesz czy dziala.

Ja tam juz bylem wiele razy i teraz po zmianach tez.

Jedyna sposob teraz zeby wrzucic niewidke czy zmienic hale  to pakiety, i ban  po 20 sec:D

Ale bede kombinowal dalej.

Opublikowano

Myslisz ze masz sposob, a to roznia. Bo skoro nawet tam nie byles to nie wiesz czy dziala.

Ja tam juz bylem wiele razy i teraz po zmianach tez.

Jedyna sposob teraz zeby wrzucic niewidke czy zmienic hale  to pakiety, i ban  po 20 sec:D

Ale bede kombinowal dalej.

ja nie mysle ze mam sposob ja wiem ze mam sposob heh i nie pouczaj mnie :D 

Opublikowano

mi nigdy wgl ani nikomu z moich znajomych nie udalo sie tam wskoczyc 

ja nie mysle ze mam sposob ja wiem ze mam sposob heh i nie pouczaj mnie :D

Nigdy tam nie byles ale masz swoj wlasny patent :D

Powodzenia:)

i nie pouczam cie :)

Opublikowano

Nigdy tam nie byles ale masz swoj wlasny patent :D

Powodzenia:)

i nie pouczam cie :)

kurcze ale ogladając kilkadziesiac filmikow na temat tych wrot , rozmawiajac z ludzmi ktorzy tam byli i pisanie na ten temat na tym forum i nie tylko wyrobilo mi juz jakas opinie o tych wrotach i moge miec sposob na nie , a to ze ty tam byles i nie udalo ci sie dlugo pociagnac to dziwie sie bo przezycie w tych wrotach jest banalne tylko ze nie przezyjesz w nich trafiajac do nich przypadkowo , szanse na przezycie masz wtedy kiedy bedizesz przygotowany do trafienia na ta mape .

Opublikowano

kurcze ale ogladając kilkadziesiac filmikow na temat tych wrot , rozmawiajac z ludzmi ktorzy tam byli i pisanie na ten temat na tym forum i nie tylko wyrobilo mi juz jakas opinie o tych wrotach i moge miec sposob na nie , a to ze ty tam byles i nie udalo ci sie dlugo pociagnac to dziwie sie bo przezycie w tych wrotach jest banalne tylko ze nie przezyjesz w nich trafiajac do nich przypadkowo , szanse na przezycie masz wtedy kiedy bedizesz przygotowany do trafienia na ta mape .

Skad ci sie wzielo ze mi niby sie nie udalo tam "dlugo pociagnac" poczytaj uwaznie moje wczesnijesze posty.

Bylem tam i wiem jak szło wbic tam z niewidka wiec moglem tam latac do usranej smierci.

Ale i tak mi sie to nie oplacalo bo byly i sa lepsze sposoby na zarabianie w tej grze.

Przygotowany odpowiednio? wystaczyło tam wsakiwac na spearhedzie

To i tak juz nic nie daje

Opublikowano

Skad ci sie wzielo ze mi niby sie nie udalo tam "dlugo pociagnac" poczytaj uwaznie moje wczesnijesze posty.

Bylem tam i wiem jak szło wbic tam z niewidka wiec moglem tam latac do usranej smierci.

Ale i tak mi sie to nie oplacalo bo byly i sa lepsze sposoby na zarabianie w tej grze.

Przygotowany odpowiednio? wystaczyło tam wsakiwac na spearhedzie

To i tak juz nic nie daje

ale po co ty gadasz o niewidce jak to jest stary blad gry ktory naprawili juz ,

wiec nie wiem po cholere wracac do czegos co juz nie da rady zrobic mowmy o realiach ,

sposobu na obecna mapke chyba nie masz , moze sie myle kto wie .

Opublikowano

Kolega ma sposob na mape. Powiedzial nam i w 5 osob probujemy wskoczyc. 4 juz wskoczyly. Teraz czekaja tylko na mnie. Ta mapa jest easy jak j****ie :D I nie gadajcie ze niemozliwe jest wylogowanie. Jest jeden hak, ktory wlasnie wykorzystujemy :D

Opublikowano

Kolega ma sposob na mape. Powiedzial nam i w 5 osob probujemy wskoczyc. 4 juz wskoczyly. Teraz czekaja tylko na mnie. Ta mapa jest easy jak j****ie :D I nie gadajcie ze niemozliwe jest wylogowanie. Jest jeden hak, ktory wlasnie wykorzystujemy :D

To teraz podziel się tym bugiem z zaufanymi osobami z tego forum ;)

Opublikowano

Tylko ja nie mam tutaj zaufanych osob. Im wiecej osob sie dowie tym gorzej. I to nie jest bug, tylko sposob :)

Opublikowano

Mi udało się tam wbić pół roku temu siedziałem tam 2 tygodnie przeżyć tam to nie problem (ja fe) spearhead chyba tak sie pisze i pet ze zbieraczem i wynosisz białke w tonach a co do alien9w to wystarczy wskoczyć w niewide i puścić emp jak cie wywali z niewidki to trzeba jeszcze raz sprubować wkońcu cie zostawią i będziesz zbierać w spomoju wg mnie to miejsce żądzi a i nie nazywa się "?" tylko "???" xD

Opublikowano

ogolnie nwm czemu ale na darkorbit wiki pisze ze trzeba z 4-5 skakac skokowka na 1-1 zeby sie tam dostac a mi sie wydaje ze z kazdej mapy mozna skakac i jest szansa na trafienie tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...