Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja serwera Belenus?

Nexus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aż się łezka w oku kręci, gdy ludzie jeszcze wspominają starego, dobrego BelenuS'a.
Moim skromnym zdaniem, ciężko będzie odbudować to co było, ten klimat, Ci ludzie...
Stare mapy, zombie v1, no coś pięknego :D
Jak najbardziej, życzę powodzenia. Jeśli dojdzie on do skutku być może zawitam :)
Pozdrawiam, Magik! ;)

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do końca tego miesiąca zostaną przedstawione szczegółowe informacje. Z góry przepraszam za tak wolne odpowiedzi, ale nie mam aktualnie czasu. Na każdą prywatną wiadomość odpiszę w wolnym czasie.

Opublikowano

Serwer był fajny jak na tamte czasy.

Teraz zdecydowanie nie ma szans na wybicie się. Teraz powstają lepsze serwery z nowymi systemami etc itp..

Grało się na nim fajnie w tamtych czasach teraz przez te 5 lat rozwinęły się systemy, ludzie zaczęli tworzyć lepsze, nowsze rzeczy..

Teraz taki stary BelenuS ma nikłe szansę na wybicie się.

Myślę, że nie ma po co marnować czasu tą Reaktywacją.

Teraz lepsze? Jeśli wolisz deske do krojenia i inne ujostwo zamiast broni to ok!

Łap eq gówna +9 :lenny: To już najcięższy arsenał na raki!

https://s28.postimg.org/nzqp5ajst/3262c6c00012df434fee924a.jpg

Odyebane w 5 minut jak twoje nowości łap i napiełdałaj.

Piszcie co chcecie nie boje się kontrowersji.

Opublikowano

Szczerze? grałem na tym serwie z nie małą ekipą, ostatnio zacząłem z nimi rozmawiać o graniu na jakimś serwerze i poleciał temat BelenuS. Grali  też ludzie z mojego "miasteczka". Z niecierpliwością czekamy na START !!!! na pewno się tam znajdziemy jak i będziemy zachęcać innych, był to jedyny serwer na którym graliśmy i sprawiało nam to przyjemność ;) 

Ps: Oczywiście wystartujcie go na starych plikach i absolutnie bez zmian z lvl'em żeby to PvP miało sens, i żeby można było sobie przypomnieć te PIĘKNE CZASY !

SERWER MOIM JAK I KUMPLI ZDANIEM POLECI W GÓRĘ ;)

Opublikowano

No to czekam :D ciekawe czy wgl wystartuje i czy to bd belenus z 2009/10 czy 2011 + i czy wypali

Opublikowano

Powrócę jeszcze do tematu, wszyscy piszą nie, nie, nie bo nowe serwery, HALO LUDZIE, właśnie to można nazwać NOWOŚCIĄ moim zdaniem to jest jedyny serwer który naprawdę ma szanse wstać na nogi "w dzisiejszych czasach". Tylko musi mieć dobre plecy i silnik, teraz ciężko wygrać z atakami, DDOS'ami. ALE I TAK WIERZE W TO ŻE TO WSTANIE. CZEKAMY WRAZ Z EKIPĄ 

Opublikowano

Powrócę jeszcze do tematu, wszyscy piszą nie, nie, nie bo nowe serwery, HALO LUDZIE, właśnie to można nazwać NOWOŚCIĄ moim zdaniem to jest jedyny serwer który naprawdę ma szanse wstać na nogi "w dzisiejszych czasach". Tylko musi mieć dobre plecy i silnik, teraz ciężko wygrać z atakami, DDOS'ami. ALE I TAK WIERZE W TO ŻE TO WSTANIE. CZEKAMY WRAZ Z EKIPĄ 

teraz metin2 wygląda jak metin3 i jak ktoś zobaczy priv bez lv obok nicku to pomyślą że to bug :D

swoją drogą @Nexus™ serwer będzie do marca chociaż? 

Opublikowano

Niech powstanie Taki jak stary Belenus nie jakies Smieci dodane Nie wiadomo po co Niech to Pvp ma sens Max 125 LVL wszystko po staremu  moim zdaniem wroci  bardzo duzo Ludzi Pozdro FuckMySkiL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Długo zastanawiając się stwierdziłem, że nie ma przyszłości taki powrót, a do tego ja nie mam wystarczająco dużo czasu, aby tym się opiekować. Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...