Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja serwera Belenus?

Nexus™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Nie ma sensu robić czegoś co kiedyś już wypaliło, metin rozwija się do przodu a nie stoi w miejscu, nie zadowoli się wielu graczy taką klasyką. Niestety finalnie nie ma sensu odgrzewać kotleta. 

bgfp marvelia.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Również czekam na reaktywację. Uważam, że serwer ma duże szanse na wybicie się, dlaczego ? Osoby wypowiadające się w tym temacie piszą, że gracze podążają za coraz to nowszymi modami, jakimiś ulepszeniami, bla bla...owszem, ale ich średnia wieku, to 10-15lat. Ja jako starszy gracz jestem zafascynowany tymi dawnymi wydarzeniami i chciałbym do nich wrócić. Najprostsze rozwiązania są najlepsze :) Głupia gra, a ile ciekawych wspomnień.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie byłoby pograć na takim, no ale niestety obecne zepsucie Metin2 tymi wszystkimi systemami spowoduje, że BelenuS już wątpię, aby wrócił do dawnej świetności.

call of duty zombies GIF by Omaze

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze napiszę - wszedłem po roku z nudów w temat i jestem mile zaskoczony. Aż zacząłem rozmyślać nad ewentualnym ukończeniem tego, choć wszystko zostało zaczęte może w kilku procentach. Odbudowa tych plików nie jest trudna, tym bardziej, że dostałem mnóstwo screenów od ludzi na prywatne wiadomości - dziękuję za pewne pomysły. Zobaczymy co dalej.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na serio zjada jak owe serwery co wychodzą to same szity nic więcej... gdzie nie wejdziesz w prezentacje słowa "Nowe Systemy" "Nowe Mapy" zaglądasz dalej to samo co na innych serwerach więc ludzie stawiający serwery nie znają definicji słowa "Nowe"

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Jak dla mnie Pomysł Super.

Brakuje serwera z Duszą Prawdziwego metina gdzie osiągniecie max lv nie zajmie kilku godzin a kilka tygodni tak samo  wybonowania eq,powstaja  tylko jakieś badziewia wyłacznie pod hajs które padają max do  3 miesięcy  i startują na nowo pod inna nazwą a eq mozna zrobić w tydzień.

Długo można by się zastanawiać nad sensem gry na serwerze,gdzie jest praktycznie  zero  rywalizacji  a nawet Brak głupich  wojen jakiś bitewek gdzie są już rzadkością  i mógł bym się założyć ze znalazła by  się Elita która by  grała na owym serwerze z klasą.

ps

nie mówię tu o  Globalu bo jak  każdy  wie  przechodzimy  na prywatne serwery  zeby się jakoś lepiej i  w miarę na poziomie pobawić a nie tyrać nudnymi  tygodniami na jednym i  tym samym ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...