Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna mała porcja informacji dot. paid L#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta dla rozluźnienia sytuacji sprowokować ludzi do flamewaru poprzez podrabiane rozmowy. Od razu mi coś śmierdziało po tym jak zajrzałem na profil Joduski, że nic takiego nie napisał a na PW z żadną cebulą by nie zamienił słowa = bo po co?

Zeszła się grupka wielkich "bogaczy" no bo przecież ich będzie stać na tak wielki wydatek! Gruby hakjer #misrejk, gimbus radi (co widać po jego wyzwiskach) i spółka.

Jedynie Marcoly trzyma poziom bo coś potrafi poza głupim pierdoleniem.

No to zacznijmy od początku:

@BrainOnly - używałeś jego paczki więc nie wiem co ty pierdolisz.

@Mistejk - nigdy byś nie napisał takiego keya, ba, nawet nie znasz się na programowaniu.

Co do mnie, jestem toxic, i co z tego?

Wyczuwam drobny ból dupeczki, że nie należysz do grupy jak ty to nazwałeś "bogaczy". Naprawdę szkoda mi Ciebie i Twojego żałosnego filozofowania.

Pozdrawiam, chuj do dupki.

Kocham Renissance.

Opublikowano

sluchajcie tej gejowskiej grupy gimbusow to ujrzycie swiatlo dzienne.

K***o Hehehem to bóg, nie kozacz bo wyłapiesz permiaszka zaraz, tutaj rządzi wewnętrzna grupa z Selexem na czele.

Opublikowano

beka trochę z elyty l# i bola na mpcforum, lol

wszyscy uważają się za nadludzi będąc podczłowiekiem

patrząc na ich posty od razu przychodzi na myśl, że uciekli ze szpitala psychiatrycznego

Opublikowano

beka trochę z elyty l# i bola na mpcforum, lol

wszyscy uważają się za nadludzi będąc podczłowiekiem

patrząc na ich posty od razu przychodzi na myśl, że uciekli ze szpitala psychiatrycznego

A ty co aryjski ss nazi ? Dobrze, ze was trollują kto ma chociaż trochę mózgu i posiadł umięjetność myślenia wie, że co mam być to będzie. Płatne L# okay, darmowe też okay. Jeszecze nic nie wiadomo a na forum 5 tematów L# paid, koniec L# itp. Poziom podniecenia większy niż u małpy z erekcją.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

A ty co aryjski ss nazi ? Dobrze, ze was trollują kto ma chociaż trochę mózgu i posiadł umięjetność myślenia wie, że co mam być to będzie. Płatne L# okay, darmowe też okay. Jeszecze nic nie wiadomo a na forum 5 tematów L# paid, koniec L# itp. Poziom podniecenia większy niż u małpy z erekcją.

A co wątpisz w to że ludzie to małpy ? Szefowie gangu o nazwie l# mają zachowania dominujących w stadach szympansów. Stojący niżej w hierarchii co mogą pipki zrobić ? Będą albo lizać d*** albo się stawiać albo akceptować i mieć to w d***e. Jedna małpa nie jest lepsza od drugiej bo to małpa.

Opublikowano

Ale wszyscy co się w tym temacie udzielają nagminnie są zjebani. Będzie płatne albo nie będzie jeden c**j i tak 80% tego nie kupi a się w*******a. A gościu ładnie was strollował.

Rozumiem walczyć w słusznej sprawie ale wy kłócicie się o to czy oszukiwanie będzie płatne czy nie.

Coraz częściej wątpię w społeczność tego forum.

Opublikowano

Rozumiem, że dyskusja wywołuje u niektórych duże emocje, ale rzucanie wulgaryzmami w kierunku innych osób to słaby sposób na ekspresję i jest niezgodne z regulaminem MPC. Tak, więc powstrzymajcie się od obrażania pozostałych użytkowników, albo moderacja działu będzie musiała zastosować surowe środki.

Opublikowano

nawet gdyby bylo platne to nie musialbym rezygnowac z niczego bo pieniadze w moim zyciu pozyskuje tak samo szybko jak punkty elo

^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...