Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna mała porcja informacji dot. paid L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wi

To jest pewna informacja, co do kosztów?

To teraz trochę śmiechu xD

Miesiąc-10$

6 miesięcy-40$

Free użytkownicy- Aktualizacja dopiero po tygodniu.

Gienialne posunięcie, dawać program paid po banwave,co za głąby tam robią lol

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znaczyło to odemnie,że to fejk.

Takie będą ceny,dodatkowe użytkownicy free mają 10 gierek normalnych + 2 ranekdy do zagrania tylko xD

Local suppy,Contributory mają za free, Donatorzy mają 2 tygodnie free,robią co chcą,a potem jak chcą korzystać muszą płacić xD

Projekt nastawiony był od początku na hajsy jak widać,sprytna niemiecka spierdolina spełnia swoje plany. Tylko dlaczego Honda na takie coś przystał?

Prawdopodbnie przez pierwsze 3 dni od wypuszczenia L# Paid,będzie zniżka 35% xD 98% to jest pewne

Jak na moje,w najbliższych dniach devoloperzy zaczną odchodzić z L#,nikt nie będzie dla Tych śmieszków tyrać

Opublikowano

Nie znaczyło to odemnie,że to fejk.

Takie będą ceny,dodatkowe użytkownicy free mają 10 gierek normalnych + 2 ranekdy do zagrania tylko xD

Local suppy,Contributory mają za free, Donatorzy mają 2 tygodnie free,robią co chcą,a potem jak chcą korzystać muszą płacić xD

Projekt nastawiony był od początku na hajsy jak widać,sprytna niemiecka spierdolina spełnia swoje plany. Tylko dlaczego Honda na takie coś przystał?

Prawdopodbnie przez pierwsze 3 dni od wypuszczenia L# Paid,będzie zniżka 35% xD 98% to jest pewne

Jak na moje,w najbliższych dniach devoloperzy zaczną odchodzić z L#,nikt nie będzie dla Tych śmieszków tyrać

Najlepiej, jakby wszyscy odeszli od l# i bola i zrobili wielki projekt free

Opublikowano

Najlepiej, jakby wszyscy odeszli od l# i bola i zrobili wielki projekt free

Zapomnij dziecko,stop Polszy i Cebulakom,istnieje jeszcze trzeci cheat do LoLa,najstarszy. Nadal działa,a nikt o nim prawie nie wie:)

Takie programy zawsze będą płatne,ale po prostu ich ceny i wymagania to śmiech na sali xD

Opublikowano

Panie i Panowie, nareszcie, czy świat nie będzie piękniejszy jak grupa wybrańców się znacząco okroi ;)?  

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

http://scr.hu/0mb7/krcuk

ogladales ty kretynie?

L# Paid wchodzi w życie, i Mistejk ma 15,ale spoko mordka :D

Kto by słuchał Hehehema,Braindeada,Kefira,Doriana? Ziomek wami manipuluje,a wy wszystko łykacie xD

http://scr.hu/34ai/t3o5e

Jego opis z GG,rucha* się z dwoma? Rozdwojenie jaźni? xD

Z buzi też wygląda,jakby go coś.. :)

*przepraszam za użyte określenie ale dla mnie to jest cyrk.

Opublikowano

Jak ten perfidny niemiec zrobi # paid to zakładam ze projekt szybko padnie. Po 1. mówicie ze # nawet jak bedzie paid to i tak lepiej bo w bolu sa płatne skrypty... myślicie ze developerzy bd robić skrpyty za darmo zeby szwab zarabiał... ? Po 2. płacić za to zeby dostać bana ? No nie k***a sądze... 

Bol vip > L# paid = 0 

Dziękuje, dowidzenia...

Opublikowano

Kto by słuchał Hehehema,Braindeada,Kefira,Doriana? Ziomek wami manipuluje,a wy wszystko łykacie xD

Jego opis z GG,rucha się z dwoma? Rozdwojenie jaźni? xD

yyy...co robi z dwoma ? xD

@Topic 

Temat powinien byc w koszu z racji tego ze L# bedzie na razie Free , watpie ze po ban wavie dadza go jako paid..

sygna.png

Opublikowano

Jego opis z GG,rucha się z dwoma? Rozdwojenie jaźni? xD

Manipuluje - za dużo powiedziane.

Opis - Zazdrościsz?

Wygląd - O, wiesz jak wyglądam? Gratuluję.

Znasz moję imię oraz 3 pseudonimy, no, no.

Zamieniłeś ze mną chociaż te 2 zdania, że od razu wiesz jaki jestem?

To był mały "troll" na rozluźnienie atmosfery.

Już sama emotka " B)" powinna się Wam z tym kojarzyć.

@topic

Mam nadzieje że będzie paid.

@Edit

Jak najbardziej mordeczko,skórzane kurtki chyba z mody wyszły cn? I przylizane włosy też,chociaż motor fajny:)

Zamieniłem więcej niż 2 słowa,manipulujesz gimnazjum z tego forum od xxx czasu,som skriny som dowody,elo wacku

topic:

coraz blizej

Jakie k***a ulizane włosy, jaka skórzana kurtka ? XDDDDDDDD

Ty wgl. wiesz z kim piszesz?

Ta dla rozluźnienia sytuacji sprowokować ludzi do flamewaru poprzez podrabiane rozmowy. Od razu mi coś śmierdziało po tym jak zajrzałem na profil Joduski, że nic takiego nie napisał a na PW z żadną cebulą by nie zamienił słowa = bo po co?

Zeszła się grupka wielkich "bogaczy" no bo przecież ich będzie stać na tak wielki wydatek! Gruby hakjer #misrejk, gimbus radi (co widać po jego wyzwiskach) i spółka.

Jedynie Marcoly trzyma poziom bo coś potrafi poza głupim pierdoleniem.

"Ta dla rozluźnienia sytuacji sprowokować ludzi do flamewaru poprzez podrabiane rozmowy." W jaki sposób ten ss miałby sprowokować ludzi do wzięcia udziału w flamewar?

Jak ja kocham ocenianie przez Was ludzi (charakter, nawet czasami wygląd xD) po postach na jakimś forum.

To samo co z tym ciastkiem, pewnie nie pisałeś nigdy ze mną, nie poznałeś mnie, a już wiesz o mnie wszystko.. typowe.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Manipuluje - za dużo powiedziane.

Opis - Zazdrościsz?

Wygląd - O, wiesz jak wyglądam? Gratuluję.

Znasz moję imię oraz 3 pseudonimy, no, no.

Zamieniłeś ze mną chociaż te 2 zdania, że od razu wiesz jaki jestem?

To był mały "troll" na rozluźnienie atmosfery.

Już sama emotka " B)" powinna się Wam z tym kojarzyć.

@topic

Mam nadzieje że będzie paid.

Jak najbardziej mordeczko,skórzane kurtki chyba z mody wyszły cn? I przylizane włosy też,chociaż motor fajny:)

Zamieniłem więcej niż 2 słowa,manipulujesz gimnazjum z tego forum od xxx czasu,som skriny som dowody,elo wacku

topic:

coraz blizej

Opublikowano

topic:

coraz blizej

kocham cie i twoje hejty, mam nadzieje ze dolonczysz do mojej drurzyny universe, oficjalny lajk dla ciebie pozderki

mistejka nie lubie ale to dobrze napisales.

PURE RING0 / PASSIVE TECHNOLOGY

update coming soon™

Opublikowano

Hahah temat o tym że L# będzie paid a zamieniło się to w jakąś kłótnie...

Ja tam do nikogo nic nie mam ale po co pisać coś takiego na forum "Jego opis z GG,rucha się z dwoma? Rozdwojenie jaźni?  xD

Z buzi też wygląda,jakby go coś..  :)"

To wygląda jakbyś mu zazdrościł chociaż pewnie odpowiesz że nie masz czego.

A L# jak będzie płatny to będzie, jak nie to nie. 

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

topic:

coraz blizej

Jeśli jest brzydki, gruby itp itd to nie jego wina, nie nabijajmy się z grubych 15 latków kolego :) Taki się urodził i wyglądu sobie nie wybierał :) Powinieneś wykazać jakąś empatię :) 

Co do tematu, myślę że będzie płatny ale raczej jeszcze nie teraz :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Ta dla rozluźnienia sytuacji sprowokować ludzi do flamewaru poprzez podrabiane rozmowy. Od razu mi coś śmierdziało po tym jak zajrzałem na profil Joduski, że nic takiego nie napisał a na PW z żadną cebulą by nie zamienił słowa = bo po co?

Zeszła się grupka wielkich "bogaczy" no bo przecież ich będzie stać na tak wielki wydatek! Gruby hakjer #misrejk, gimbus radi (co widać po jego wyzwiskach) i spółka.

Jedynie Marcoly trzyma poziom bo coś potrafi poza głupim pierdoleniem.

579571423327107377857.png

Opublikowano

@Ciasteczkoid
Co ci daje oceniać kogoś z wyglądu ? Nwm jak widzisz ze ktoś jest brzydszy od ciebie to odrazu trzeba go wyzywac? Daj swoje zdj zobaczymy czy ty jesteś taki przystojny za jakiego sie uważasz. To ze ma opis na gg o jakiś dziewczynach to nie znaczy ze odrazy je "rucha", użyj takiego narządu jak mózg i pomyśl troche zanim coś napiszesz. 

@topic

Pierwszy raz o L# usłyszałem w czerwcu 2014r i już wtedy jodus mówił że kiedyś L# będzie płatne wiec nie wiem dlaczego tak was to dziwi że nagle L# będzie płatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...