Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Bazzars - bazary do handlowania przedmiotami pomiedzy graczami

Gość filippop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O wsparcie ekonomi troszkę nie przydatne bo to plugin bardziej pod HC/SV (tu czasami jest ekonomia) A kiedy wsparcie MySql dla możliwości zapisywania ofert aby cały czas nie dodawać (opcja dla osób które często handlują) 

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ci_wyzej

narazie przez jakis czas nie bedzie update'ow z dodatkami (nie wliczajac update z bugami), bo mam duzo teraz na glowie ;-;

@topic

dodano filmik z bazzarami (by @kondziu98 )

Opublikowano

@ci_wyzej

narazie przez jakis czas nie bedzie update'ow z dodatkami (nie wliczajac update z bugami), bo mam duzo teraz na glowie ;-;

@topic

dodano filmik z bazzarami (by @kondziu98 )

Opublikowano

Witam mam takie problem gdy dodam do blokowanych komendy (blocked-commands:) /g dom to i tak można się tp na dom gildii

Opublikowano

Update! v1.3
Changelog:

• Dodano updater
  • Poprawiono bug z dawaniem ID ofercie
  • Ulepszono komendę help

Nie musisz usuwać swojego pliku konfiguracyjnego!

Opublikowano

Oto błąd w konsoli w najnowszej wersji:

[17:10:12 WARN]: Exception in thread "Craft Scheduler Thread - 19"
[17:10:12 WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin Bazzars v1.3 generated an exception while executing task 2664
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
        at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
Caused by: java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.Bukkit.getOnlinePlayers()Ljava/util/Collection;
        at pl.filippop1.bazzars.PluginUpdater.run(PluginUpdater.java:50)
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:58)
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R3.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
        ... 3 more

Dodam że serwer na wersji 1.7.x 

bez reklam

Opublikowano

Update! v1.3

Changelog:

• Dodano updater
  • Poprawiono bug z dawaniem ID ofercie
  • Ulepszono komendę help

Nie musisz usuwać swojego pliku konfiguracyjnego!

Opublikowano

@filippop1 Bardzo Fajny Plugin ;)

Zapraszam Na Fajny Serwer EasyHC

IP: EasyM.ench.pl

Opublikowano

Błędy -_-

jprdl...

Autor (ja) nie jest magikiem i nie ma magicznej kuli, wiec tych "bledow" nie wyczaruje.

Pewnie jak 70% uzytkownikow tego forum nie umiesz przeczytac wymagan "craftbukkit/spigot/inny_silnik 1.7.10" i wgrales plugin na 1.7.2...

Opublikowano

Błędy -_-

Błędy wklei tu: http://pastebin.com/

A następnie daj link.

Jeżeli napiszesz, że plugin ma błędy a nie podzielisz się nimi, to nie zostaną naprawione, też przyczyną błędów może być nieprawidłowa wersja silnika.

Wrzuć silnik 1.7.10+

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...