Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Bazzars - bazary do handlowania przedmiotami pomiedzy graczami

Gość filippop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy plugin wykorzystuje economy czy jakiś swój item? Tzn, czy sprzedaje się za /money i kupuje za /money.

Nie, walutą są itemy do ustawienia w configu - przykładowo złoto.

#AntyBlezur

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­@StrikeKiller123

Jak coś się nie podoba to nie wypowiadaj się umiesz lepiej napisz własne bazary (chyba żal ci ściska d*** że ktoś coś napisał i dał to za darmo)

Opublikowano

@TheMolkaPL

Rejestrowanie komend "w locie" bez plugin.yml jest c*****e, i nie masz czym się popisać, bo kody na to są na bukkit.org (ponad 3 snippety znalazłem)

Przeciez co ci stoi na przeszkodzie, zeby zrobic interfejs SubCommand i egzekwowac te klasy w komendzie głównej zarejestrowanej w plugin.yml, nie wiem jednak czy wiesz ale takie wstrzykiwanie do commandmap jest niebezpieczne i nieporęczne.

Czy gdzieś masz użyte commandMap z Bukkita?... Przecież komenda /bazar jest w plugin.yml, a całe API jest stworzone do komend, które są argumentem... -.-

Dlaczego niebezpieczne? Pewnie nawet nie wiesz, ale WorldEdit, WorldGuard i CommandBook właśnie tak działa.

OpenGuild, Bazzars, AntiBot, AntiSteve, mam dalej wymieniac?

Nie pisze, pisał. W tej liście błędnie jest plugin Bazzars, w którym znajduje się tylko moje małe API komend (zostało skopiowane z Anti-Bota)

Ale są niektóre fragmenty kodu w tym pluginie przy których normalnie śmiechłem, ale cóż zrobić.

Podaj przykłady :)

Ale są niektóre fragmenty kodu w tym pluginie przy których normalnie śmiechłem, ale cóż zrobić.

Podaj przykłady :)

@topic

Logotyp to przerobiony napis Brazzers (...)

No brawo... GENIUS

Nie zapomnijcie dodać zabezpieczenia z antisteve, bo sie zesracie jak ktos wgra to na non-premium, nieprawdaż?

Nie nasza wina, że większość graczy Minecrafta w Polsce jedzie na piracie, a fora go wspierają... To nie jest powód do dumy.

#AntyBlezur

Opublikowano

Bardzo fajnie że stworzyłeś ten plugin (a raczej napisałeś po swojemu :P).

A Logo mnie rozwala XDDDD

A mam jedno pytanie czy mógł byś to zrobić bez dodatkowych pluginów czy ciężko by było??

531001454960877632167.png

Opublikowano

Bardzo fajnie że stworzyłeś ten plugin (a raczej napisałeś po swojemu :P).

A Logo mnie rozwala XDDDD

A mam jedno pytanie czy mógł byś to zrobić bez dodatkowych pluginów czy ciężko by było??

W jakims update postaram sie pozbyc dodatkowych pluginow

Narazie w v1.1 mozna wylaczyc hologramy nad glowa.

Opublikowano

Ładnie to tak dodawać "KukuBazary" do tagów? :<

Zapobiegam piractwu (Kappa)

Pytania juz byly na forum "kto da linka do kókóbazarow" ;p

Opublikowano

­
Plugin fajny ale mało opcji. Dodajcie jak w 
Isaac'u steam sale. 
Polecam i zapraszam 
Magda Gessler ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aż dam wam lajka czujcie łaskę Pana ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

­

Plugin fajny ale mało opcji. Dodajcie jak w Isaac'u steam sale. 

Polecam i zapraszam Magda Gessler ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aż dam wam lajka czujcie łaskę Pana ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Molek nie pisze publicznych pluginow (od niedawna), wiec autorem jestem tylko ja ;v

"Dodajcie jak w Isaac'u steam sale." wyjasnij jak mozesz, nie gralem w isaaca

Opublikowano

Po ostatnim temacie z panem killerem, myslalem ze odpuszcze bo dyskutowanie z nim to jak kazac dzi*ce grac na gitarze.

@StrikeKiller123

1. Nie potrafie zrozumiec dlaczego takie pajace i gowniaki jak Ty wciaz udzielaja swoich rad co do pluginow , smutne jest to ze to Ty piszesz do innych o pomoc , po czym jestes jechany jak szmata . 

2. Plugin jak najbardziej napisany wporzadku , zaloze sie ze bys to zrobil lepiej ?

3. Przyczepic sie do CommandMapa? Ty k***a blaznie , wklej mi wypowiedz md5 gdzie mowi ze to jest zle :) , obczaj rejestrowanie komend w bungeecord pajacu po czym sie wypowiadaj . 

4. Wypowiadasz sie na tematy na ktore kompletnie nie masz pojecia.

5. Piractwo?? Fakt , gdyby nie ono to nie zagralbym w kilka tytulow i nie stwierdzil ze sa c*****e :) Jednakze powinno sie tepic piractwo :)

6.Starasz sie byc tak inteligenty jak twoi koledzy , komar gwardzista xD ( widzialem jego autorskie ostatnie pluginy) a... czekaj to byly tirexa ;x ups.. ( SORRY @THEMAJSTER@ ) 

7.Wyzywasz innych od gimbusow a  w tym roku konczysz 14 lat.. to jest dopiero smutne.

8.Zaliczasz sie do typowej polskiej cebuli ktora wie najlepiej tylko nic nie potrafi.. ;/

9. ZANIM USLYSZE TEKST O MOJEJ HOLANDI , TAK MISIU WYJEZDZAM SEZONOWO DO HOLANDI :) I TAK ZBIERAM TRUSKAWKI I wiesz co? Dorabiam sie w 2 miesiace wiecej niz Twoi rodzice razem .

10. Mowiles ostatnio ze chcesz moj adres? Napisz priv chetnie Ci podam :) , a nawet na google map pokaze ci blok w ktorym mieszkam , troche krzywy jak twoja twarz no ale twarzy ani gdzie sie mieszka od dziecka sie nie wybiera ;) (TUTAJ PEWNIE BEDZIE ODPOWIEDZ ZE MIESZKAM POD MOSTEM) 

@Anty(DEBILE Z E-KUTASEM W ADMINISTRACJI)

@topic

Plugin fajny , faktycznie ale moglbys poprawic kilka rzeczy bo sa bugi : )

#Edit

Dlaczego ja kur*a trafiam zawsze na najnowszy post gdzie mam reklame na stronie :(

Opublikowano

Po usunięciu oferty i tak dalej pokazuje na liście... ;/

Opublikowano

Plugin fajny , faktycznie ale moglbys poprawic kilka rzeczy bo sa bugi : )

Dlatego zalecam codzienne sprawdzanie aktualizacji.

Po usunięciu oferty i tak dalej pokazuje na liście... ;/

zaraz zerkne

juz widze, zapomnialem usunac oferty xD

update zaraz wrzuce jak cos ;)

Opublikowano

Superowy plugin tak troche 2/10 ale na zachęte dam 2,5/10 :) Ale i tak użyje na moim serferze demo od majnserva 0/10 sloty, ale gracze(ja) się ucieszą,lubią brazzer yy znaczy się bazzarsy xD

Opublikowano

Hahaah xD

Uwielbiam jak ktoś klonuje.

Nie no, fajny plugin, w końcu to ja go wymyśliłem :)

No pomysl fajny miales :P

Mial byc to IDEALNY klon, ale padlem na klepie, wiec nie mialem jak kopiowac xD

P.S. @dzikoysk pozwolil pozyczyc kod na hologramy, wiec libow (dodatkow do pluginu) sie pozbede :>

Opublikowano

No to dobrze :) Muszę przyznać, jak popaczałem na screena to miałem wrażenie że zrobiłeś go na skafie xD

Grejt dżob. Jak nie będzie się bugował to propsy.

Opublikowano

No to dobrze :) Muszę przyznać, jak popaczałem na screena to miałem wrażenie że zrobiłeś go na skafie xD

Grejt dżob. Jak nie będzie się bugował to propsy.

bo w zasadzie bylem na spawnie - na multikoncie, ale ciii nie mow irollowi =D

zlota nie mialem, ani nic, to tylko /bazar podpatrzylem ;p

Opublikowano

­Woow! Super. Przyda się na serwerze :)

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...