Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automaty do gry w Metin2! - Lepsze od Item Shopu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

źródło dawaj kurwiaszu

nie wyzywaj proszę bo cię The Naidem poszczuje.

poza tym nie ma określonego źródła ponieważ jest to na większości zagranicznych for i skąd mam wiedzieć na którym znalazło się to jako 1 baufanie?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Mogę prosić link skąd posiadasz takową rzecz?
Sprawdzam już ktoś ten automat? Zmieni się buttony i mam pod to pomysła już :P

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Ostatnimi czasy w metinie można rozgrywać mecze?

To może być ciekawe tzn. stawianie na drużynę Postacie (pl) np. 80+  i jeżeli zgadniesz to dostajesz jakiś upominek z is im mniej osób na 1 głosuje tym lepsze rzeczy.

Fajna sprawa.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

nie wyzywaj proszę bo cię The Naidem poszczuje.

poza tym nie ma określonego źródła ponieważ jest to na większości zagranicznych for i skąd mam wiedzieć na którym znalazło się to jako 1 baufanie?

Ty z tym Naidem to serio XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zawsze podaje się źródło jak nie to nie wrzucaj samcu alfa z mpc.

Opublikowano

Ty z tym Naidem to serio XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eee, spierdalaj Shaggy.

@topic, no fajnie. Widziałem to już dawno temu i myślałem, że to do dupy pomysł i lipnie to wygląda. Nie zdziwię się jak Asfen to doda.

Opublikowano

­

Działa to chociaż?

Działa :)

Piszę sobie właśnie pod to questa ładnego :3

Opublikowano

Nie zawsze.

Nie dość że zrzucam Wam przeróżne rzeczy z których większość korzysta to łaki mają jakieś kompleksy.. na zagranicznych forach ludzie się cieszą jak się im coś udostępni tylko tutaj taka patola która wiecznie zarzeka..

Na szczęście są jeszcze normalni ludzie na MPC i ja to wrzucam dla nich, a Ty możesz już iść pracowaać nad Lastivia s3 :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie zawsze.

Nie dość że zrzucam Wam przeróżne rzeczy z których większość korzysta to łaki mają jakieś kompleksy.. na zagranicznych forach ludzie się cieszą jak się im coś udostępni tylko tutaj taka patola która wiecznie zarzeka..

Na szczęście są jeszcze normalni ludzie na MPC i ja to wrzucam dla nich, a Ty możesz już iść pracowaać nad Lastivia s3 :)

Hahahaahahahaahahahahahaahahahahahahah, śmiechłe :') Lastivia s3 XDDDDDD A może Alios s3 XDDDDDD

@topic, mógłbyś wstawić questa na wklej.to?

Opublikowano

Jak to się ma do Item Shopu od którego ma być lepsze? xD

może to być coś ala koło losu czyli płacisz daną ilość SM i grasz :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ja p******e znowu ten zjeb.Skurwiać mie od naida

Top. Nie pasuje mi to do metinów, wolę już koło losu.

Nothing.

Opublikowano

­

Nie zawsze.

Już Cie lubię hahhaha

Ładny automacik

Jak działa ? :D

Opublikowano

Nie zawsze.

Ale ty kompletnie nie rozumiesz tego o co chodzi większości użytkownikom tego forum :) Równie dobrze mogę sobie wejść na to zagraniczne forum i z tamtego źródła to pobrać. Bo co to za różnica, czy wejdę tutaj czy na jakieś inne forum :O Robisz syf. A i zanim coś udostępnisz (nie mówię teraz o tym przykładzie) najpierw sprawdź czy chodzi, chyba, że nie potrafisz dodać na serwer no to wtedy zaprzestań kariery "pomocnej ręki" i skup się na tym co Ci wychodzi najlepiej, czyli zachwalanie Balmory i hejcenie wszystkich innych serwerów wokół :) W  tym jesteś mistrzem... I Ty nazywasz siebie "krytyk metin2" ;)  Najgorsze jest to, że udostępniasz czyjeś prace (większość bez zgody). 

@topic buttony do wymiany, zmienić ikony losowania i system może być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...