Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Edycja CSS profilu.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś ten bajer był tylko bugiem przy niektórych rangach, teraz nagle jako uhonorowanie zasłużonego membera. Uważam, że możliwość korzystania z html i css miały tylko rangi specjalne (gm,adm), nikt inny. NIE.

2009 - słyszysz mnie?

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ma teraz VIP oprócz kolorku?

Prawie nic, jestem na tak.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Skoro dodali coś takiego jak CSS/HTML to raczej powinni się tym bawić, czyż nie?

Nadużywać? Tego się nie da nadużywać, to samo w sobie jest po to stworzone.

Jestem jak najbardziej na TAK.­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jeszcze dla bestów ;) z możliwością zablokowania niektórym użytkownikom, którzy nadużywają możliwości ;)

Ew. jako dodatkowa nagroda w konkursie (nie dla rangi, tylko po prostu taka opcja ;) )

Opublikowano

Jak ktoś czegoś nadużywa, to trzeba mu to zabrać a nie karać innych. CSS to może za dużo, ale jakaś większa personalizacja profilu?

Opublikowano

Skoro dodali coś takiego jak CSS/HTML to raczej powinni się tym bawić, czyż nie?

Nie da się nadużywać? A co, jeśli ktoś sobie rozwali profil, poprzez parę ciekawych opcji? Jeszcze za czasów bycia Elfem, testując kody, troszkę przesadziłem w pewnym momencie z wielkością obrysu i wyszło coś takiego:

940601420477330922683.png

Dlatego nie zgadzam się, że nie da się nadużywać. Nadal jestem na nie.

Nie da się nadużywać? A co, jeśli ktoś sobie rozwali profil, poprzez parę ciekawych opcji? Jeszcze za czasów bycia Elfem, testując kody, troszkę przesadziłem w pewnym momencie z wielkością obrysu i wyszło coś takiego:

940601420477330922683.png

Dlatego nie zgadzam się, że nie da się nadużywać. Nadal jestem na nie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja jestem na nie. Czemu?

Ponieważ, to nie Miszczu zapoczątkował erę CSS tylko była ona dostępna o wiele, wiele wcześniej.

Tą opcję, posiadali również takie rangi jak: MML [*] itp. 

Były takie akcje o to, inni zazdrościli, niektórzy z prawami CSS nadużywali tego i wyszły takie jaja, że adminstracja usunęła to wszystkim.

Teraz chyba taka moda :D

Opublikowano

0mH0y8w.png

Jeszcze by się większej ilości osób w głowie poprzewracało. Nie.

Nie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jestem na tak, jak przeszkadza to mozna zamiast ingerencji w kod dodac opcje jak np. avatary w kolku w jakims menu edycji profilu

TuByłaSygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam. :-)

PS Nie traktujcie tego jak chęć zwiększenia własnych możliwości, bo napisałem ją  przed dostaniem VIPa. ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Profil Sajjuka jest ładny. Nie przesadzajcie, elity sobie zasłużyły i dla nich jak dla mnie jak najbardziej css mógłby zostać dodany.

Widać zdecydowane wyróżnienie takich osób.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Vip i Elita to rangi zasłużone więc niech mają o ten 1 więcej przywilej.

Tak

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na tak, ale niektóre osoby tylko powinny być do tego wybrane bo niektórym odbija i tak jak mówili dostali szanse ale przez głupote ją stracili. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na tak, ale niektóre osoby tylko powinny być do tego wybrane bo niektórym odbija i tak jak mówili dostali szanse ale przez głupote ją stracili. 

to niestety prawda, najgorsze, że robią ze swoich profili nieczytelną i niefunkcjonalną papkę.

tak czy tak wypadałoby o tym zdecydować.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...