Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO Powiecie na A9 + Square + BR + Party Tour + Mavric?

6shadow6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERVER ON

post-19339-0-76605600-1427521110_thumb.png

Server INFO:

EXP Rate; 700~900

Dil Rate; Low

Item Drop Rate; Middle

On Server Work

12 Class

Real Transup Skill
Real PET (zbierają przednioty)

Marvic System
DK-Square
Battle Royale
Party Tournament
Middleman (koniec z bieganiem po sklepach i postaciach teraz wszystko w jednym miejscu)

Takie małe centrum handlowe :)

Zmieniona mapa Ardeci wszystkie NPC z Broniami Armorami i Skilami przeniesione do Colosseum

Zaczynając grę dostajemy na start;

Wingi z DShop
10.000.000 Dil
100.000 PPoint

A idąc do NPC Esteban dostaniecie od niego Amulet na exp :)

W pełni sprawne dwa kanały

Gold i Extreme
Arena server 100% + Square + Battle Royal

+ Party Tournament

Nowy System Party tournament
1 na 1 tylko kanał Extreme
2 na 2 oba servery
3 na 3 oba servery
4 na 4 oba servery

5 na 5 oba servery

6 na 6 w planach

7 na 7 w planach

Będzie dostępny po nowej aktualizacji.

(aby wejść pamietajcie zadna postać nie może być w tym czasie w party lub Expedition)

100% Expedition na mapie Karon's Transport Ship (tak zwany Ride)
aby założyć Expedition naciskamy O nie zero cała reszta jak przy zakładaniu party

Abyss of crespo + 4 Questy i Dungeon Karon's Remnants

Nowe możliwości wymiany

Server jest w fazie beta

Webpage
http://invincible.hol.es/forum/

Rejestracja kont poprzez launcher (reg na stronie wyłącząny permanentnie)

Download https://mega.nz/#!iMozmTaI!w2KoOKo5XGGgId8u2WJ9Ku7q3P0lWLLtNgCs17-Et2EClient wraz z nowym Launcherem
Check Server Status https://mega.nz/#!KAQkBBrS!XOkC71GEjrioK8y5iegJFDyRgL9VEvGYOwcMADmXUx4

SERVER Owner 6ShadoW6

Zapraszam do Gry

27402144507863919339.jpeg

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na chwilę obecną jest kilka kont, jednak nie widzę na razie zainteresowania. Widzę że masz już konto a skoro sprawdzasz serwer, napisz swoim zdaniem jak to widzisz.

Opublikowano

Generalnie to na razie reklama nie jest mi potrzebna na chwilę obecną chcę wykonać wszystkie nie zbędne testy. Po testach żadne z kont nie zostanie usunięte. 
Jeżeli znajdziecie jakieś błędy w grze piszcie tutaj lub na FB.

Opublikowano

na razie chcę sie uporać z kilkoma rzeczami jak set dla Dragon Knight na 130 i 170 lv jeden kupowany za PPoints a drugi za B Coins i P Coins

Ogłnie sety są naprawione już i jeden jest juz dodany na server.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Na stronie i na naszym FB dostępny nowy klient wraz z nowymi dungeonami, dodane stare mapy takie jak Loa, North Ares, Marble i kilka innych.

Więcej info na Naszym FB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie da się solo expic z racji na drop który w większej mierze dropi tylko dla DK więc zdobyć gear masakra.. 2 itemy się palą od 3+ a straciłam ponad  300 kamyków ale nic.... 3 exp od 130+ jest tak mozolny ,że jedyne gdzie można expic to moby sądze iż zbugowane dające po 500k expa.Mimo party mapa(155) w 2 osoby gdzie leczyłam a aloken bił masakiera... chyba ,że coś zmieniliście a jak tak to lipa :/ wbicie jednego lvla na mapie 155 ok 2h o ile nie będziemy skakać ciągle po poty :)

Na chwilę obecną sugeruje całkowicie wyłączyc  DK z gry do czasu jakiego kolwiek balansu. Z racji ,że nie mam gdzie expic ide na akrisy :Dbo nie zamierzam spędzić polowy życia na expieniu :D  zareklamowałam trochę serwer znajomym może zagrają. Naprawić przede wszystkim drop bo mało co gdzie kolwiek leci...a młotkami już rzygam. Chciałam sobie pograć BW to za cholerę nie mogę dropnąc ani jednego itema broń i set na 130 leci dla każdej klasy prucz BW,Segu, no chyba ,że na mapie 155 tam leci wszystko ale raczej głownie dla AK/Aloken . Kurde dajcie jakis double exp. Bardzo chętnie wspomogę serwer  :D 

Pls czemu wszystie itemy są takie drogie jeśli chodzi o Pointy.. nie ma z kim iść się bić by uzbierać tyle pointów na skile.. najlepiej zrobić 1 skil za 1k albo chociaż by starczyło na zakupienie ich za posiadane 10k pointow   :)

Opublikowano

Chyba coś robią na serwie, gdyż również nie mogę wbić do gry na ten moment. A 2h temu był online jak dobrze widziałem.

29979.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...