Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawienia by MoneyDoge - 97% ratio, zrobione 1700k na GOLounge, szybki kontakt, dobre analizy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak juz robicie pseudo poradniki do obstawiania to piszcie codziennie te bety...

Komu jest potrzebny taki temat co piszecie raz na tydzien?

imper.png
Opublikowano

Tak hucznie zacząłeś a już od 3 dni nie robisz analiz.

@ShaTTeR1210

Mnie nie obchodzi %.. która drużyna gra lepiej? wild czy myxmg?

wild

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja tam wierze w G2, wszyscy mowia, ze 'Property prawie VP ogralo' a prawda taka ze d2 to najgorsza mapa VP a potem na mirage po d***e dostali.

Ja ide 30 € na G2, cos w sobie mowi mi poprostu, ze ugraja, trzeba w swoich wierzyc :D

Btw. Bo2

Opublikowano

Takich rzeczy sie nigdy nie mowi ze na 1oo% , bo wszystko sie moze zdarzyc , 80-90 co najwyzej starczy ale LGB zawsze ma szanse.

Opublikowano

Nie obstawiam meczu penty bo jest podejrzanie nie pewny.

No tak ale jak wygraja zagraja ze zwyciezca Envy vs Titan (chyba).

Opublikowano

@Patrykos17

My mówimy o penta vs lgb..

Też o tym meczu mówię chłopcze, tylko zauważ że Pencie nie śpieszy się by grać z envyus bo gdy wygrają ten mecz to tak będzie. LGB raczej z grupy nie wyjdzie wiec według mnie tylko w tym meczu powalczy reszta będzie lose.

Opublikowano

szkoda, że nie mogę jeszcze obstawiać. Moje boty mi na to nie pozwalają ;c A tak to bym już pewnie sobie zarobił hyhy 

Opublikowano

Polecam Zamknac ten temat poniewaz autor i tak go nie analizuje

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

­Ja przegrałem wszystko co miałem ;c(czyli jakieś 2 euro)

szkoda, że nie mogę jeszcze obstawiać. Moje boty mi na to nie pozwalają ;c A tak to bym już pewnie sobie zarobił hyhy 

giphy.gif

Opublikowano

70/30 dla Envy. Jak guardian zagra ponad swe możliwości, to spokojnie ugrają jedną mapę.

Ez EnVyUs ugra..

Btw jezeli mod jakis to czyta to niech zamknie ten temat, nie jest aktualizowany..

Nie aktualizuje od kilku dni i już mają zamykać temat? 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...