Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawienia by MoneyDoge - 97% ratio, zrobione 1700k na GOLounge, szybki kontakt, dobre analizy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowilem postawiłem wszedzie low bety.

HSBG prawie wygrało.

Dignitas przegrało.

Penta przegrała.

I jeszcze CW gra na nich postawiłem ale i tak  juz jestem sporo do przodu D:

Opublikowano

na razie penta wygrala mapę inferno także 1:0 :)

a ja nie wiem czemu ale mnie troche chyba to csgolounge oszukało bo powienienem dostać skiny o wartości 0.50 centów a dostałem za 0.11 ahaha :D

Opublikowano

na razie penta wygrala mapę inferno także 1:0 :)

a ja nie wiem czemu ale mnie troche chyba to csgolounge oszukało bo powienienem dostać skiny o wartości 0.50 centów a dostałem za 0.11 ahaha :D

Ło jezu grube hajsy xdd

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ehh moim zdaniem i tak niektóre mecze sa obstawione.... Żeby fanatic z penta przegral.... Troszke dziwne... Chodz i tak mało sie orientuje w lounge

LukaSuper.png

Opublikowano

Ło jezu grube hajsy xdd

ło jezu dla mnie to dosyć sporo.. bo zaczynałem od 0.50 więc dla mnie dostać skina za 0.20-0.30 to dużo... więc.. wiruj bo nie każdy ma hajsu aby sobie załadować i skiny kupić :)

Opublikowano

Ehh moim zdaniem i tak niektóre mecze sa obstawione.... Żeby fanatic z penta przegral.... Troszke dziwne... Chodz i tak mało sie orientuje w lounge

czy to czasem nie była esea bo1? :))

ustawione chyba ci chodzillo

Opublikowano

ło jezu dla mnie to dosyć sporo.. bo zaczynałem od 0.50 więc dla mnie dostać skina za 0.20-0.30 to dużo... więc.. wiruj bo nie każdy ma hajsu aby sobie załadować i skiny kupić :)

Spoko ziomek, ale Ci powiem, że nie jesteś jedyny, bo nie dostajesz nigdy prawie równo tego co powinieneś xD Przy tak małych obstawianiach to odczuwalne :P Czasami możesz wgl nic nie dostać jak bardzoo mało obstawisz.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Spoko ziomek, ale Ci powiem, że nie jesteś jedyny, bo nie dostajesz nigdy prawie równo tego co powinieneś xD Przy tak małych obstawianiach to odczuwalne :P Czasami możesz wgl nic nie dostać jak bardzoo mało obstawisz.

no aż tak mało to ja nie dałem bo jakies 1,5$ a to dla mnie w tym momencie bardzo dużo :D zreszta kilka razy już tak zaczynałem dobijałem do 12$ i wszystko traciłem haha :D może teraz nieco więcej zarobię :p

Opublikowano

Analiza AG vs Penta PLS :>

Chce obstawic 50 euro na Pente co o tym sądzicie ? 

Wiem, że penta gra ostatnio naprawde nieźle, dominują na mapie cache, lecz nie znam drużyny AG prosze o krótką analize tego spotkania :)

Opublikowano

Mecze o 17, aktualnei siedze w firmie i nie za bardzo mam jak analizowac, ale do 16 na pewno sie pojawia :D

jest po 16 i analiz nie ma

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Krótki rozpis ostatnich meczy:

AliGon

AG vs Dignitas (3 mapy) 2-1

AG vs XPC (3 mapy) 2-0

AG vs Volgare ( inferno ) 6-16

AG vs unu.AiN ( nuke ) 5-16

AG vs HellRaisers (3 mapy) 1-2

Penta

Penta vs CPH (3 mapy ) 2-0

Penta vs Fnatic (cache) 16-12

Penta vs Titan (season) 16-8

Penta vs Wrecking (cache) 16-13

Penta vs CPH (dust2) 8-16

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...