Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Thevania.pl - Itemshop w grze, system statystyk.

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Gdzie widziałeś owy Itemshop oraz Magazyn. Oglądając prezentację Twojego serwera, też mogę powiedzieć że jest to sklejka z epvp/dev'a.

Turkmmo i tam są takie pliki co posiadają większe shopy, magazyn glidyjny itp.

Co do itemshopu.. Nie wiem czym się chwalić... Robicie dokładnie jak MPCforum, której na dobre

to nie wychodzi, bo są hejty na to, więc lepiej zróbcie projekt i dajcie zapowiedź, wyjdzie dla was lepiej.

­

Opublikowano

Ale czy ja coś takiego napisałem? Prosisz o pokazanie polskiego serwera gdzie było, to pokazałem. 

Nie zrozumiałem. Verides, ten z lutego 

Opublikowano

Turkmmo i tam są takie pliki co posiadają większe shopy, magazyn glidyjny itp.

Co do itemshopu.. Nie wiem czym się chwalić... Robicie dokładnie jak MPCforum, której na dobre

to nie wychodzi, bo są hejty na to, więc lepiej zróbcie projekt i dajcie zapowiedź, wyjdzie dla was lepiej.

­

Skoro Ci się nie podoba to nie komentuj, proste.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Gdzie widziałeś owy itemshop?

IS ingame choćby na Edenium i w sumie nie zdziwiłbym się gdybyś go podpierdolił, w końcu skoro sprzedawałeś pliki... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Skoro Ci się nie podoba to nie komentuj, proste.

­

No chyba po to zakładasz ten głupi temat  <3

Ale czy ja coś takiego napisałem? Prosisz o pokazanie polskiego serwera gdzie było, to pokazałem. 

ZAMKNIJ SIĘ! TO NIE MOŻNA KOMENTOWAĆ TO JEST TEMAT SS THEVANIA CASTIOS GUNWO I NIGDZIE TEGO NIE BYLO I KONIEC! :angry:  :angry:  :angry:

Ale zgasić to ładnie go zgasiłeś <3

­

Opublikowano

Zmiana wyglądu okienka tak bardzo pracochłonna, tak trudna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po takich postach tracę wiarę w ludzi

Opublikowano

IS ingame choćby na Edenium i w sumie nie zdziwiłbym się gdybyś go podpierdolił, w końcu skoro sprzedawałeś pliki... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

pierw by musiał to wyciągnąć. Niestety dominiś jest za głupi do takich rzeczy.

4kbucl.png
Opublikowano

Nic ciekawego, widzę Imaguś kolejny serwer na gotowcu jak zwykle. :)

Kupił rzeczy od Warnoxa czy Gumisia i myśli że będzie z*******y...  :unsure:

No, no Okno Statystyk było: Balmora, Astium itd, itd.

Magazyn Gildii od Nixo był na Thori elo.

Opublikowano

Ty Asfen nie gadaj, bo sam jechałeś na byle jakich plikach.

Asfen pierw popatrz na siebie a potem pisz o kimś, bo sam dałeś nie dawno jakąś mapę, która miała jakieś 4 lata i jeszcze popierniczyłeś nazwe serwera Adamowi i Wojtkowi.

Gość Lajk™
Opublikowano

Magazyn = Dev.

Jakie rzeczy ? item shop od filipka chyba :v

@Hya Nie ma to jak bogacze :D

­

Opublikowano

Ten dział jest po to, aby pokazać co się wymyśliło i zrobiło jak np @Endymion_ który wraz ze swoją ekipą zrobił nowy system łowienia, bardzo mi się podoba i jestem z niego dumny

śmiechłem bardziej niż powinienem, sorka  xD

Opublikowano

A ja to spadłem, Hya. koksie słuchaj. System łowiectwa u Endiego jest w 75% wzięty z astium. Na 100% system łowienia, szansa na złowienie ryby to już autorska sprawa, ale do wykonania nie jest to wcale trudne ;) Endy o tym wie :D

Kto jak kto, ale zebys Ty mówił ze cos nie jest trudne? xD Pomysł na te kulki wziąłem od Tenmy, bo mega fajna opcja. Jak to jest dla Ciebie 75% to ja k***a nie mam pytań.

Opublikowano

Kto jak kto, ale zebys Ty mówił ze cos nie jest trudne? xD Pomysł na te kulki wziąłem od Tenmy, bo mega fajna opcja. Jak to jest dla Ciebie 75% to ja k***a nie mam pytań.

No ostatnio poziom rośnie :D Jeśli chodzi o łowiectwo to 75%, bo łowi się tak samo po kliknięciach(jak u tenmy). O to mi chodziło, dodaliście tylko książki, z czym jest trochę roboty :)

Opublikowano

Nie dodaliśmy książek tylko punkty z wędki są w umiejętności + 4 fazy dropu na różnych poziomach, peace xDD

Opublikowano

Wszystko już widziałem. 

ItemShop w grze od Deco tylko gui pewnie przerobione :D Quest pewnie masz z plików Fresha, Edenium. 

Magazyn już widziałem tyle razy, że nim rzygam. Plecak pewnie od gumisia jak i magazyn. Pogratuluje gumisiowi jak z Nim będę pisał. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

No ostatnio poziom rośnie :D Jeśli chodzi o łowiectwo to 75%, bo łowi się tak samo po kliknięciach(jak u tenmy). O to mi chodziło, dodaliście tylko książki, z czym jest trochę roboty :)

A co k***a ma się łowić klaśnięciami do monitora?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...