Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Thevania.pl - Itemshop w grze, system statystyk.

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Tak, sprzedawałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)

C*****e info bro, skończ już i wyjdź z tego tematu, bo nic nie wnosisz Swoją osobą. ;c

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

C*****e info bro, skończ już i wyjdź z tego tematu, bo nic nie wnosisz Swoją osobą. ;c

Będę sobie pisać gdzie mi się podoba, info mam jakie mam ;)

Ps. kiedy start?

:rolleyes:

Opublikowano

­

Będę sobie pisać gdzie mi się podoba, info mam jakie mam ;)

Ps. kiedy start?

:rolleyes:

Skończ p******** i naprawdę wyjdź, pozdrów harnasia.

termin startu jest nie ustalony.

Opublikowano

­

8213414254915401221478.png

Twoje pentakille? Nie za dużo lola? :P

Chętnie dowiedziałabym się nieco więcej o tych osiągnięciach.

PS. Powinno być "po raz pierwszy".

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

­

Skończ p******** i naprawdę wyjdź, pozdrów harnasia.

termin startu jest nie ustalony.

Sam go pozdrów, a przy okazji kolegów z gangu  xD

Start i tak będzie przełożony (✌ ゚ ∀ ゚)☞

Opublikowano

Magazyn gildii ? xD, gdzieś widziałem tę rozwiązanie, nigdy na żadnym serwerze, na którym grałem a przetrwał ponad tydzień.
IS w grze był chyba na ''Metlife'', na wielu innych serwerach również.
No ale co mi pozostało, czekać na start.

Opublikowano

Magazyn gildii ? xD, gdzieś widziałem tę rozwiązanie, nigdy na żadnym serwerze, na którym grałem a przetrwał ponad tydzień.

IS w grze był chyba na ''Metlife'', na wielu innych serwerach również.

No ale co mi pozostało, czekać na start.

Ten item shop narazie miał tylko Verides, nie mogłeś go widzieć na innym, polskim serwerze.
Opublikowano

­

Sam go pozdrów, a przy okazji kolegów z gangu  xD

Start i tak będzie przełożony (✌ ゚ ∀ ゚)☞

^_^

Chętnie wbije na serwer, może być ciekawie. Kiedy więcej tych nowości? A jeżeli ten magazyn gildijny jest od Nixa to coś Wam pokaze na starcie ciekawego, może zdołacie to naprawić.

Opublikowano

­

^_^

Chętnie wbije na serwer, może być ciekawie. Kiedy więcej tych nowości? A jeżeli ten magazyn gildijny jest od Nixa to coś Wam pokaze na starcie ciekawego, może zdołacie to naprawić.

Zapraszamy. :)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

­

^_^

Również czekam na Sembie, podobno ciekawie będzie na starcie. Ale kto wie <3

Opublikowano

­

^_^

Kto to Nixo? Żart. Nie od niego
Opublikowano

A ja już szykuje zgłoszenie żeby Ci administracja usunęła prezentacje, bo oszukujesz ludzi na hajs ;)

­

^_^

Łoooo co ty możesz pokazać :D? Wywal mi forum koksie lepiej, bo coś Ci nie idzie :D Dodatkowo bugi w tym magazynie zna każdy bo każdy ma kod tego gówna :D

A dodam jeszcze w nawiasie,że usuną Ci prezke jak mi, tylko mi usunęli bezpodstawnie, bo nie oszukałem nikogo,a ty wręcz przeciwnie.

Opublikowano

­

A ja już szykuje zgłoszenie żeby Ci administracja usunęła prezentacje, bo oszukujesz ludzi na hajs ;)

Łoooo co ty możesz pokazać :D? Wywal mi forum koksie lepiej, bo coś Ci nie idzie :D Dodatkowo bugi w tym magazynie zna każdy bo każdy ma kod tego gówna :D

A dodam jeszcze w nawiasie,że usuną Ci prezke jak mi, tylko mi usunęli bezpodstawnie, bo nie oszukałem nikogo,a ty wręcz przeciwnie.

ze niby mi usuną?

Opublikowano

Uuu.. magazyn gildijny  <3

Na pewno zagram na serwerek, +/- kiedy planujecie start ?

Fajne nowości się szykują na serwer.

zpjDOJ9.jpg

Opublikowano

Magazyn gildyjny jako pierwszy z tego co sie orientuje zapoczątkował @DarkSince . Również is w grze był na wielu serwerach. Nie czepiam sie ani nie mam zamiaru hejtować lecz jak coś nie należy do was to nie przypisujcie sobie czyjejś pracy/pomysłów.

😅

Opublikowano

­

Kogo oszukałem na hajs? Wypierdalaj z tego tematu, bo tylko wstyd przynosisz.

­

Magazyn gildyjny jako pierwszy z tego co sie orientuje zapoczątkował @DarkSince . Również is w grze był na wielu serwerach. Nie czepiam sie ani nie mam zamiaru hejtować lecz jak coś nie należy do was to nie przypisujcie sobie czyjejś pracy/pomysłów.

Gdzie widziałeś owy itemshop?

Opublikowano

Ten temat to nie jest śmietnik, jak gdzieś widzieliście owe rzeczy to poproszę o dowody.

I to nie jest od nixa.

Opublikowano

Pokaż mi baranie Polski serwer, na którym to było (nie licząc Verides)
Opublikowano

Pokaż mi baranie Polski serwer, na którym to było (nie licząc Verides)

Verides, baranie. Pomysł podjebany, elo.

Opublikowano

­

Ty mnie k***a niczym juz nie zadziwisz, gorszego idioty to ja nie widziałem xD Idź lizać dalej d*** Sensualowi.

antymix Kiedy beta?

Opublikowano

No i co, że podjebane bananie?, ważne, że dobrze zrobione, ale sądzę, że oni akurat na tych plikach robią, bo po co by się pytał co byście zmienili w xenox, a pliki takie jak xenox.

No i wypierdalaj stąd srakusiu.

Opublikowano

No i co, że podjebane bananie?, ważne, że dobrze zrobione, ale sądzę, że oni akurat na tych plikach robią, bo po co by się pytał co byście zmienili w xenox, a pliki takie jak xenox.

No i wypierdalaj stąd srakusiu.

Wytłumacz mi po to to tutaj wrzuciłeś skoro to już było? Ten dział nie jest od tego :) Jeśli takie coś macie to zaznaczcie to w prezentacji serwera, a nie tutaj :)

srakuś" :D? Wiek? 13lat,czy 10 :D?

­

Ty mnie k***a niczym juz nie zadziwisz, gorszego idioty to ja nie widziałem xD Idź lizać dalej d*** Sensualowi.

antymix Kiedy beta?

A jak tam Monterka :D?

Ty wiesz że to był jego serwer?

­

No to było tak od razu,ale na chu* dawać 2x to samo?

PS/ DLA TAKICH IDIOTÓW JAK WY JESZCZE JESTEM NA TYM FORUM (nie i nie pójdę).

Opublikowano

Wytłumacz mi po to to tutaj wrzuciłeś skoro to już było? Ten dział nie jest od tego :) Jeśli takie coś macie to zaznaczcie to w prezentacji serwera, a nie tutaj :)

srakuś" :D? Wiek? 13lat,czy 10 :D?

A jak tam Monterka :D?

No to było tak od razu,ale na chu* dawać 2x to samo?

PS/ DLA TAKICH IDIOTÓW JAK WY JESZCZE JESTEM NA TYM FORUM (nie i nie pójdę).

Bo moge, takie rzeczy dla Ciebie to odległa kraina, także skończ i opuść temat.

Żeby Cie bardziej zadowolić zaraz wstawie kolejny temat.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...