Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event na dodatkowe IP

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile najwięcej dostaliście? W moim przypadku udało się zdobyć oszałamiającą ilość 30 dodatkowych IP przy 5 osobach na normalu.

Pomocnik
Opublikowano

Ja mam rozwalonego kompa i narazie nic nie dostałem :x wgl, ludzie mówili, że można dostać nawet 16x więcej, ale to chyba fake, jak mówicie, że max Wam dodaje po 30 więcej :x

Opublikowano

Jednak nie jest to takie OP jakie się wydawało, zarobki nie dużo większe  :unsure:

Opublikowano

Damn... z tego co tu czytam to ten bonusik nie działa tak dobrze, jak się zapowiadał (16-krotne IP, sratatata, magia Rito Gamez). A już miałem nadzieję, że tu gry po 1000IP będą lecieć :(

korwin.gif

Opublikowano

Riot wszystko ladnie opisal, to wy macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem. macie SZANSE na dodatkowe ip. to nie jest pewnik, ze zawolasz 4 kolegow i dostaniesz od razu 4k ip za gre. masz jakis procent na to. jak sie nie podoba, to nie graj wcale w lola.

prędzej w lotka wygrasz nisz dostaniesz 4 k ip

ja dostałem 30 i chyba to jest jakoś limitowane bo potem już nie miałem okazji nic dostać ;/

Opublikowano

Ja dostałem 184 IP ( ogólnie całość ) ale wyglądało to jakby podstawowe IP było zmniejszone bo za TeamRankeda 5/5 przyznało mi 60~ Mecz trochę trwał więc dziwne to jest ale trafienie na jackpot jest mała szansa. Wystarczy grać i tyle.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Riot wszystko ladnie opisal, to wy macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem. macie SZANSE na dodatkowe ip. to nie jest pewnik, ze zawolasz 4 kolegow i dostaniesz od razu 4k ip za gre. masz jakis procent na to. jak sie nie podoba, to nie graj wcale w lola.

Nie, to po prostu Ty nie potrafisz czytać albo jesteś zbyt głupi, żeby zrozumieć, co napisałem w temacie.

Opublikowano

Nie będzie się cieszyło wielką popularnością, bynajmniej nie zwiększy drastycznie liczby grających przywoływaczy razem. ;)

Zdobyłem z 3 graczami +30, tak więc słabo... 

Opublikowano

Myślałem, że coś lepszego z tego będzie no ale trudno. Gdyby było tak, że jak grasz w 5 to dostajesz +60-100 co grę.

Opublikowano

Nie no, każdy z was by chciał odrazu po 2k za gierki, to by sie wtedy dalo nabic 30k w 1 dzien...

Dobrze ze masz tam 5% czy mniej na ten jackpot (x16 za granie w 5) niz zeby rozdawali za duzo..

Ja osobiscie dostalem +50 cos tak ze nie narzekam, bo to jest tyle co za gre 20 minutowa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...