Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event na dodatkowe IP

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, każdy z was by chciał odrazu po 2k za gierki, to by sie wtedy dalo nabic 30k w 1 dzien...

Dobrze ze masz tam 5% czy mniej na ten jackpot (x16 za granie w 5) niz zeby rozdawali za duzo..

Ja osobiscie dostalem +50 cos tak ze nie narzekam, bo to jest tyle co za gre 20 minutowa..

Nie, nie liczę na żadne 2k. Liczę chociaż na głupie 30 czy 50 za 5-osobowe party. A dostaję najczęściej NIC, albo po 1-4 IP. Taki event to sobie w tyłek mogą wsadzić. ;)

Opublikowano

Up pokaż ssa że dostałeś tyle za 1gre

Nam sie udalo 600 ip. mielismy szczescie, troche myslelismy nad tym i

pewnie sa jakies minimalne procenty zeby dostac duza ilosc ip.

Tak samo Ty.

Coś mi się nie chce wierzyć że tyle można dostać. Pokażcie dowód, ci co dostali w uj IP...

A ten gość co pisał że typ dostał 4k to w głowę się trzeba jebnac żeby uwierzyć w te bzdety...

Opublikowano

Czego wy oczekiwaliście? Myśleliście, że za każdą grę wam będzie dochodziło +1600?

Tak jak już kiedyś napisałam - oczekiwałam, że przynajmniej raz na te 5 gier wpadnie ze 100 IP dodatkowo.

Opublikowano

Nikt tutaj nie oczekuje jakichś wielkich sum. Ale jeśli jest napisane, że jest szansa na 4x,6x itp to nie widzę skąd im wychodzi np 10 ip? Wielokrotność im się chyba mocno pomyliła z procentem od wygranej. Powinno wypadać 4 razy tyle albo wcale, bo wątpię, że 15 ip raz na 5 gier kogoś zadowoli.

Opublikowano

Dokładnie się z Tobą zgadzam. Po 100 grach najwięcej ile dostałem to 30ip... To ja już wolę event 2 x ip jak było wcześniej.

Opublikowano

Dokładnie się z Tobą zgadzam. Po 100 grach najwięcej ile dostałem to 30ip... To ja już wolę event 2 x ip jak było wcześniej.

Podobnie jak kolega, tylko że ja dostałem góra 17 ip w 4 osobowym party. :)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Za 5 premade dostałam najwyżej 6 IP? Dobroć Rito nie ma granic, powoli mam wrażenie, że mają nas za bande idiotów... albo sami nimi są.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...