Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Karies.PL

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko jest tak samo jak na Senthi + bajery :)

Ja mam nadzieję że Szaman jest dobrze "WYBALANSOWANY" i można nim na początek grać do tego 255 :)?

Opublikowano

Czyli only mental będzie grany bo z  tego co pamiętam ninja tam ssała. :P

Nie bo z diablem zrobiliśmy balans klas lekki więc każda postać jest "równa" w pvp ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czyli only mental będzie grany bo z  tego co pamiętam ninja tam ssała. :P

Lol? Nie chce nic mówić ale na starej Senthii jak ktoś nie miał peta strzały Smerfetka ci zjadała z ognistej 3/4 hp na krycie a daggerem też dawała radę więc nwm jak niby ninja ssał. Jak już to ssał body bo nic nie bił z petem a tak to balans był. Pozatym mental jak ktoś peta miał już nie był tak dobry.

@top Polecam jak najbardziej serwer reaktywacja starego dobrego klasyka, któy nie bł za łatwy ani za trudny. Mam 1 pytanko czy na zbrojkę ostatnią są takie same ulepszacze jak na poprzedniej wersji i czy magiczne torby zostały dodane do bossa bo wcześniej jedynie z oxa można było ulepszyć tą zbroję.

Budowniczy
Opublikowano

Coś mi tu śmierdzi Senthią.. Nie mogę dostrzec tutaj nawet tak dużych zmian, prócz małych elementów. Chyba pliki nie są kupione od Hayi i Fakela?

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Coś mi tu śmierdzi Senthią.. Nie mogę dostrzec tutaj nawet tak dużych zmian, prócz małych elementów. Chyba pliki nie są kupione od Hayi i Fakela?

Są kupione od Hayi, zapytaj go jak chcesz :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kiedy będzie skończone w pełni forum? Tzn Logo etc.

Wiesz co dokładnej daty Ci nie podam bo nie chce skłamać.

Ninją ogarnę wszystkie bossy,metki solo ? :3 tzn chodzi mi czy dość w krótkim czasie. 

Lajtem

@Ponawiam pytanię:

Czy zwiększenie ataku naprawione?

tak

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Nie pamiętam zbytnio serwera Senthia, ale czy z truty robi się coś dalej?

tak :)

@ na naszym forum, fnpage znajudują się konkursy SM Zapraszamy linki na stronie serwera.

Opublikowano

ZAWITAM ! Wreszcie coś innego nić to co ciągle wychodzi :)

:)

mając 250 lvl bd miał drop z expowiska na 90 lvl czy któryś tam 

Nie

Opublikowano

Fajny serwer tylko szkoda że zagram trochę później na serwerze bo jadę do polski na 2 tygodnie ale nawet może lepiej bo wtedy jak bym grał na początku nie miał bym itemek a za kilka dni już ktoś będzie sprzedawał ale ogólnie serwer mi się podoba good job :) 

Opublikowano

Fajny serwer tylko szkoda że zagram trochę później na serwerze bo jadę do polski na 2 tygodnie ale nawet może lepiej bo wtedy jak bym grał na początku nie miał bym itemek a za kilka dni już ktoś będzie sprzedawał ale ogólnie serwer mi się podoba good job :)

Naprawdę urzekła nas wszystkich twoja historia ;)

Bd beta dzis lub jutro czy odpada? I bd official w piatek z automatu?

Opublikowano

Naprawdę urzekła nas wszystkich twoja historia ;)

Bd beta dzis lub jutro czy odpada? I bd official w piatek z automatu?

Beta zamknięta trwa już bardzo długo to nie jest tak, że  w piątek usiądę do kompa  i włączę serwer nie sprawdzając nic wcześniej. Jeśli krzywy się wyrobi z klientem dzisiaj do końca to wieczorem możecie spodziewać się bety otwartej jeśli nie, to trudno. 

cos mi tu nie gra :D w prezentacji jest easy/4fun

http://screenshooter.net/101972670/hfuqshp

a w sygnaturze easy/medium

http://screenshooter.net/101972670/dggluim

czyli wkoncu hard ? o.0

Błąd grafika zdarza się :/ 

Opublikowano

­Czy będzie jakaś reklama oprócz Diabla?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Beta zamknięta trwa już bardzo długo to nie jest tak, że  w piątek usiądę do kompa  i włączę serwer nie sprawdzając nic wcześniej. Jeśli krzywy się wyrobi z klientem dzisiaj do końca to wieczorem możecie spodziewać się bety otwartej jeśli nie, to trudno. 

Błąd grafika zdarza się :/ 

Fajnie by było już dzis testować ;)

Jak z reklamą? ;)

Opublikowano

Fajnie by było już dzis testować ;)

Jak z reklamą? ;)

Reklama jest u diablo, nasze fanpagi, sh4ke nagra dzisiaj i będzie do piątku nagrywał zapowiedzi :) 

Opublikowano

Reklama jest u diablo, nasze fanpagi, sh4ke nagra dzisiaj i będzie do piątku nagrywał zapowiedzi :)

Radzę u kogoś bardziej znanego na yt zareklamować, wtedy będzie większy popyt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...