Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Karies.PL

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy serwer jaki stał kiedyś fajny oldschool ale bugów pełno od bugów expa pomiędzy mapami a bugowaniem bryłek/sm przez npc. Naprawiliście chociaż 50% z bugów, które były? (Było ich około 200 w czym 7 poważnych) Pozatym to chyba nie kompletne pliki Senthii bo z tego co pamiętam był jeszcze jeden set broni po runicznym. Oczywiście polecam i zapraszam. 

PS. Jeśli nie zmienialiście to obniżcie atak broni po trucie bo jest lepsza do pvp(o ile jest tuaj po trucie) niż na max lvl jak wbijesz odpowiednie umki;]

Opublikowano

fajny serwer musze przyznać jednak zgodzę się z użytkownikiem który wypowiedział się wcześniej że nie ma nowości, urozmaicen itp.

eventy typu wojny królestw, gildii idt macie w planach? bo to najwięcej zabawy przynosi graczom a mam rozumiec że to serwer easy/4fun?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Najlepszy serwer jaki stał kiedyś fajny oldschool ale bugów pełno od bugów expa pomiędzy mapami a bugowaniem bryłek/sm przez npc. Naprawiliście chociaż 50% z bugów, które były? (Było ich około 200 w czym 7 poważnych) Pozatym to chyba nie kompletne pliki Senthii bo z tego co pamiętam był jeszcze jeden set broni po runicznym. Oczywiście polecam i zapraszam. 

PS. Jeśli nie zmienialiście to obniżcie atak broni po trucie bo jest lepsza do pvp(o ile jest tuaj po trucie) niż na max lvl jak wbijesz odpowiednie umki;]

Naprawiliśmy tyle co znaleźliśmy. U nas nie zbugujesz bryłek ani SM ponieważ wgrane są nasze questy właśnie na te przedmioty. 

fajny serwer musze przyznać jednak zgodzę się z użytkownikiem który wypowiedział się wcześniej że nie ma nowości, urozmaicen itp.

eventy typu wojny królestw, gildii idt macie w planach? bo to najwięcej zabawy przynosi graczom a mam rozumiec że to serwer easy/4fun?

Tak jak serwer wystartuje ukarze się kalendarz eventów :)

Wooo, wreszcie reaktywacja Senthi, nie mogę się doczekać. Oczywiście zawitam na starcie :P

Zapraszamy :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Serwer zaje***ty ta taki czekałem... Ale mam jedno pytanko ... Cały set broni i zbroi jest zaje*bisty ale na serio czy ten ostatni musi być ostatni ? Bo on jest najbardziej ch**owy  reszta jest piękna tylko te ostatnie bronie mówię o sztyletach i dzwonie to wygląda jak gówno a łuk to kompletny badziew weście zmięcie ostatni set na inny pliss chociaż sztylety 

Opublikowano

Jeast, jest!! Wreszcie serwer na plikach senth, grało mi się bardzo dobrze, mój pierwszy serwer. Nic nie zmieniazmieniajcie, niech zostanie tak jak jest, Bo serwer był mega. Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

Serwer mi się podoba, ciekawy system ulepszeń - to mnie najbardziej zachęciło.

iZumi, Surek ? Te kiepy z Lanerisa, których można wykiwać jak koguta? *.* No nic, może teraz będzie inaczej.

Wbije na start.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Server byl fajny ale widzac komentarze ze w teamie jest Surek i iZumi to mam jakies mieszane uczucia ;/

No nic zobaczymy na starcie czy bedzie warto :)

Powodzenia :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Server byl fajny ale widzac komentarze ze w teamie jest Surek i iZumi to mam jakies mieszane uczucia ;/

No nic zobaczymy na starcie czy bedzie warto :)

Powodzenia :)

Nie kryjemy się z tym kto jest w teamie. 

Jeśli chcesz możesz dać nam szanse postaramy się jej nie zmarnować :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

@TheLisek

Kto jest technikiem tego serwera? ;-)

Nikt, skoro nie potrafią zrobić coś od siebie tylko żywcem odtwarzać to co było ''kiedyś'' Nie wspomnę o bugach na lanerisie, także poważnego technika tutaj nie znajdziesz.

Nie polecam ze względu na nieudolną administrację.  

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...