Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Karies.PL

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt, skoro nie potrafią zrobić coś od siebie tylko żywcem odtwarzać to co było ''kiedyś'' Nie wspomnę o bugach na lanerisie, także poważnego technika tutaj nie znajdziesz.

Nie polecam ze względu na nieudolną administrację.  

­

Cenie sobie bardzo twoją opinie.

Mój błąd przepraszam tylko dwuręka na wojownika jest inna. 

Tylko ostatni set jest taki jak na Polskim metinie zobacz dokładnie.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Cenie sobie bardzo twoją opinie.

Tylko ostatni set jest taki jak na Polskim metinie zobacz dokładnie.

Właśnie ten ostatni set musi być ostatni ? on jest najbardziej hu*jowy da rade to zmienić 

Opublikowano

Główna administracja to znów SurMistrz i iZumi czy korzystacie tylko z ich forum :D

Opublikowano

Jeszcze trapią mnie te ostatnie niektóre bronie z pl'a, są tak ohydne i nudne, że nie chce się ich nawet zrobić, jest tyle innych lepszy broni.

Proponuje je zmienić. 

6/7 bony będą do expa, czyli bdz hp, wartość ataku, zr, sila itp ?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ja wam tylko radzę zadbać o dobrą reklamę bo Diablo nic wam nie da! Było widać to po Aslanie i innych serwerach.

Fajnie że Surmistrz jeszcze zajmuje się Lanerisem i go nie olał ale czy da radę ogarniać 2 serwery?

Opublikowano

Jeszcze trapią mnie te ostatnie niektóre bronie z pl'a, są tak ohydne i nudne, że nie chce się ich nawet zrobić, jest tyle innych lepszy broni.

Proponuje je zmienić. 

Wartość ataku, statystyki jak i hp są w 6/7 oprócz potworów i jakiś tam syfnych.

Opublikowano

Ja wam tylko radzę zadbać o dobrą reklamę bo Diablo nic wam nie da! Było widać to po Aslanie i innych serwerach.

Fajnie że Surmistrz jeszcze zajmuje się Lanerisem i go nie olał ale czy da radę ogarniać 2 serwery?

Ja zajmuje sie Karisem surek Lanerisem mamy podzielone zadania i pomagamy sobie nawzajem jak jest z czymś problem. Więc spokojnie nic nie będzie olane.  /ZuMi

Proponuje je zmienić. 

Te co są  zostają z tego względu, że to ma być jak na starej senthi. Ale szybko będzie update z nowymi broniami/

Opublikowano

Ja zajmuje sie Karisem surek Lanerisem mamy podzielone zadania i pomagamy sobie nawzajem jak jest z czymś problem. Więc spokojnie nic nie będzie olane.  /ZuMi

Te co są  zostają z tego względu, że to ma być jak na starej senthi. Ale szybko będzie update z nowymi broniami/

Czy to eq robi się dość łatwo czy trudno? Wiesz fajnie że jest szybki exp itp ale lepiej żeby ostatni secik nie był do zrobienia w 1 dzień :) Wtedy serwer dość szybko się znudzi.

Opublikowano

Z*******y serwer ale dla lepszego wrazenia poprawcie prezentacje? Chyba ze to tylko u mnie sa pobugowane obrazki?

Opublikowano

Czy to eq robi się dość łatwo czy trudno? Wiesz fajnie że jest szybki exp itp ale lepiej żeby ostatni secik nie był do zrobienia w 1 dzień :) Wtedy serwer dość szybko się znudzi.

W jeden dzień raczej nie da rady zrobić całego ekwipunku. A ulepszaczy nigdy nie będzie w item

Z*******y serwer ale dla lepszego wrazenia poprawcie prezentacje? Chyba ze to tylko u mnie sa pobugowane obrazki?

Dzięki :) jeśli obrazki Ci się nie wyświetlają, to spróbuj użyć innej przeglądarki :) 

shopie 

Opublikowano

Dzięki :) jeśli obrazki Ci się nie wyświetlają, to spróbuj użyć innej przeglądarki :)

shopie 

Chodzilo mi o to ze sa duze odstepy miedzy obrazkami

Opublikowano

haha kolejny serwer iZumi i SurMistrz poważnie kto wam zaufa ? nie polecam serwera ze względu na team nie dawajcie się oszukiwać takim osoba które stawiają serwery oni już skreśleni

Opublikowano

haha kolejny serwer iZumi i SurMistrz poważnie kto wam zaufa ? nie polecam serwera ze względu na team nie dawajcie się oszukiwać takim osoba które stawiają serwery oni już skreśleni

Ty głupoty jakieś gadasz, nie wiadomo co będzie, myślę że serwer będzie topowy ;)

A zawsze warto dać szansę.

Opublikowano

Ty głupoty jakieś gadasz, nie wiadomo co będzie, myślę że serwer będzie topowy ;)

w tym przypadku ? nie 0 szans banda oszustów i złodziei tak to określę :) Laneris każda z jego edycji dno oszukał tylko ludzi jest po raz kolejny w teamie kolejnego serwera będzie to samo 0 szans takim serwerom

Opublikowano

w tym przypadku ? nie 0 szans banda oszustów i złodziei tak to określę :) Laneris każda z jego edycji dno oszukał tylko ludzi jest po raz kolejny w teamie kolejnego serwera będzie to samo 0 szans takim serwerom

Laneris drogi Darasziom'ie stoi do teraz, od 4mc bodajże i trzyma się dobrze.

:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No okej dzięki za twoją opinie. 

Też mamy taką nadzieje. Kolejne zapowiedzi pojawią się u sh4ke.

Opublikowano

Laneris drogi Darasziom'ie stoi do teraz, od 4mc bodajże i trzyma się dobrze.

:)

tak stoi to gdzie są moje wszystkie postaci ???? i kasa która wydałem na  isa ? i to nie tylko moje ile razy można expić postaci do max lvl nie wiesz co piszesz to lepiej się nie udzielaj 3 razy stawał 3 razy to samo i skończ

serwer może i dobry ale ze względu na administracje nie polecam

Opublikowano

Ostatnie bronie mają więcej wartości ataku, czy magicznego ? 

Bo nie wiem czy opłaca się grać tu ninją ;) 

Można zmieniać na 250 lvl skille z bodego na mentala itp jak to było na Senthi?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ostatnie bronie mają więcej wartości ataku, czy magicznego ? 

Bo nie wiem czy opłaca się grać tu ninją ;)

Można zmieniać na 250 lvl skille z bodego na mentala itp jak to było na Senthi?

Wszystko jest tak samo jak na Senthi + bajery :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...