Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ActiveMT2.pl [Dedyk] [Medium]

vOdziaa

ANKIETA 6/7 BONY!  

531 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY KLASOWE 6/7 MA ZOSTAĆ?

• 1. Tak ma zostać.
    • Nie, nie chcemy "klasowych" 6/7!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurczę fajny serwer chyba raczej wbije i pogram nie będzie z tym żadnego problemu :)

Ładna prezentacja widziałem to już chyba zaplanowany 2 start ale raczej wiecie co robicie i to dla dobra graczy  :P

Polecam serwer jak mało który wbijamy i gramy  <3

Ps. Jak z reklamą dla serwera ? (najlepiej jak by wszystko poszło przed startem i równo ze starte bo to jest ten okres kiedy trzeba to załatwiać potem to już świeci pustkami) 

Opublikowano

­Bardzo fajnie i krótko przedstawiony serwer.

Serdecznie polecam.

Bardzo mi się podoba rozwiązanie ze starym systemem ulepszeń, to jest coś co powinno być na większościach serwerów.

Jeszcze raz polecam!

Opublikowano

Nie rozumiem kilka rzeczy.. Czemu publikacja jest po starcie a nie przed? -.-

Serio 0 graczy on i 36kont utworzonych? -.-

Client z bety dalej? a gdzie łatka jakaś na 2/3/4ch? 

Chłopaki powiem wam tak zamknijcie już to... Pliki dobre ale daliście dupy po całości. Pozdrawiam

Opublikowano

­@"**CZYASTY**"

Gdzie ty uczyłeś się czytać za przeproszeniem? Bo widzę dysfunkcja mózgu się kłania jeśli dat nie rozróżniasz a potrafisz swój post edytować i sprawić by był jeszcze bardziej c*****y niż w pierwszej wersji.

@topic

Jak sprawa z dungeonami? Są jakieś inne?

Opublikowano

Nie rozumiem kilka rzeczy.. Czemu publikacja jest po starcie a nie przed? -.-

Serio 0 graczy on i 36kont utworzonych? -.-

Client z bety dalej? a gdzie łatka jakaś na 2/3/4ch? 

Forum-Wywalone

Reje-Wywalone

Administracji-Brak

i nie gadajcie że macie +18...

Chłopaki powiem wam tak zamknijcie już to... Pliki dobre ale daliście dupy po całości. Pozdrawiam

­@"**CZYASTY**"

Gdzie ty uczyłeś się czytać za przeproszeniem? Bo widzę dysfunkcja mózgu się kłania jeśli dat nie rozróżniasz a potrafisz swój post edytować i sprawić by był jeszcze bardziej c*****y niż w pierwszej wersji.

@topic

Jak sprawa z dungeonami? Są jakieś inne?

Chłopie publikacja przed startem jak start dzisjaj o 17:00? ...

Jaką macie reklame jak macie to u kogo?

Start miałbyć wczoraj wiec prezki nawet nie czytałem :)

Opublikowano

Na serwerze zawitam, tylko powiedzcie mi jeszcze czy są skrzynki serwerowe, jak ze skilami i koniem?

Opublikowano

No serwer ciekawy ale czy jest reklama... A wgl serwer dopracowany bez bugów byłą jakaś beta ? W ile wbije max lvl i skąd bronie 75/65 eq 54 i stalki ?

Opublikowano

No serwer ciekawy ale czy jest reklama... A wgl serwer dopracowany bez bugów byłą jakaś beta ? W ile wbije max lvl i skąd bronie 75/65 eq 54 i stalki ?

Widze nasza ekipka SpeKtruM i tu zawita obysmy jeszcze dzisjaj niemusieli szukać czegoś nowego ;)

Opublikowano

Widze nasza ekipka SpeKtruM i tu zawita obysmy jeszcze dzisjaj niemusieli szukać czegoś nowego ;)

Na E*****em był jeden wielki ch*j z Ta****a jeszcze gorzej no tam to mnie roz**bali start dziś o 9 hahahaha a teraz 18:30 oni nie wiedzą co zrobić z tym serwem... 

Activemt2 to 3 serwer na który wbije w ten weekend mam nadzieje ze to wypali nawet jak będzie 20-30 online ale żeby to działało plisss tylko tego chcę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...