Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ActiveMT2.pl [Dedyk] [Medium]

vOdziaa

ANKIETA 6/7 BONY!  

531 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY KLASOWE 6/7 MA ZOSTAĆ?

• 1. Tak ma zostać.
    • Nie, nie chcemy "klasowych" 6/7!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co Wam do głowy przyszło z tymi 6-7 bonami to ja nie wiem... Nikt tego już nie używa na serwerach, bo to tylko odstrasza graczy, a tu mimo próśb graczy, żeby to usunąć na siłe pchacie.  Nie rozumiem.

Opublikowano

Jest mało serwerów z 6/7 zostawcie go i nie słuchajcie ludzi którzy piszą że nie bo po prostu mają lenia w d***e i nie chce im sie robić bonów.

Jak będzie z kim grać robić wojenki i pvp będzie super :D

😅

Opublikowano

Fajny serwerek do pogrania dla fanu, szybki exp, dużo pvp, pomysł z cotygodniowym eventtem wojny królestwa/gildii też spoko. Duży +

Jednak bardzo się zawiodłem że dodaliscie 6/7 bon :c

serwer byłby lepszy bez tego :P

Przemyslcie to najlepiej jeszcze troche czasu do startu a lepiej wystartować z serwerem który bardziej spodoba się graczom bo widzę że spora grupa osób nie chce 6/7b :)

Start o 17:00 to na pewno mnje nie będzie bo będę sobie oglądał meczyk finałowy Chelsea - Tottenham ale możliwe że po meczyku wbije zobaczyć co jest 5 :)

Jakbyście chcieli reklame to pisać <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Odpowiedz na wszystkie pytania... 6/7 zostaje. to że nie podoba się to kilku graczom jest nie ważne bo ogrom ludzi chce poczuć się jak dawniej robiąc eq wojenne/klasowe i nawalać się na wojnach :D. Nie ma nowych dungów aż do 1 update (2-3 mieś). Reklamy? Weezy, Hotov., prawdopodobnie RykOx, BIGMEN, zakrecony, michu ;d. no kogos sie najdzie jeszcze. ale serie nie zapowiedzi wiec git ;>

logo.png

Opublikowano

Mi tam serwer i te 6/7 na klasy się podoba ;) Zagram na 100% 

Tak więc czekamy na START. Forum będzie potem ONLINE :D

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

Osoba, która robiła Wam grafiki na pewno jest "ignorantem" i używa słów, których znaczeń nie zna.

p30rno.jpg

Nowy system? Pokaż jak wielka jest twoja niewiedza?

Byłbym ukontentowany gdybyście chociaż kapkę profesjonalizmu pokazali.

Ignorancja jest to brak jakiejkolwiek wiedzy na temat ważnej sprawy.

Nie wydaje Wam się, że 6/7 bon na medium to jest kopanie własnego grobu?

Prezentacja w części nawet bardzo ładnie, przejrzyście wygląda, a co najważniejsze prosto.

Jednak są pewnie niedociągnięcia.

Pomysł z Hwangami mi się podoba, przypomina stare chińskie serwery.

Czy jest coś na tym serwerze prócz ciągłego expienia i wydropieniu kilku ulepszaczy?

Bo dropienie zmianek po zobaczeniu handlarzy raczej nie wchodzi w grę. A tak bardzo ułatwiliście, że to jest easy z max 99. :x

Przykro mi ale nie zagram.

­

Opublikowano

Osoba, która robiła Wam grafiki na pewno jest "ignorantem" i używa słów, których znaczeń nie zna.

p30rno.jpg

Nowy system? Pokaż jak wielka jest twoja niewiedza?

Byłbym ukontentowany gdybyście chociaż kapkę profesjonalizmu pokazali.

Ignorancja jest to brak jakiejkolwiek wiedzy na temat ważnej sprawy.

Nie wydaje Wam się, że 6/7 bon na medium to jest kopanie własnego grobu?

Prezentacja w części nawet bardzo ładnie, przejrzyście wygląda, a co najważniejsze prosto.

Jednak są pewnie niedociągnięcia.

Pomysł z Hwangami mi się podoba, przypomina stare chińskie serwery.

Czy jest coś na tym serwerze prócz ciągłego expienia i wydropieniu kilku ulepszaczy?

Bo dropienie zmianek po zobaczeniu handlarzy raczej nie wchodzi w grę. A tak bardzo ułatwiliście, że to jest easy z max 99. :x

Przykro mi ale nie zagram.

Zobaczymy z tymi 6/7 jest ankieta ;> jesli bedzie ze usunac klasowe to usuniemy ale ogolnie na PVE zostaną

logo.png

Opublikowano

Jest mało serwerów z 6/7 zostawcie go i nie słuchajcie ludzi którzy piszą że nie bo po prostu mają lenia w d***e i nie chce im sie robić bonów.

Jak będzie z kim grać robić wojenki i pvp będzie super :D

Tylko to panie kolego nie jest Pandora gdzie są przystosowane bronie i zbroje wszystko pod właśnie 6/7 bon i biję cie tyle ile powinno bo jak zrobisz 6/7 na serwerze oldschool i to jeszcze taki to możesz sam sobie odpowiedzieć jak się będzie grało ... (podpowiem że nie jest to odpowiedź z twoje posta wyżej).

Odpowiedz na wszystkie pytania... 6/7 zostaje. to że nie podoba się to kilku graczom jest nie ważne bo ogrom ludzi chce poczuć się jak dawniej robiąc eq wojenne/klasowe i nawalać się na wojnach :D. Nie ma nowych dungów aż do 1 update (2-3 mieś). Reklamy? Weezy, Hotov., prawdopodobnie RykOx, BIGMEN, zakrecony, michu ;d. no kogos sie najdzie jeszcze. ale serie nie zapowiedzi wiec git ;>

No i gitara tylko załatw kogoś większego który większość rozkręci ;) --- > z tym co napisałeś może będzie ze 100 osób :)

To ja serwer jeszcze raz polece i panowie i panie ,czekamy na start !  <3

Opublikowano

Num jak znikną to tylko klasowe a ogólnie 6/7 będą ale nie klasowe ;)

KLIKNIJ W BANER I PRZENIEŚ SIĘ DO OFERTY!

234501439585685768232.png

Opublikowano

<12:50:57> You were banned permanently from the server by "Timo" (Vampir Pije krew)
<12:50:57> Disconnected from server

Dziekuje za bana na tsie :)

szkoda ze nawet nie zdarzyli mi rejestracji dac :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Wiem a po co mi 6/7 na potwory na PVP lub wojny to tak jakby tego 6/7 niebylo nie? ^^o.O

Do expa potrzebne beda, bo nie ma wierzchowcow, petow itp co ulatwia bicie metkow/bossow.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...