Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasySurvival

fagasxd321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie szukacie może jako serwer tsa dla waszych graczy? Jeżeli tak to odpisz albo napisz na priv tam się dogadamy. Oferuje strefę dla waszego serwera.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Siema. Nie szukacie może jako serwer tsa dla waszych graczy? Jeżeli tak to odpisz albo napisz na priv tam się dogadamy. Oferuje strefę dla waszego serwera.

Nie dzieki dzieciaki nie gadaja przez ts .

Opublikowano

Serwer, trochę słaby, jest wiele powodów.

- Mało graczy, nikt nic nie piszę na chacie nudy.

- Piszę jakąkolwiek komendę lag serwera, przynajmniej dla mnie. (minęło)

- Piszę cokolwiek na chacie, lag serwer, znów przynajmniej dla mnie. (minęło)

- Każdy ma all eq z diaxów.

- Nie macie żadnego ts'a.

- Źle skonfigurowane pluginy.

- Zła interpunkcja wszędzie.

- Jakieś beznadziejne informacje na chacie od bota.

- Bardzo ubogi spawn.

- No i nic nowego, wszystko to samo.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Nie polecam serwera...

Laguje co chwile..

Można dednąć przez laga.. 

Ja już nie gram bo to nie ma sensu..

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer szału nie robi :(

Gracze są chamscy :(

I jest kopia innego znanego serwera

NIE POLECAM

Opublikowano

Kopia znanego serwera? Czyli ten znany serwer skopiowal ze mnie pomysl. No to super serwer. Nie mam wplywu na graczy jak mnie nie ma na serwerze to raczej ze sie wyzywają w koncu w minecrafta grają zazwyczaj dzieci. Serwer powstał 8 lipca 2013 r. wiec watpie zebym cos kopiowal bo i tak nie gram na zadnym serwerze tylko prowadze swoj.

Opublikowano

Prezentacja z generatora. Brak screenów. Serwer okropny i kolejny tupu EasySurvival. Zero originalności! Jeszcze kłamiecie: ''Serwer acticraft jest jednym z pierwszych serwerow tego typu (easy) w Polsce.".

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer okay (ogarnij lagi tez bo deda sie) tylko troche mala liczba graczy online. Chcesz aby liczba graczy wzrosla juz w pierwszy dzien? Napisz na PW omowie ci sposob ktory mi tez pomogl.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...