Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasySurvival

fagasxd321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1info.png

zielony.png

em.pngNazwa serwera: ActiCraft

em2.pngAdres IP serwera: acticraft.hostmc.pl

em.pngIlość slotów: 60 Moze byc ile zechcesz.

em.pngTyp serwera: Easy Survival

em.pngRekrutacja: NIE

em.pngWersja serwera: 1.7.10

em.pngPremium: NIE

em.pngBiała lista (whitelist): NIE

em.pngPotwory: TAK

em.pngZwierzęta: TAK

em.pngNether: TAK

em.pngEnd: TAK

em.pngPvP: TAK

zielony.png

1admin.png

niebieski.png

[Właściciel] Activere

niebieski.png

1opis.png

fioletowy.png

Serwer acticraft jest jednym z pierwszych serwerow tego typu (easy) w Polsce.

Opublikowano

Prezentacja z generatora, ogolnie nic ciekawego.

Pierwszy znamien na liczbę a po niej dodaj jeszcze trzy zera //antywarn nalegam byś dodał więcej info o tym serwerze albo zrobił własną lepszą i przejrzysta prezentacje

Opublikowano

Ja gracz, polecam ten serwer bo jest ogarnięty.

Fajnie się tam z kumplem możemy rozbudować nasze najśmielsze marzenia , chcemy zamek? Zbudujemy go ! :D

Inni gracze też pogadają czy coś, spawn spoko, enchant czy coś to jest w pomocy.

Jedyny minus, to żadko widać admina. (Nie nie mówię o godzinach po 22, ale rano, południe, popołudnie, wieczór, Brak)

zu439g.jpg

Opublikowano

Ja gracz, polecam ten serwer bo jest ogarnięty.

Fajnie się tam z kumplem możemy rozbudować nasze najśmielsze marzenia , chcemy zamek? Zbudujemy go ! :D

Inni gracze też pogadają czy coś, spawn spoko, enchant czy coś to jest w pomocy.

Jedyny minus, to żadko widać admina. (Nie nie mówię o godzinach po 22, ale rano, południe, popołudnie, wieczór, Brak

Dziekuje za pozytwyną opinie na temat serwera. Nie bylo mnie bo zagralem sie w csa ;p Teraz juz regularnie wbijam na serwer.

Opublikowano

Człowieku jest wiele wiele więcej serverów niż takie główno jak to , grają tam same dzieci +10 do tego server dla kasy :).

.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Człowieku jest wiele wiele więcej serverów niż takie główno jak to , grają tam same dzieci +10 do tego server dla kasy :).

Ze jest wiecej to wiem idioto. Wkurzaja mnie takie dziecinne zachowania.

Opublikowano

Niestety, ale ze względu na bardzo ubogą prezentację ten serwer nie zachwyca. Polecam rozwinąć opis oraz dodać nieco screenów albo najlepiej filmik z serwera.

images.jpg

Opublikowano

Niestety, ale ze względu na bardzo ubogą prezentację ten serwer nie zachwyca. Polecam rozwinąć opis oraz dodać nieco screenów albo najlepiej filmik z serwera.

Wbij to zobaczysz co kryje serwer.

Opublikowano

Wbij to zobaczysz co kryje serwer.

Server kryje tylko to że grają tam dzieci +10 ,  tak na marginesie mnie też wkurzają takie typki jak ty że sciągają paczkę z neta i otwierają server :).

.

Opublikowano

ref

Server kryje tylko to że grają tam dzieci +10 ,  tak na marginesie mnie też wkurzają takie typki jak ty że sciągają paczkę z neta i otwierają server :).

REF. Tak pluginy sa z neta lecz paczka nie. Do tych dzieci zaliczasz sie ty k***o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...