Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory Prezydenckie 2015r.

Immoral

Wybory Prezydenckie 2015r.  

313 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na kogo zaglosujesz w majwoych wyborach prezydenckich?

• Grzegorz Braun
      3
    • Waldemar Deska
      1
    • Andrzej Duda
      24
    • Anna Grodzka
      8
    • Adam Jarubas
      1
    • Bronislaw Komorowski
      20
    • Janusz Korwin-Mikke
      142
    • Marian Kowalski
      1
    • Pawel Kukiz
      29
    • Nie mam ukonczych 18lat
      48
    • Nie zaglosuje
      20
    • Magdalena Ogorek
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygra Duda albo Komorek aka ból przez u zwykłe i potem cebula będzie się dziwić, że c**j dupa i kamieni kupa w tym kraju

Albert Einstain: "Szaleństwem jest robić te same rzeczy i oczekiwać innych rezultatów"

PS. Nie mam 18 lat. 

Opublikowano

Po co ankieta jak tu wszyscy to dzieci

Mów za Siebie.

Ja będę na Mikusia głosować

Korwin%20spiacy%20w%20parlamencie%20euro

Nikt tak reprezentatywny nie będzie jak On.W dodatku sprywatyzuje nawet rząd :D

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Tylko Komorowski. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Takich osób potrzeba.

Opublikowano

Ja głosuję na Komorowskiego.
Dobrze się sprawuje po tylu latach. Po prostu wydaje mi się najrozsądniejszym kandydatem.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja głosuję na Komorowskiego.

Dobrze się sprawuje po tylu latach. Po prostu wydaje mi się najrozsądniejszym kandydatem.

Ty tak na serio?

Oczywiście że JKM

Deus vult

Opublikowano

Komorowski to kompletne dno, lepsza byłaby już Magdalena Ogórek, bo ma chociaż aparycję.

Opublikowano

Komorowski to kompletne dno, lepsza byłaby już Magdalena Ogórek, bo ma chociaż aparycję.

Ta... tylko to nie wybory miss.

Typowa blondynka, Ona chce napisać podobno całą konstytucję od nowa ;d ... Kierują nią inni ludzie i myślą, że wygrają bo wysłali atrakcyjną kobietę .

Ja Nie głosuję z racji, że nie mieszkam w Polsce i nie za bardzo mogę się tam wtrącać. 

Głosowanie wygra w pierwszej turze Komorowski, jestem tego prawie w stu % pewny.

JKM byłby dobrym kandydatem, popieram go w wielu zdaniach lecz nie podoba mi się jego stosunek w sprawie kobiet w społeczeństwie .

@Wojciech..  http://natemat.pl/97399,janusz-korwin-mikke-nie-zmienia-zdania-kobiety-nie-powinny-miec-prawa-glosu

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Ta... tylko to nie wybory miss.

Typowa blondynka, Ona chce napisać podobno całą konstytucję od nowa ;d ... Kierują nią inni ludzie i myślą, że wygrają bo wysłali atrakcyjną kobietę .

Ja Nie głosuję z racji, że nie mieszkam w Polsce i nie za bardzo mogę się tam wtrącać. 

Głosowanie wygra w pierwszej turze Komorowski, jestem tego prawie w stu % pewny.

JKM byłby dobrym kandydatem, popieram go w wielu zdaniach lecz nie podoba mi się jego stosunek w sprawie kobiet w społeczeństwie .

Tzw jaki stosunek do kobiet? Konkrety

Deus vult

Opublikowano

Prezydent gówno może i gówno znaczy. :P Nie chce mi się.

A czy przypadkiem prezydent nie przjemuje władzy podczas wojny?

Opublikowano

JKM może wygrać na MPC z przecietnym wiekiem 15-16 lat :) W realnych warunkach to w tym roku może nawet 2% otrzyma. Szaleństwo.

Ja głosuje na Ogórek lub Kukiza bo mało mnie obchozi z jakiej są partii albo fakt bezpartyjności. Ja patrze na ich postulaty, które akurat są wyjątkowo mocne i mi pasują.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

JKM może wygrać na MPC z przecietnym wiekiem 15-16 lat :) W realnych warunkach to w tym roku może nawet 2% otrzyma. Szaleństwo.

Ja głosuje na Ogórek lub Kukiza bo mało mnie obchozi z jakiej są partii albo fakt bezpartyjności. Ja patrze na ich postulaty, które akurat są wyjątkowo mocne i mi pasują.

a ogórkowa ile 0.02%?

Deus vult

Opublikowano

To ciekawe, że we wszystkich sondażach nawet taka "ogórkowa" zjada Korwina na miekko ;) Kukiz też zresztą

tak samo jak komorowski xdd Chodź szogunie.

tak w tvn xdddd

Deus vult

Opublikowano

To gratuluje wyboru, wyobraź sobie, jak ogórek zostanie prezydentem i będzie kierowała polskim wojskiem.

Opublikowano

tak samo jak komorowski xdd Chodź szogunie.

tak w tvn xdddd

A ile Komorowski i Korwin Mikke są na polskiej scenie politycznej a ile Kukiz i ogórek? 

To gratuluje wyboru, wyobraź sobie, jak ogórek zostanie prezydentem i będzie kierowała polskim wojskiem.

Uważasz, że np. Komorowski zrobiłby to lepiej? laczego?

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Teraz to trochę dyskryminacja. Kobieta nie może kierować wojskiem, bo co? Jest gorsza? Płeć nie ma znaczenia. Raczej liczy się to co człowiek ma w głowie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...