Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mirrai Nikki

€ωєℓιиα

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie. Przypomnialo mi sie cos w mirai nikki czego ni cholera nie rozumiem. 

Czemu k***a deus pozwolil yuno robic to co robi?

Juz tlumacze o co mi chodzi.

Otoz jak yuki otworzyl drzwi w domu yuno, deus cos powiedzial, nie pamietam co. W kazdym razie podkreslil znaczenie tego momentu i na pewno byl swiadomy, ze stanie sie cos, beda jakies konsekwencje. Wiedzial więc, ze za tymi drzwiami są 3 czaszki. Wiedzial,z e odkrycie ich spowoduje to, ze akise pozniej odkryje, że yuno sie cofnela w czasie. Czemu wiec deus pozwalal yuno dalej "wariować"?

Kolejne czego nie rozumiem to czemu on wybieral samych kryminalistów itp. na następce boga? Jesli wybral losowo to trochę słaby wybór..

XrgAYyk.png

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej panowie bez takich bo zamkną temat a jest o czym pogadać. W końcu to Mirai Nikki xD ... Wtedy nie było szans abym niektóre rzeczy zrozumiał, mimo tego próbowałem ogarnąć i się jarać oglądaniem co raczej nie było takie trudne :D Nie musiałem się jakoś zmuszać czy coś... o dobry pomysł !! Obejrzę MN dla scen oraz dlatego żeby zrozumieć niektóre sytuacje, oraz bez cenzury ale to potrzebuje trochę dużo czasu na to anime :) tym bardziej że kilka anime przydałoby się dogonić do aktualnych odcinków. 

Mógłby ktoś podesłać MN wszystkie odcinki, jakiś dobry, sprawdzony torrent, najlepiej bez ang napisów wbudowanych ( albo ostatecznie z nimi ) wersja BR - bez cenzury? będę wdzięczny. Mogą też być ewentualnie dołączone odcinki OVA itp. 

Opublikowano

Ja jestem jednak zdania, że da się przewidzieć. Nie chce mi się z tobą dyskutować, nei pisz juz do mnie nigdy, bo boje się, ze nie wytrzymam i dostane juz kolejnego bana za flame.. Mialem takich sporo, bo jestem trochę nerwowy i latwo ulegam emocjom.  WIĘC JUZ K***A DO MNIE NIGDY NIE PISZ. DAJE CIĘ DO IGNOROWANYCH.

@top

co do mirai nikki, to czy uwazacie, ze glowny bohater był zbyt wielką ciotą? Duzo ludzi daje słabą ocene mirai nikki wlasnie za glownego bohatera, ale ja wole takiego niz jakiegos przesadzonego, nielogicznego swoim istnieniem badassa. Nie przeszkadzał mi yuki jak to ogladalem. Yuno go idealnie uzupelniala. 

Masz 13/14 lat, zostajesz wplątany w grę w której kilkanaście osób chce twojej śmierci do tego masz psycho stalkera (nie wiedział na początku o jej intencjach, czy go zaraz nie zabije, zwłokach w jej domu itp), sry ale pewnie srałbyś że strachu na początku tak samo jak on, pod koniec się przyzwyczaił i było kk

@Kaanashi

Wybrał bo mu się nudziło/by gra było ciekawsza 

Opublikowano

Całkowicie się zgadzam z @Zed Dahmer 

Co do Yukiteru. Ciotą był, racja ale kto by z nas nie był? + Miał te 13/14 lat, został wplątany w grę na śmierć i życie, miał psycho stalkera + do tej prowadził takie a nie inne życie (samotne) Kilka razy przejął inicjatywę, uratował yuno, chyba Minene też uratował, zabił kilka osób. Było uzasadnione dlaczego taki był. 

@Kaanashi

Pozwolisz że i Ja coś powiem xD Da się przewidzieć, racja ale do póki to się nie stanie w anime to nie będziesz w 100% pewny :D 

Opublikowano

Odnośnie tego dlaczego Asuna przeżyła.

W 3 odcinku jest to wyjaśnione.

Śmierć następuje dopiero po 10 sekundach od śmierci postaci w grze.

Co prawda w 14 odcinku wyglądało to na więcej sekund, ale można założyć że po prostu pokazali wszystko w spowolnionym tempie (wiadomo emocje).

Opublikowano

Masz 13/14 lat, zostajesz wplątany w grę w której kilkanaście osób chce twojej śmierci do tego masz psycho stalkera (nie wiedział na początku o jej intencjach, czy go zaraz nie zabije, zwłokach w jej domu itp), sry ale pewnie srałbyś że strachu na początku tak samo jak on, pod koniec się przyzwyczaił i było kk

@Kaanashi

Wybrał bo mu się nudziło/by gra było ciekawsza 

Do czego odniesieniem jest to co podkreslilem? Nie zaprzeczylem temu

Co prawda w 14 odcinku wyglądało to na więcej sekund, ale można założyć że po prostu pokazali wszystko w spowolnionym tempie (wiadomo emocje).

Strasznie naciagane, nawet jesli to prawda to to nie ma sensu, ze po 10 sekundach k***a wymyslili byle co, zeby j****a asuna zyla..

Całkowicie się zgadzam z @Zed Dahmer 

Co do Yukiteru. Ciotą był, racja ale kto by z nas nie był? + Miał te 13/14 lat, został wplątany w grę na śmierć i życie, miał psycho stalkera + do tej prowadził takie a nie inne życie (samotne) Kilka razy przejął inicjatywę, uratował yuno, chyba Minene też uratował, zabił kilka osób. Było uzasadnione dlaczego taki był. 

@Kaanashi

Pozwolisz że i Ja coś powiem xD Da się przewidzieć, racja ale do póki to się nie stanie w anime to nie będziesz w 100% pewny :D

No, ale jak przewidzisz dobrze to nie musisz meic zadnej pewnosci, bo po prostu wiesz, ze przewidziales, ogladajac dalej.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Akurat na anime jest zawsze miejsce na dysku.

Tu jebłem po raz pierwszy. To, że ty jesteś mangozjebem lvl: over 9000 i jedyne co trzymasz na kompie to anime, to nie znaczy, że wszyscy inni też.

Akurat na anime jest zawsze miejsce na dysku. Większość innych rzeczy, która tam masz nazywaj syfem.

To, że ty masz syf na dysku, to nie oznacza, że inni też mają. Jest wiele innych rzeczy, które są dużo ważniejsze niż anime, nie każdy chce tracić na nie miejsce. 

Tu jebłem po raz drugi.

Jeśli to "wyjaśnienie" jest dla ciebie wystarczające to k***a powodzenia. Jesteś chyba jakimś jebanym pelikanem, że łyknąłeś takie wyjaśnienie. Jest ono strasznie naciągane, a to, że ktoś jest w stanie w coś takiego uwierzyć jest dla mnie śmieszne.

@top

Same Mirai Nikki niesamowite nie było, ale złe też nie. Było na tyle dobre, żeby dostało ode mnie 7/10. Ogólnie z samego anime mało co pamiętam, może sobie je rewatchne w wolnym czasie.

Opublikowano

Strasznie naciagane, nawet jesli to prawda to to nie ma sensu, ze po 10 sekundach k***a wymyslili byle co, zeby j****a asuna zyla..

A może zobacz wpierw ten 3 odcinek? Wtedy zrozumiesz, że nie miało to nic wspólnego z Asuną, ale z przedmiotem mogącym ożywić taką jedną bohaterkę.

Tu jebłem po raz pierwszy. To, że ty jesteś mangozjebem lvl: over 9000 i jedyne co trzymasz na kompie to anime, to nie znaczy, że wszyscy inni też.

Ja tam jestem umiarkowanym fanem anime, więc nie przesadzaj z takimi określaniami. Mangozjeb to jakiś otaku, a ja zdecydowanie takim fanatykiem nie jestem.

Zresztą na kompie trzymam mnóstwo różnych rzeczy, a anime to tylko pewna część.

To, że ty masz syf na dysku, to nie oznacza, że inni też mają. Jest wiele innych rzeczy, które są dużo ważniejsze niż anime, nie każdy chce tracić na nie miejsce. 

Jak nie ma miejsca to wystarczy dokupić dysk 2-4 TB i wtedy będzie miejsca, a miejsca. Zresztą anime po pewnym czasie się nagrywa (lub przenosi na dysk zewnętrzny), a nie trzyma ciągle na kompie.

Anime zajmuje najwięcej miejsca bo przykładowo jeden 20 minutowy odcinek możesz zajmować około 1-2 GB. 

A jak seria ma 12 lub 24 odcinki?

Tu jebłem po raz drugi.

Jeśli to "wyjaśnienie" jest dla ciebie wystarczające to k***a powodzenia. Jesteś chyba jakimś jebanym pelikanem, że łyknąłeś takie wyjaśnienie. Jest ono strasznie naciągane, a to, że ktoś jest w stanie w coś takiego uwierzyć jest dla mnie śmieszne.

Weź przygłupie zacznij wreszcie myśleć. Dlaczego musisz zachowywać się jak wulgarny dureń? Tam nie było nic naciąganego. Obejrzyj 3 odcinek i przestań się wreszcie chwalić swoim kalectwem umysłowym.

Opublikowano

A może zobacz wpierw ten 3 odcinek? Wtedy zrozumiesz, że nie miało to nic wspólnego z Asuną, ale z przedmiotem mogącym ożywić taką jedną bohaterkę.

Ja tam jestem umiarkowanym fanem anime, więc nie przesadzaj z takimi określaniami. Mangozjeb to jakiś otaku, a ja zdecydowanie takim fanatykiem nie jestem.

Zresztą na kompie trzymam mnóstwo różnych rzeczy, a anime to tylko pewna część.

Jak nie ma miejsca to wystarczy dokupić dysk 2-4 TB i wtedy będzie miejsca, a miejsca. Zresztą anime po pewnym czasie się nagrywa (lub przenosi na dysk zewnętrzny), a nie trzyma ciągle na kompie.

Anime zajmuje najwięcej miejsca bo przykładowo jeden 20 minutowy odcinek możesz zajmować około 1-2 GB. 

Weź przygłupie zacznij wreszcie myśleć. Dlaczego musisz zachowywać się jak wulgarny dureń? Tam nie było nic naciąganego. Obejrzyj 3 odcinek i przestań się wreszcie chwalić swoim kalectwem umysłowym.

Serio uważasz, ze znajomosć 3 odcinka zapewnia zmiane myślenia o rzekomych "10 sekundach" po śmierci w grze? Przecież to tania sztuczka mająca na celu JAKOŚ wytlumaczyć fakt, że główni bohaterowie nie zginęli, strasznie naciągane. I wiem, ze zrobili to w odcinku gdzie jeszcze nie wiedzieliśmy, o ich śmierci, no ale k***a, jak robili 3 odcinek to wiedzieli co będzie w ostatnim i stworzyli sobie sytuacje, byleby wybrnąć i byle jak usprawiedliwiż fakt, że asuna i kirito żyją, dla mnie strasznie naciągane. I zacznij używać w końcu wulgaryzmów, jeśli jst potrzeba, bo mi się k***a źle czyta to co piszesz.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Te 10 sekund jest całkowicie logiczne, gdyż śmierć postaci w grze dopiero aktywuje ten hełm (NerveGear), który usmaży mózg danej osoby. Sądzę, że 10 sekund to i tak wyjątkowo szybko.

I zacznij używać w końcu wulgaryzmów

:huh:

Opublikowano

albo bądź mną - czyli przesadnie kulturalny haha :D 

Opublikowano

Jak nie ma miejsca to wystarczy dokupić dysk 2-4 TB i wtedy będzie miejsca, a miejsca.

Na kij mam tracić hajs, żeby trzymać tam anime? Aktualnie moje 400gb na 2 dyskach w lapku spokojnie wystarczają i na gry i na ściąganie serii po 25 odcinków, odcinek 2gb+.

Zresztą anime po pewnym czasie się nagrywa (lub przenosi na dysk zewnętrzny), a nie trzyma ciągle na kompie.

Po pewnym czasie to się anime zaznacza i klika shift+delete :), bo po co ma mi miejsce zajmować?

Nie najwięcej, są rzeczy, które ważą dużo więcej, chociażby gry, w które sam też czasem gram.

Wulgarny dureń? Jestem wulgarny bo mogę, a szczególnie wobec ciebie, bo jak czytam twoje wypowiedzi to mi się płakać chce. Durniem to jesteś ty, jeśli nie widzisz tam niczego naciąganego. 

Armoro idź w c**j, jesteś tak zjebany, że szkoda gadać, ja już z tobą skończyłem. :D

Jeśli masz dalej ciągnąć ten temat to cytuj w temacie SAO, bo nie chcę mieć 50% tylko za spam -_-

@

Ty tępa strzało xD

Taki właśnie jestem, a przynajmniej bardzo się staram.  :) Jednak 2 przygłupie trolle na tym forum (Facecheck  i Kaanashi) są przeciwne byciu kulturalnym.

Ja jestem trollem? O K***A DOBRE xD

Myślę, że większość osób stwierdziłaby, że to ty jesteś trollem i w dodatku marnym prowokatorem.

Dobre bajki piszesz, drugi Brzechwa. Ja nie mam zamiaru być kulturalny w swoich wypowiedziach do osób, do których nie mam żadnego szacunku, czyt. ty.

400 GB to tyle co nic.  W tych czasach mieć dyski o pojemności mniejszej niż 1 TB to żenada.

Jak na razie mam kilka dysków o łącznej pojemności 3,5 TB, ale i to stanowczo za mało.

Dla ciebie, nie dla innych, ja p******e Boże... Mniejsze niż 1 TB to żenada -_- A NA C**J KIJ MI WIĘCEJ JAK TYLE MI WYSTARCZA? F**K THIS LOGIC.

Bzdury wypisujesz. Na coś tak fajnego jak anime to zawsze jest miejsce.

Nie, nie jest zawsze miejsce na anime, widać, że jesteś typowym mangozjebem/otaku. ;)

Jedna gra to powiedzmy 10-20 GB, a dłuższa seria w dobrej jakości może zajmować o wiele więcej.

Aktualnie w większości gry ważą powyżej 20GB, niektóre serie takie jak np. Final Fantasy sięgają 50+GB, więc...

Ty g****o możesz. Zrozumiałeś?

Kochanie. :'( Nie mów mi tak bo mi się smutno zrobi. :/

Nie napinaj się tak, bo ci żyłka pęknie. Mogę więcej niż ci się wydaje, zresztą to ty każde takie "wojny" zaczynasz i w dodatku w każdej przegrywasz.

Jesteś wulgarny dureń i cały czas to potwierdzasz. Równie dobrze pasują do ciebie takie określenia jak zero i głupek.

Tak jestem wulgarny, ale durniem to zapewniam cię, że nie. Zero? Spoko, twoje zdanie, nie szanuję go, tak jak twojej osoby. Głupek? Lajtowo, "geniuszu".

W SAO odnośnie tej kwestii nie było nic naciąganego, ale widocznie twój imbecylizm nie pozwala ci tego zauważyć.

Imbecylizm? Lajtowo. Jest to naciągane w chuj bardzo, ale twój jak to do mnie napisałeś "imbecylizm" nie pozwala ci tego zauważyć. Jeśli takie wyjaśnienie ci wystarcza to spoko, mogę stwierdzić, że jesteś typową osobą oglądająca anime, bez prawie żadnych wymagań, wystarczy ci tylko w chuj wydupcona bardzo dobra animacja i grafika, żeby wystawić wysoką notę.

Facecheck ty to masz nieźle powalone we łbie.

Na pewno mniej niż ty.

Zwykły debil z ciebie i nic więcej.

Nie mniejszy niż z ciebie.

Nie muszę bronić czegoś co jest bardzo dobre (poza tym SAO nie jest moje ty przygłupie). Po prostu wyjaśniam ci o co tam chodziło, jeśli zapomniałeś.

Natomiast g****o to są twoje wypowiedzi.

Bardzo dobre, bo ma dobrą kreskę i animacje, to są jedyne rzeczy, które ci wystarczają, żeby wystawić wysoką ocenę. Tyle.

Spokojnie mogę stwierdzić, że twoje wypowiedzi są nic nie warte, a to co ty pierdolisz gadasz to się w pale nie mieści. 

Kolejne twoje żałosne komentarze, które będą skierowane do mnie, będę ignorował, gdyż nie mam ochoty zakładać kolejnego konta, bo dostanę bana za flamewar przez jakiegoś marnego trolla, obrazofila.

Opublikowano

Na kij mam tracić hajs, żeby trzymać tam anime? Aktualnie moje 400gb na 2 dyskach w lapku spokojnie wystarczają i na gry i na ściąganie serii po 25 odcinków, odcinek 2gb+.

BEsNPPC.png

Potwierdzam. W razie co jeszcze można sobie na google dysku przechowywać albo na własnym serwerze, nie ma potrzeby niczego dokupować.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Te 10 sekund jest całkowicie logiczne, gdyż śmierć postaci w grze dopiero aktywuje ten hełm (NerveGear), który usmaży mózg danej osoby. Sądzę, że 10 sekund to i tak wyjątkowo szybko.

:huh:

Logiczne to byloby to, ze smierc jest natychmiastowa, przestan bronic to swoje gówno, k***a.

XrgAYyk.png

Opublikowano
Sorata, w 07 Mar 2015 - 01:26, powiedział:

albo bądź mną - czyli przesadnie kulturalny haha :D

Taki właśnie jestem, a przynajmniej bardzo się staram. :) Jednak 2 przygłupie trolle na tym forum (Facecheck  i Kaanashi) są przeciwne byciu kulturalnym.

400 GB to tyle co nic.  W tych czasach mieć dyski o pojemności mniejszej niż 1 TB to żenada.

Jak na razie mam kilka dysków o łącznej pojemności 3,5 TB, ale i to stanowczo za mało.

Po pewnym czasie to się anime zaznacza i klika shift+delete :), bo po co ma mi miejsce zajmować?

Nie najwięcej, są rzeczy, które ważą dużo więcej, chociażby gry, w które sam też czasem gram.

Jedna gra to powiedzmy 10-20 GB, a dłuższa seria w dobrej jakości może zajmować o wiele więcej.

Wulgarny dureń? Jestem wulgarny bo mogę, a szczególnie wobec ciebie, bo jak czytam twoje wypowiedzi to mi się płakać chce. Durniem to jesteś ty, jeśli nie widzisz tam niczego naciąganego. 

Ty gówno możesz. Zrozumiałeś?

Jesteś wulgarny dureń i cały czas to potwierdzasz. Równie dobrze pasują do ciebie takie określenia jak zero i głupek.

W SAO odnośnie tej kwestii nie było nic naciąganego, ale widocznie twój imbecylizm nie pozwala ci tego zauważyć.

Armoro idź w c**j, jesteś tak zjebany, że szkoda gadać, ja już z tobą skończyłem. :D

Facecheck ty to masz nieźle powalone we łbie. Zwykły debil z ciebie i nic więcej.

Logiczne to byloby to, ze smierc jest natychmiastowa, przestan bronic to swoje gówno, k***a.

Nie muszę bronić czegoś co jest bardzo dobre (poza tym SAO nie jest moje ty przygłupie). Po prostu wyjaśniam ci o co tam chodziło, jeśli zapomniałeś.

Natomiast gówno to są twoje wypowiedzi.

Opublikowano

Jesteś wulgarny dureń i cały czas to potwierdzasz, Zresztą ty nic nie możesz bo jesteś dla mnie zerem i głupkiem.

Tam nic nie było naciąganego, ale widocznie twój imbecylizm nie pozwala ci tego zauważyć.

Facecheck ty jesteś powalony nieźle. Zwykły debil z ciebie i nic więcej.

Nie muszę bronić czegoś co jest bardzo dobre. Po prostu stwierdzam fakty. Natomiast gówno to są twoje wypowiedzi.

NIe ma czegoś takiego jak "stwierdzanie faktów" jeśli mówimy o tym co się podoba, a co nie w anime. Sao jest bardzo dobre dla osób, dla których jest bardzo dobre i tylko 6894814257366761279541.jpeg  dla nich. 

Co do dysku to ja mam tylko 500 gb i mi starczy, mam jeszcze 150 gb wolnego, więc nie narzucaj innym swojego zdania proszę. 

@armoro

haha co za typ napisalem mu, ze nie ma bronić swojego gówna a ten mi odpowiada, że sao nie jest jego Hahahaha.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Taki właśnie jestem, a przynajmniej bardzo się staram. :) Jednak 2 przygłupie trolle na tym forum (Facecheck  i Kaanashi) są przeciwne byciu kulturalnym.

Ty gówno możesz. Zrozumiałeś?

Facecheck ty to masz nieźle powalone we łbie. Zwykły debil z ciebie i nic więcej.

Natomiast gówno to są twoje wypowiedzi.

Słucham? Poniżej 1tb to żenada?

Zrozum nie wszyscy sypią pieniędzmi na lewo i prawo/dostają od rodziców tyle pieniędzy, aby mieć te zasrane 3,5tb. Jak dla ciebie to za mało to co ty tam masz? Miliony projektów autocad, cinema4d w rozdzielczośći 4k?

Sam mam 1tb, na 500gb zmieściłbym się spokojnie z grami i anime (zajęte 350gb). Nie każdy musi mieć BR-D RIP 1080p z olbrzymim bitrate'em, mi wystarcza 720p od Horrible/Commie.

Swoje uwagi dotyczące pojemności dysków i, że 400 to nic zachowaj dla siebie.

Opublikowano

Komp 350GB (stara generacja xD) ale w tym miesiącu może będzie nowy. Mam 110GB na dysku zewnętrznym i mi spokojnie wystarcza :D Niech każdy ma jaki chce, to nie wstyd. Ja mam na tyle kasy żeby sobie kupić o niebo lepszy ale nie potrzebny mi. Prawdopodobnie nigdy w życiu i tak bym go nie zapełnił całego haha. Nie ściągam anime, rzadko ( ale fakt, na anime zawsze powinno się znaleźć miejsce :3 )

Opublikowano

Sam mam 1tb, na 500gb zmieściłbym się spokojnie z grami i anime (zajęte 350gb). Nie każdy musi mieć BR-D RIP 1080p z olbrzymim bitrate'em, mi wystarcza 720p od Horrible/Commie.

Właśnie o o to chodzi, że kiedyś odcinek anime w bardzo dobrej jakości (rozdzielczość DVD) zajmował około 300 MB. Dzisiaj jest HD i FULL HD, więc te lepszej jakości (mowa o ripach BD) zajmują nawet 1-2 GB.

Ja tam w ogóle ripów TV od commie/horrible nie oglądam. 

Sorata, w 07 Mar 2015 - 17:04, powiedział:

Mam 110GB na dysku zewnętrznym i mi spokojnie wystarcza

Ostatnio kupiłem dysk zewnętrzny 4 TB bo stwierdziłem, że to jednak lepsze wyjście niż płytki Blu-Ray o pojemności 25-50 GB. Mam 10 płytek BD o łącznej pojemności 500 GB, ale je przeznaczę na coś innego niż anime.

Opublikowano

Właśnie o o to chodzi, że kiedyś odcinek anime w bardzo dobrej jakości (rozdzielczość DVD) zajmował około 300 MB. Dzisiaj jest HD i FULL HD, więc te lepszej jakości (mowa o ripach BD) zajmują nawet 1-2 GB.

Ja tam w ogóle ripów TV od commie/horrible nie oglądam. 

Ostatnio kupiłem dysk zewnętrzny 4 TB bo stwierdziłem, że to jednak lepsze wyjście niż płytki Blu-Ray o pojemności 25-50 GB. Mam 10 płytek BD o łącznej pojemności 500 GB, ale je przeznaczę na coś innego niż anime.

u mnie odcinki tyle nie ważą, bo bd wybieram jeśli pobieram cośco ma bd, bo czekać pół roku mi się nei chce, no i nie pobieram 1080p, bo nie ma sensu na monitor 1400x900 pobierać full hd, bowiem i tak nie dostrzegłbym na takowym roznicy pomiędzy fullhd, a hd

XrgAYyk.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedno z moich ulubionych anime!

Super fabuła, wygląd, zakończenie, rozwinięcie, no po prostu strzał w mój gust :)
Yuno w swojej bezwzględności skradła moje serce <3

Opublikowano

Obejrzałem całe, cóż, muzyka mnie się bardzo podobała, ale niestety jako że nie jestem fanem takich serii to tak oglądałem żeby oglądać. 

Opublikowano

Obejrzałem całe, cóż, muzyka mnie się bardzo podobała, ale niestety jako że nie jestem fanem takich serii to tak oglądałem żeby oglądać. 

Bycie fanem czegoś nie ma nic do rzeczy. Pamiętnik Przyszłości to po prostu słaba bajka z irytującymi, pipkowatymi, bohaterami i dziurawą fabułą. Polecam obejrzeć coś lepszego z tego gatunku (np. Kara no Kyoukai, które jest, wydaje mi się, dość podobne) i wtedy zdecydować o lubieniu takich serii. :p

PS. Widzę, że udziela się tu armoro. Nie mam zamiaru się z tobą o to kłócić, więc odpuść sobie hejty na ten post.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Bycie fanem czegoś nie ma nic do rzeczy. Pamiętnik Przyszłości to po prostu słabe anime z irytującymi, pipkowatymi, bohaterami i dziurawą fabułą. Polecam obejrzeć coś lepszego z tego gatunku (np. Kara no Kyoukai, które jest, wydaje mi się, dość podobne) i wtedy zdecydować o lubieniu takich serii. :P

Konkretnych argumentów podać nie umiesz, ale ogólnikowy bełkot wychodzi ci świetnie. :)

Kara no Kyoukai jest z tego gatunku? :)

Opublikowano

Nie koniecznie mega pipka jak Yuuki ale nawet lubię jak są ciamajdy w anime. Anime wydaje się być czasami nawet bardziej ciekawe. Fajnie jak ta postać przechodzi później przemianę. Co do Yuuki'ego to, to jaki był jest w 100% wyjaśnione - jest usprawiedliwiony xD ... no ale kto co lubi. Dla mnie MN było znośne ;)

Kara no Kyoukai to są same filmy? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...