Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tameria.pl [Dedyk] [Medium]

Nฉiler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę beka Thail jest u was w teamie  a nawet nic nie nagrał. xD

A czy to jest najważniejsze? On nie jest specjalnie po to aby nagrywać, tylko po to aby być.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Handel na allegro dozwolony? ;p

Dozwolony, tylko wyraźnie podkreślam:

Administracja nie odpowiada za jakiekolwiek kradzieże związane z wymianami, sprzedażami etc bez obecności administracji.

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

A czy to jest najważniejsze? On nie jest specjalnie po to aby nagrywać, tylko po to aby być.

Czyli nie bedziecie mieli żadnej reklamy poza mpc?

Opublikowano

A jak wygląda dokładnie drop SM z metinów? Jaka jest szansa i ilość? Różni się się ona w zależności od poziomu metina? Z mobów lecą?

Opublikowano

Czyli nie bedziecie mieli żadnej reklamy poza mpc?

Będziemy mieć.

A jak wygląda dokładnie drop SM z metinów? Jaka jest szansa i ilość? Różni się się ona w zależności od poziomu metina? Z mobów lecą?

A pisałem już.
Dropi od 1 do 3, z fartem z co 2 metina.
Z mobów nie lecą.

Opublikowano

i tak bedzie wiecej ludzi niz u Was :)

bedzie chunjo czy jeszcze nie wiadomo ?

Nie wiadomo, póki co jest usunięte.

Opublikowano

No serwer bardzo ciekawy wbije i zobaczymy, ale na razie jestem nastawiony bardzo pozytywnie.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Nailer nie chce Cię zamartwiać ale klient nie działa tak jak powinien mam nadzieję, że jest tak tylko u mnie. Na początku brakowało dll'ki, a dokładnie d3dx9_42.dll. A teraz jak już ją wrzuciłem do klienta wyskakuje błąd "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację. Nie ważne którym exe otwieram za każdym razem to wyskakuje.

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Nailer nie chce Cię zamartwiać ale klient nie działa tak jak powinien mam nadzieję, że jest tak tylko u mnie. Na początku brakowało dll'ki, a dokładnie d3dx9_42.dll. A teraz jak już ją wrzuciłem do klienta wyskakuje błąd "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację. Nie ważne którym exe otwieram za każdym razem to wyskakuje.

Jaki system? ;)

Mi działa i ludziom, których na ts zapytałem.

Opublikowano

Win 7 64 :D Działa? To dobrze, już u siebie to naprawiam, jak komuś nie będzie działało to postaram się pomoc :D

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Obstawiam że przed startem  autopatchera trzeba wlaczyc wiec nie bład zapewne

Opublikowano

To chyba tylko u ciebie u mnie wszystko jest okey ;) może avast ci usunął  

Tak spytam jeszcze godzina startu dokładna kiedy będzie podana :D

Opublikowano

Jeżeli ktoś też będzie miał taki problem jak ja powyżej to należy zainstalować DirectX! 

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...