Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tameria.pl [Dedyk] [Medium]

Nฉiler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nailer ale mam nadzieję że nie zjebiecie IS'a gdzie gracz będzie mógł sobie zrobić całe eq -.- I kupić szkatę ripa np.

Mój nick na prywatnych serverach:

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Nailer ale mam nadzieję że nie zjebiecie IS'a gdzie gracz będzie mógł sobie zrobić całe eq -.- I kupić szkatę ripa np.

oby nie ;p bo zakoncza kariere jak ci wczoraj ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

W IS nie będzie szkat żadnego bosa, nie będzie również itemów typu miecz, zbroja etc.

Zobaczycie tam drop,exp,yang, ppk - lizak, kostium - pet, pare innych rzeczy i tyle.

W grze jeszcze dodam osobno peta jakiegoś na zawsze, ze słabszymi bonusami.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

W IS nie będzie szkat żadnego bosa, nie będzie również itemów typu miecz, zbroja etc.

Zobaczycie tam drop,exp,yang, ppk - lizak, kostium - pet, pare innych rzeczy i tyle.

Elegancko , niedodawajcie Rad ani egzo do IS ;)

Z tym petem Miód Malina już czekam na start! 

Opublikowano

ladnie :)

Czekamy na oficjalne info o starcie ^vv^

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Kostiumy itp na start sie dostaje?

P.S Rekrutacja do gildii SpeKtruM w Shinsoo otawrta wymagany: ts i 16+  , Pisać na GG lub PW 

moRZna do gildii ? :>

hihi

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Kostiumy itp na start sie dostaje?

P.S Rekrutacja do gildii SpeKtruM w Shinsoo otawrta wymagany: ts i 16+  , Pisać na GG lub PW

Na start dostaje się dzika lub lwa do wyboru 10% na potwory na 5h, do tego Toge 1000 pż.

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Okey , a jak z radami i egzo dropią normalnie z metków? (Jak jest jakiś minimalny lv to prosze o podanie ;d)

I mam nadzieje że ich nie będzie w IS?

Dropią ładnie, do is raczej nie dodamy - będziemy o tym dopiero myśleć.

Minimalny lv nie ma takiego, ale wiadome im większy lv metina tym większy drop.

Opublikowano

Hmm polecam naprawdę zwiększyć drop rad i egzo ale bez przesady bo na poprzednim wczoraj wystartowanym serwerze tylko "szlachta" z kasą i youtuberzy cały is od gm'a mam nadzieje ze tutaj wywyzszania nie będzie i każdy czy ten z kasa czy też bez będzie miał szansę na top :D

Nailer jeszcze pytanko czy zostanie podana dokładna godzina startu czy to będzie niespodzianka xD?

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Hmm polecam naprawdę zwiększyć drop rad i egzo ale bez przesady bo na poprzednim wczoraj wystartowanym serwerze tylko "szlachta" z kasą i youtuberzy cały is od gm'a mam nadzieje ze tutaj wywyzszania nie będzie i każdy czy ten z kasa czy też bez będzie miał szansę na top :D Nailer jeszcze pytanko czy zostanie podana dokładna godzina startu czy to będzie niespodzianka xD?

Na każdym startującym serwie jak wyda się na IS'a to ma się większa przewagę w grze taki urok metina wiec nie wiem  co ty chcesz.

Do ile minut będzie client?

Client już powinien być :) 

Opublikowano

Na każdym startującym serwie jak wyda się na IS'a to ma się większa przewagę w grze taki urok metina wiec nie wiem  co ty chcesz.

Nie na hardzie/mediumie gdzie w is masz bronie,zbroje oraz pety na kilka dni za 60zl :P

Opublikowano

Hmm polecam naprawdę zwiększyć drop rad i egzo ale bez przesady bo na poprzednim wczoraj wystartowanym serwerze tylko "szlachta" z kasą i youtuberzy cały is od gm'a mam nadzieje ze tutaj wywyzszania nie będzie i każdy czy ten z kasa czy też bez będzie miał szansę na top :D Nailer jeszcze pytanko czy zostanie podana dokładna godzina startu czy to będzie niespodzianka xD?

Nie wiesz jaki jest drop, drop jest spory i taki zostanie.

Klient:

https://mega.co.nz/#!QMZwlYQS!xX7VJAegHmG-Ip5r0K_J9V576mQSI6JyENntHngmJ6M
http://patcher.tameria.pl/pliki/TameriaKlient.rar
Skan:

http://scr.hu/27nm/rchw1

Opublikowano

BiałyOrzel wybacz ale pytałem Nailera a nie ciebie :D Wiadomo ze ludzie mogą wydawać na Exp yang kupić pety to rozumiem tak jak na globku ale denerwuje mnie to co RuntimeError właśnie napisał :D

Derron

Rayzo

Abirama

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Powtarzam pytanię:

Naprawiliście zwiększenie ataku? więcej daje teraZ?

Daje więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...