Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tameria.pl [Dedyk] [Medium]

Nฉiler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze myślałem że beta testy są prowadzone przed startem. Niestety byłem w błędzie powodzenia może będzie grało jakimś cudem 70 graczy.

Serwer jeszcze nie wystartowal więc o co chodzi ?

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Miał wystartować dzisiaj i bynajmniej nie miały to być beta testy

Chyba lepiej jak serwer będzie w 100 % dopracowany niż na starcie ludzie będą narzekać na bugi.

Jebło to jebło po c**j drązyć temat

20 online myslalem że chociaz z 200 tu pogra rlyxD

Beta testy są, dlatego tam mało graczy.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Chyba lepiej jak serwer będzie w 100 % dopracowany niż na starcie ludzie będą narzekać na bugi.

Człowieku serwer już wystartował miał pełno bugów to nagle nazwali to beta testami przestań lizać d*** administracji która dała ciała...

Opublikowano

Kto wymyslil start o 9 rano ? hahahhahah

4uc581.jpg

Opublikowano

Głupoty gadasz chłopie ;) Administracja powiedziała wyraźnie przed godziną 18:30 że czekamy na oficjalny start serwera :)

Po paru minutach gry wszyscy skarżyli się o błędy gry na serwerze które były totalne i w to takich rzeczach że śmiało mogę zaświadczyć że administracja nawet nie wbiła ani razu na ten serwer i zostali oni tam zrekrutowani z łapanki np. Teleportacja ,błędy klienta ,był jedno znaczny brak przygotowania na cokolwiek :)

to ja jeszcze raz serwera nie polecę ... pewnie wybrali beta testerów co grają 2 dni w metina tak sprawdzą serwer że będzie jeszcze gorzej niż był na TAK PODKREŚLMY TO OFICJALNYM STARCIE SERWERA TAMERIA.PL po prostu sobie pomyśleli że może gracze się nie połapią o co tutaj chodzi i tyle no nie oszukujmy się nie wyszło wam :) 

A tak wgl : 

16bd6vd.png

Pozdrawiam wasz kochany eSej  <3

Opublikowano

Jebło to jebło po c**j drązyć temat

20 online myslalem że chociaz z 200 tu pogra rlyxD

Dosłownie jak twój kanał, a prezke nagrałeś gównie na hajs.

cyfv7o.jpg

Serwer startuje o 9:00 dnia jutrzejszego.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Dosłownie jak twój kanał, a prezke nagrałeś gównie na hajs.

cyfv7o.jpg

Serwer startuje o 9:00 dnia jutrzejszego.

Po takiej wtopie nie liczyłbym na tłumy ludzi, jeszcze że próbowaliście to zatuszować w tak perfidny sposób...

Opublikowano

Ciekaw jestem jak Wy tyleee bugów chcecie usunąć w tak krótkim czasie, skoro widać że się nawet na tym nie znacie. Jedyne co teraz powinniście zrobić to przeprosić, przesunąć czas startu serwera i zrobić go na porządnie.

Z tego co robicie to wnioskuje, że chcecie go jako tako poprawić żeby się dało grać (nie ważne, że będą różne bugi dalej) bo pewnie na krótko dedyk wykupiony, a przydałoby się coś zarobić :)

Opublikowano

He He He He.

A nie mówiłem?

Z reklamą też mówiłem, abyście się wstrzymali, a wy i tak swoje... Weezy zgarnął hajs ?xD 

Dobra serwer off... jutro to sobie możecie podrapać jajca, a nie liczyć pieniadze z is...

Opublikowano

dziekuje i dowidzenia gra mi sie wywala po 4 sekundach grania  tyle co postoje 4 sek albo pobiegam i nagle of i do pulpitu i po graniu 

Bo beta testy są xD

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Już wcześniej wypowiedziałem sie o tych niby beta ale widze że dzieciarnia dalej wierzy..

I co ci do tego, jak masz hejtować to do spania i wyjazd z tego tematu.

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

I co ci do tego, jak masz hejtować to do spania i wyjazd z tego tematu.

Hejtować? Mówię prawdę tylko, start miał być o 18 okazało się że jest w  ch.. bugów to nagle że to beta...

Opublikowano

He He He He.

A nie mówiłem?

Z reklamą też mówiłem, abyście się wstrzymali, a wy i tak swoje... Weezy zgarnął hajs ? xD

Dobra serwer off... jutro to sobie możecie podrapać jajca, a nie liczyć pieniadze z is...

Start podobno o godz. 9:00...

priMNLI.png

Opublikowano

Start podobno o godz. 9:00...

priMNLI.png

Tak, było tak mówione, ale czy administracja naprawiła podane bugi przez graczy na forum ? I czy wgl  będzie na start administracja :) ? W nocy miała byc beta, że mieli all dać lvl itd by testowac drop, mapy pvp ;).

7.55 a administracja nadal śpi :).

Opublikowano

To jest ten start o 9 ?:>

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...