Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tameria.pl [Dedyk] [Medium]

Nฉiler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wątpie jest 8:55   i nadal zero info nawet  beta ciagle dziala wiec pewnie admini olali serwer co do h startu 

A potem się dziwią czemu graczy nie ma :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

stary to co start o 9  i tu nagle brak odzewu od strony administracji co lepsze wbijam do gry 8:30 i pacze czy cos naprawili a tam wielkie nic dalej to samo   tylko ze wbic moge z   stacjonarnego kompa a z lapka juz nie bo mnie po 4  sek  wywala a w delegacje nie bede bral  stacjonarnego pc. 

Opublikowano

Dobra spiepszam z tego syfu NIE POLECAM!

Cześć.

Cały czas poprawiam kickanie przy tp,logowaniu. Potem tylko poprawka gotowa na reszte i all działa.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Cześć.

Cały czas poprawiam kickanie przy tp,logowaniu. Potem tylko poprawka gotowa na reszte i all działa.

To już sobie daruj te poprawianie.

Z naprawy jednego bugu wynikają dwa kolejne i tak w kółko.

Serwer tak długo nie pociągnie. Proponuję zamknąć aktualnie serwer i wystartować kiedy indziej ;)

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Cześć.

Robisz to już od hmm 20 +/- do teraz to już to robisz 15 godzin   ;)

Czyli albo nieumiesz tego zrobić albo ma wywalone w to bo poszedleś po 23 i do 9-10 dzisjaj niebylo kontaktu :)

Opublikowano

To już sobie daruj te poprawianie.

Z naprawy jednego bugu wynikają dwa kolejne i tak w kółko.

Serwer tak długo nie pociągnie. Proponuję zamknąć aktualnie serwer i wystartować kiedy indziej ;)

Jeszcze nic nie poprawiłem - nie wgrywałem poprawki na serwer.

Więc jak coś wynika, to z twojej głupoty.

A aktualnie jest beta wiec nie rozumiem ciebie

Robisz to już od hmm 20 +/- do teraz to już to robisz 15 godzin    ;)

Czyli albo nieumiesz tego zrobić albo ma wywalone w to bo poszedleś po 23 i do 9-10 dzisjaj niebylo kontaktu  :)

Lepsze 15h niż  w ogóle.
Akurat ty zemną kontaktu nie musisz mieć, bo się nie znamy.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Lepsze 15h niż  w ogóle.

A niesądzisz że najpierw się robi bete zamkniętą na 30-40 osób , reklame i dopiero później na spokojnie się startuje?

Opublikowano

Lepsze 15h niż  w ogóle.

jak widze takie palenie jana to smiac mi sie chce

Opublikowano

Widzisz skoro zrekrutowałeś wieczorem 20 osob na bete ( w tym mnie) a po 23 urwal sie z toba kontakt do rana i twierdzisz ze z ludzmi ktorzy uwierzyli w serwer i szukali bugow normą bez słowa olać tak o sobie  to spoczko niemam już nic co do twojej osoby , bo już mam o tobie zdanie :)

Opublikowano

no dobra admin sie tłumaczy ze beta ale twoje słowo które dałes juz nic nie znaczy bo go nie dotrzymałes start miał byc o 9 rano jest 11,06  czyli po fakcie  dopuściłeś do tego ze twoje słowo niz nie jest warte przy kolejnej obietnicy gracze moga ci przypomniec ze niejestes w stanie dotrzymac słowa czyli nie bedą wstanie ci zaufać. Dziekuje bardzo serwera nie polecam z prostej przyczyny słowo admina jest nic nie warte nawet niedba aby ono coś znaczylo daje śłowa na wiatr. 

Opublikowano

Ja się dziwie że jest prezka serwa w tym dziale bo jest BETA xDD

A ja się dziwie ze tu siedzisz bo 5 postów wcześniej pisałeś ze spierdalasz z tego tematu. 

Opublikowano

to kiedy oficjalny start bo tak mnie leb napier.... %% :< ze nie ogarniam juz ;d

Dokładnie, kiedy start ?:D

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Dokładnie, kiedy start ? :D

Tego to jeszcze chyba nikt nie wie, ale lepiej niech poprawią bugi i wtedy niech startują.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

no wbijamy wbijamy wbijać wbijać xD xd start po poludniu jakotako wbijac i gramy eloeloeloelo 420

Stay Trippin.

Opublikowano

może jeżeli dzisiaj ruszy to i tak nic nie wróży dobrego.  Słabo informujecie co z serwerem,miał być start o 9 rano i znowu coś nie wypaliło a to już odstraszyło większość graczy. 

Opublikowano

może jeżeli dzisiaj ruszy to i tak nic nie wróży dobrego.  Słabo informujecie co z serwerem,miał być start o 9 rano i znowu coś nie wypaliło a to już odstraszyło większość graczy. 

r7magm.png

Tutaj napisali że serwer odpalą DZISIAJ ale nie podają godziny ,pewnie w godzinach wieczornych tak przypuszczam :)

Wbijemy ,zobaczymy...damy jeszcze jedną szanse  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...