Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosja napadnie na Polskę

Gość 35000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I bardzo dobrze, skonczy sie pedalskie pokolenie a wojsko powinni przywrocic.

To pedalskie pokolenie jest przynajmniej mądrzejsze od ciebie. ;)

Ukraina musi wybierać nawet jak dostaną pieniądze to i tak jest taki ogrom potrzeb że pół Polski by sprzedali a może by starczyło 

potrzeba im wszystkiego właściwie zastanówcie się co jest jak jest stan wojenny 

Ukraina nie powinna dostawać pieniędzy, ale pomoc w formie żywności, ubrań i działań pokojowych. Pieniądze pewnie wykorzystają na broń która jeszcze bardziej poszerzy wojnę.

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To pedalskie pokolenie jest przynajmniej mądrzejsze od ciebie. ;)

yhym.. a potem zamiast rurek spódniczki i torebeczki :) nie oszukujmy się.. chłop w rurkach to nie chłop ..

@topic

Wydaje mi się że do maja powinno być cicho potem się zacznie chyba ukraina coś wymyśli żeby sprowokować ;x .. mam nadzieje że jak u nas coś się wydarzy <odpukać> to nie będą ludzie uciekać jak pizdy .. a bedą walczyć o ziemie na której walczyli nasi przodkowie..

Opublikowano

yhym.. a potem zamiast rurek spódniczki i torebeczki :) nie oszukujmy się.. chłop w rurkach to nie chłop ..

@topic

Wydaje mi się że do maja powinno być cicho potem się zacznie chyba ukraina coś wymyśli żeby sprowokować ;x .. mam nadzieje że jak u nas coś się wydarzy <odpukać> to nie będą ludzie uciekać jak pizdy .. a bedą walczyć o ziemie na której walczyli nasi przodkowie..

A głupie głupim pozostanie, ale nie odbiegając już o tematu. Ludzie będą uciekać. Ja na pewno bym uciekł ;) Mogę być dla ciebie kim chcesz, ale raczej żaden inteligentniejszy człowiek nie będzie miał zamiaru umierać za głupi kawałek ziemi. Prawda jest on dla nas (Polaków) wyjątkowy, ale nie na tyle, by ryzykować życie. Które jest ważniejsze, dużo ważniejsze od marnego kawałka ziemi. Tak zdaję sobie sprawę, że nasi przodkowie walczyli o wolną i niepodległą Polskę. No cóż wtedy były "inne" czasy.

Opublikowano

A głupie głupim pozostanie, ale nie odbiegając już o tematu. Ludzie będą uciekać. Ja na pewno bym uciekł ;) Mogę być dla ciebie kim chcesz, ale raczej żaden inteligentniejszy człowiek nie będzie miał zamiaru umierać za głupi kawałek ziemi. Prawda jest on dla nas (Polaków) wyjątkowy, ale nie na tyle, by ryzykować życie. Które jest ważniejsze, dużo ważniejsze od marnego kawałka ziemi. Tak zdaję sobie sprawę, że nasi przodkowie walczyli o wolną i niepodległą Polskę. No cóż wtedy były "inne" czasy.

Przyjedzie Ci wojsko do domu że masz iść do poboru i co zrobisz uciekniesz? Pójdziesz albo dostaniesz kulkę w łeb i nie będą się patyczkować/

Deus vult

Opublikowano

@Szaki22 widze że z Ciebie też taki rureczkowy patyczek :> Uciekł byś bo po co walczyć o kawałek ziemi? Twoi przodkowie walczyli o Polske, żebyś chociaż ty teraz mógł siedzieć na d***e i chodzić w tych pedalskich rurkach i pisać te bezsensowne posty na forum. Pedalskie pokolenie mądrzejsze ode mnie powiadasz? Mogą i być mądrzejsi, ale jak przyjdzie co do czego to nie będę z tych co dostaną klepe w ryj i sie poskładają 8 razy, uderzy mu w głowe to na dodatek mu nogi połamie.

Opublikowano

Przyjedzie Ci wojsko do domu że masz iść do poboru i co zrobisz uciekniesz? Pójdziesz albo dostaniesz kulkę w łeb i nie będą się patyczkować/

Nie przyjdzie boś ja młody. ;)

@Szaki22 widze że z Ciebie też taki rureczkowy patyczek :> Uciekł byś bo po co walczyć o kawałek ziemi? Twoi przodkowie walczyli o Polske, żebyś chociaż ty teraz mógł siedzieć na d***e i chodzić w tych pedalskich rurkach i pisać te bezsensowne posty na forum. Pedalskie pokolenie mądrzejsze ode mnie powiadasz? Mogą i być mądrzejsi, ale jak przyjdzie co do czego to nie będę z tych co dostaną klepe w ryj i sie poskładają 8 razy, uderzy mu w głowe to na dodatek mu nogi połamie.

Śmiać się czy płakać z głupoty? Mogę być rureczkowym patyczakiem. W sumie nie ma to dla mnie znaczenia. Uciekłbym, bo po co miałbym walczyć? Są dla mnie ważniejsze wartości w życiu niż głupi kawałek ziemi. Lubię swój kraj i go szanuję, ale żeby ginąć za niego? Tuż to skrajna głupota. Tak jest mądrzejsze od ciebie, a wiesz dlaczego? Ponieważ uciekną pierwsi, bo dla niektórych ważniejsza jest rodzina. ;)

Opublikowano

Wystarczyła mi informacja o źródle....... Fakt..... Wyborcza..... Te gazety mówią same za siebie

LukaSuper.png

Opublikowano

Pierwsza ważna sprawa CZY JEST TU JAKIŚ ADMIN JEŚLI TAK TO PROSIŁ BYM O KONTAKT DO NIEGO [ OSZUSTWO NA GIEŁDZIE]

Po co się bić o ziemie obcy kapitał wykupił już co miał wykupić 70% pomorza jest Niemieckie zastanowić się trzeba czy walka ma sens w kraju który jest wyprzedawany tylko dlatego ale go jakoś utrzymać 

Z tym adminem to nie żart jutro jestem od rana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...