Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza pierwsza penta ;)

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Moja pierwsza penta.

Master Yi AD na midzie op.

PIĘĆ TRUPÓW NA KONCIE DRUŻYNY NIEBIESKIEJ xD polski lol tak bardzo :D W każdym razie, fajnie, że mamy pierwsze video ;)

Opublikowano

PIĘĆ TRUPÓW NA KONCIE DRUŻYNY NIEBIESKIEJ xD polski lol tak bardzo :D W każdym razie, fajnie, że mamy pierwsze video ;)

Haha, to stary lektor, śmiesznie to brzmi. Teraz ta "pentakill" to pełna emocji wypowiedziana kwestia... a te "pięć trupów na koncie drużyny niebieskiej" takie powiedziane trochę znudzonym głosem. :P 

Opublikowano

sezon 3, nunu lub amumu (już nie pamiętam która to była postać, pamiętam, że dzięki nunu lub amumu zrobiłem pente a grałem tą drugą postacią)

ostatnia to vayne na rankedzie, s4

Nowicjusz
Opublikowano

początek sezonu 3, Akali moja zielona kotka >:c   ^_^ Na rankedzie Katarina.  B)

Opublikowano

S3 Fizz na normalu a później OP Kayle praktycznie solo penta na rankedzie^^

Opublikowano

Ja oprócz Akali miałem jeszcze pentę Yasuo, Vayne i Ashką, a Wy ? :D

tf, jinx, katarina, yasuo, tryndamere, master yi, nasus, vi, cos tam jeszcze bylo

Opublikowano

Pierwsza była na botach. Grałem wtedy bodajże Miss Fortune. Na normalach również pierwszą zaliczyłem MFką (wtedy praktycznie tylko nią grałem). 

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...