Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza pierwsza penta ;)

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się wkręciłem w grę Nunu , i powiem , że samym ultem [R] zrobiłem Quadrę i potem tylko z E slow dałem i Dobiłem i Penta :)

Opublikowano

W Ligę gram od pre sezonu 4.

Pierwsza penta: Aram, Champ:Malphite (AD runy i masterki, AP/Tank build) robił siekę B)

Pierwsza penta normal: Graves (ówczesny śilver wycarrował platyny :D)

Na rankedzie jeszcze nie doświadczyłem penty, była prawie penta ale support mnie dojechał bo już low hp miałem. :ninja:

y6eft.gif

Opublikowano

Pierwszą Pentę miałem o dziwo...Braumem!. Grałem z kolegą i w teamfighcie walnąłem ulta, w drużynie była Katarina więc wszystkich na początku poharasowała i moje ulti tylko dobiło. Miałem beke przez dłuuugi czas :D

K2yjCFw.png

Opublikowano

Klasyczna Katarinka - no po prostu śmietanka :D

Instrukcja obsługi:

Q, E, W, R, smash the keyboard with your face

korwin.gif

Opublikowano

Możecie nie wierzyć ale sam nadal w to nie wierze :D

Wbiłem pente sionem pod ad ::DDDD

serio trudno jest a tak btw 2 moja penta to teemo 80% penty to grzybki bo wdepneli 3 w jedno miejsce na low hp i trple kill a 2 innych dobiłem <3:D

Jeżeli w jakiś sposób ci pomogłem daj like pod moim postem ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Doskonale pamiętam moją 1 pente na normalu twitchem(jeszcze tym starym :) w końcówce 2s,ciekawostką było to że 1 raz grałem Twitchem i nie miałem go.

Opublikowano

Pierwsza penta?  Hmm... Wydaje mi się, że to była Diana przed nerfem. Była ogromnie strong i zabijałem wszystkich na Q + R + Q, gdyż nie mieli żadnego tanka. Podczas teamfightu ułożyli się w kupkę i wszyscy dostali z Q, po czym zaczęła się salwa ultów ;)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...