Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym stylu odzieży ?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pol_pl_BBG-5212-LONGSLEEVE-MESKI-BASIC-C

+ do tego kup sobie jakieś najki jak już chcesz wyglądać modnie i wtedy wyglądasz jak człowiek nie jak dziewczynka w czerwonych trampkach.

Też chodze w markowych ciuchach sam sobie na nie zarabiam, a nie żeruje na starych jak to Ty uważasz ale nie pisze po to żeby CI sie pochwalić ale dlatego, że chce obalić teorię, że ten kto krytykuje tego nie stać.

Bez odbioru.

21f0dgn.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W Anglii czy innym kraju innym niż Polska dostanie się oryginalną odzież za ponad 50% taniej więc to nie jest kwestia bogactwa ani nieatrakcyjności a jedynie kwestia dobrego gustu. Ten Twój "gust" to jedynie podążanie za trendami p****ów z MTV i Vivy.

Nie wiem czy się śmiać czy płakać z twojej głupoty. Kiedyś może zmądrzejesz. ;) Każdy nosi to co mu się podoba jeśli ktoś ma z tym jakiś problem. To tylko świadczy o niskim poziomie tegoż człowieka. ;)

Opublikowano

Hmmm czyli mam rozumieć że te spodnie 

59d2.jpg

są tak samo pedalskie jak te?:

12865.jpg

Wy kur** rozpoznajecie ubrania pedalskie czy kur piszecie z nudów

1294314624_dramatic-kitten.gif

Opublikowano

I osoby które tak się ubierają mają bronić naszego kraju w razie zagrożenia? Od tych instagramów niektórym się w głowach popierdoliło.

Opublikowano

Hmmm czyli mam rozumieć że te spodnie 

59d2.jpg

są tak samo pedalskie jak te?:

12865.jpg

Wy kur** rozpoznajecie ubrania pedalskie czy kur piszecie z nudów

1294314624_dramatic-kitten.gif

temu w musztardowych leginsach mocno strasznie pizde obciska

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać czy płakać z twojej głupoty. Kiedyś może zmądrzejesz. ;) Każdy nosi to co mu się podoba jeśli ktoś ma z tym jakiś problem. To tylko świadczy o niskim poziomie tegoż człowieka. ;)

Twój argument to inwalida. To tak jakby ktoś powiedział, że lubi pieprzyć 14-latki, wtem idzie na podwórko zgwałcić jakąś dziewczynę a po wszystkim tłumaczy policji : "każdy robi to co lubi jak się nie podoba to macie problem". I to nie jest przykład z dupy a idealnie opisujący Twoje argumentowanie i innych podobnym Tobie. 

Wystarczy spojrzeć na ten wybryk natury na naszym forum o nicku 'kszysz'. Kto zna jego statusy i ogólnie posty, ten wie kto to jest.

W klasie mam kilku takich co noszą rurki jak i takich co noszą dresy lub zwykłe dżinsy itp i nie dzielę ich na p****ów czy dresiarzów a wręcz przeciwnie są w porządku ziomkami.

Kwestia gustu lub jego braku jak kto się ubiera, ale w*****a mnie to jak przyjdzie ktoś taki jak pan autor pytać ludzi o to czy mu koszula będzie pasować do butów i spodni. No c**j mnie strzeli.

A że już spytał to mu odpowiedziałem co myślę o jego "kompleciku". 

PS Powinni zakazać tworzyć tematów o modzie, bo przez to jest tylko flamewar i zawsze lecą bany. Ja już tak 2 konta straciłem. Raz przez kszysza, a drugie przez jakąś dziewuchę (chyba DieKasia).

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...