Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym stylu odzieży ?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak są męsko ubrani bo byś dostał hita i być z rurek wyleciał.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

chodziłem na kickboxing pare lat a chodze w rurkach wiec troszeczke slaby argument ;_;

Kocham Renissance.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak są męsko ubrani bo byś dostał hita i być z rurek wyleciał.

z takich jak oni śmieją się na zachodzie, smutne ale prawdziwe.

Opublikowano

chodziłem na kickboxing pare lat a chodze w rurkach wiec troszeczke slaby argument ;_;

To że chodziłeś na kickboxing nie robi z Ciebie ostrego zawodnika jeszcze jak chodziłeś kilka lat temu. Wystarczy że mieścisz się w rurki to chyba nic CI nie pomoże.

z takich jak oni śmieją się na zachodzie, smutne ale prawdziwe.

homosie?

Deus vult

Opublikowano

To że chodziłeś na kickboxing nie robi z Ciebie ostrego zawodnika jeszcze jak chodziłeś kilka lat temu. Wystarczy że mieścisz się w rurki to chyba nic CI nie pomoże.

wszystko pamiętam, a poza tym można wywnioskować, że ty sie nie mieścisz w rurki, bo jesteś za gruby XDDDDDDD

Kocham Renissance.

Opublikowano

wszystko pamiętam, a poza tym można wywnioskować, że ty sie nie mieścisz w rurki, bo jesteś za gruby XDDDDDDD

2 lata na siłce robią swoje. ma się kopyto nie patyczki

Deus vult

Opublikowano

Wychodzi z tego mały flamewar xD

Pewnie masz 230cm wzrostu, 80cm w łapie od urodzenia chodziłem na MMA/KM/KB/JJ/judo/hwdp i inne sztuki walki i jak sie urodziłeś to na klatę brałeś 60kg a teraz bierzesz swoją mat... znaczy się 240kg. :)

i nosisz obcisłe rurki bo albo nie masz nóg wyrobionych albo fiuta :D ale stawiam że nie masz ani tego ani tego :)

No ale to jest internet, więc możesz być kim chcesz :3

Ja np jestem Spiderman i spuszczam sie na ciebie ;_;

Opublikowano

Mialem nic nie pisac ale.. Popadacie z skrajnosci w skrajnosc, jeden brudne dresy, a drugi bluzki z dekoltem.. ( :D)

A moze by tak sie poprostu normalnie ubrac w zwykle jeansy, zwykla bluzke, zwykla bluze i zwykle adidasy/nike? 

@topic

Moja opinia - bluzka ssie, spodnie są spoko.

Pozatym ten zestaw nie jest zbyt dobra opcja z jednego powodu - spodnie są szerokie, natomiast bluzka "chuda". Jesli nie jestes napakowany to bedziesz wygladal w tym zalosnie :D

Opublikowano

Wychodzi z tego mały flamewar xD

Pewnie masz 230cm wzrostu, 80cm w łapie od urodzenia chodziłem na MMA/KM/KB/JJ/judo/hwdp i inne sztuki walki i jak sie urodziłeś to na klatę brałeś 60kg a teraz bierzesz swoją mat... znaczy się 240kg. :)

i nosisz obcisłe rurki bo albo nie masz nóg wyrobionych albo fiuta :D ale stawiam że nie masz ani tego ani tego :)

No ale to jest internet, więc możesz być kim chcesz :3

Ja np jestem Spiderman i spuszczam sie na ciebie ;_;

i właśnie przez takich ludzi jak ty to forum jest zaśmiecione i coraz częściej ludzie z niego uciekajo

spuszczać to możesz sie na swoja płaską dziewczyne w łóżku, albo na swoich rodziców

klub legion w głogowie, i nie wmawiaj mi czegoś co jest idiotyczne

Kocham Renissance.

Opublikowano

i właśnie przez takich ludzi jak ty to forum jest zaśmiecione i coraz częściej ludzie z niego uciekajo

spuszczać to możesz sie na swoja płaską dziewczyne w łóżku, albo na swoich rodziców

klub legion w głogowie, i nie wmawiaj mi czegoś co jest idiotyczne

81c38a9558d1.jpg

mamy dla pana REBUS :3 za bycie super koxem w rurkach :)

i pozdrawiam i nie mam zamiaru sie kłócić ;3

Opublikowano

81c38a9558d1.jpg

mamy dla pana REBUS :3 za bycie super koxem w rurkach :)

i pozdrawiam i nie mam zamiaru sie kłócić ;3

dosyć łatwy, to samo mogę powiedzieć tobie

to kiedy idziemy kupować nowe dresy?

Kocham Renissance.

Opublikowano

dosyć łatwy, to samo mogę powiedzieć tobie

to kiedy idziemy kupować nowe dresy?

Kto powiedział że ja chodzę w dresach ? :v

Chodzę normalnie ubrany w jeansach, i zwykła luźna bluzka i bluza też normalna ...

Opublikowano

Kto powiedział że ja chodzę w dresach ? :v

Chodzę normalnie ubrany w jeansach, i zwykła luźna bluzka i bluza też normalna ...

więc po c**j sie czepiasz?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Buty mi się nie podobają, a spodnie spoko tylko szkoda, że dresy. Ogólnie 6/10

Koszulka nie pasuje tu do niczego

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

o ja p******e, nosić rurki jak nawet jeansy gniotą w jaja

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Kurde to są  rurki ?

Chyba nie...

A się spam zrobił xD

Jaką koszulkę polecacie do tych spodni ?

coś lużnego, z krótkim rękawem

ta którą wybrałeś była dobra, nwm co od niej chcesz

Kocham Renissance.

Opublikowano

Te spodnie kojarzą mi się z takimi zjebanymi cwaniakami.

Jedno mnie zastanawia, po co ta torba pod zawieszeniem? no chyba działa to na zasadzie pampersa, to wtedy wyjaśnia wszystko 

Spodnie ok, buty c*****e, zanjdz sobie jakies najeczki do tego w jasnym kolorze + bluzeczka z crop/house typu garfield na klacie lub cos z bajek i bedzie git ^^

Oczywiscie nie moj styl bo ja to najeczki dresiki bez "pampersa" + jakas smiechowa koszuleczka z cropa haouse ^^

Opublikowano

Kurde to są  rurki ?

Chyba nie...

A się spam zrobił xD

Jaką koszulkę polecacie do tych spodni ?

Ja do identycznych spodni tyle, że z niższym krokiem zakładam taką koszulkę. :D

pol_pl_koszulka-THE-MOUNTAIN-HIPSTER-KIT

Jednak równie dobrze pasuję zwykła biała. Nie polecam croppa. Większość tamtejszych rzeczy jest niskiej jakości. :P

Opublikowano

Conversów nigdy bym nie założył ale takie dresy rurkowe są całkiem wygodne i z wiatrem nie robi mi sie udo szerokosci 30cm ogółem mówiąć nie jest źle tylko inne buty do tego :3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Conversy to moja siostra nosi, hehehehehehe. Śmieszni ludzie kupują buty za 200-300zł, które wyglądają jak zwykłe trampki, które się nosiło za moich czasów do zerówki a płacicie jedynie za markę, nie pozdrawiam.

To co w temacie zostało podane przez autora to spodnie w miarę wyglądają, koszuli mi się nie chciało nawet otwierać po tym jak zauważyłem jakie buty nosi lub zamierza nosić.

Ale całe szczęście w mojej szkole dziewczyny bardziej "kleją się" do normalnie ubranych gości ((nie piszę tutaj o dresach) a nie do typów ubranych jak gendery#technikum. Gimnazjum zbyt głupie nadal i wysokie stężenie typowych Kwiatowskich i innych homoplebsów.

No ale oczywiście autor broni się, że jak ktoś stwierdza, że jego ubiór jest "pedalski" to oczywiście ta osoba jest : biedna lub nieatrakcyjna a to gówno prawda.

W Anglii czy innym kraju innym niż Polska dostanie się oryginalną odzież za ponad 50% taniej więc to nie jest kwestia bogactwa ani nieatrakcyjności a jedynie kwestia dobrego gustu. Ten Twój "gust" to jedynie podążanie za trendami p****ów z MTV i Vivy.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...