Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRestik

Serwer działa już na Mozilli.

Brawo !

Co prawda wyskakują jakieś zjebane reklamy (jakby to ci smsy nie wystarczały) ale działa :)

Kiedy wgrasz hazardziste?

Hejo

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer bardzo fajny,pierwszy raz gram na takim i od razu mi się spodobał  :) także serdecznie polecam nie tylko tym zaznajomionym z takimi serwerami ale i tym zupełnie początkującym  :)   

post-1478771-0-29642900-1454193189.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRestik

Serwer działa już na Mozilli.

Działa.

Piszę o serwerze moriart

Tylko mam problem z petami.

Wymieniam sobie grzybki -> talony -> liście  kupuje obojętnie jakiego peta i nie daje mi statystyk :/

Grzybów mi nie braknie to mogę testować :)

l9a1Kt2.png

Napraw pety to sobie pogram dłużej, warto też dodać klucze to is bo nie chce mi się klucza szukać.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Działa.

Piszę o serwerze moriart

Tylko mam problem z petami.

Wymieniam sobie grzybki -> talony -> liście  kupuje obojętnie jakiego peta i nie daje mi statystyk :/

Grzybów mi nie braknie to mogę testować :)

l9a1Kt2.png

Napraw pety to sobie pogram dłużej, warto też dodać klucze to is bo nie chce mi się klucza szukać.

O jezusie ile grzybów  :O

---------------------------------

Dobrze że serwer już działa na mozilli.

45dc18f721.gif

Opublikowano

@SebuśPL

Po zakupie peta trafia on do plecaka.

ItemShop -> Plecak.

Gdzieś przeoczyłem plecak. Dzięki za informacje, mogę grać dalej :P

Twoje IP zostało zablokowane przez administrację serwera.

W celu uzyskania dalszych informacji, skontaktuj się z administratorem serwera.

ban.gif

xD xD xD xD xD

Opublikowano

Twoje IP zostało zablokowane przez administrację serwera.

W celu uzyskania dalszych informacji, skontaktuj się z administratorem serwera.

xD xD xD xD xD

Tor Browser i można grać bocić dalej nawet na statycznym IP :)

A wprzypadku zmiennego wystarczy restart routera

Hejo

Opublikowano

Tor Browser i można grać bocić dalej nawet na statycznym IP :)

A wprzypadku zmiennego wystarczy restart routera

Wolę zenmate, jedno kliknięcie i jestem z innego kraju B)

Opublikowano

Bardzo dobry serwer, przyjazna atmosfera, pomocni gracze oraz Moderatorzy online 24/7. Czat pod gra bardzo wciąga nawet jeśli kogo nudzi gra może siedzieć wiele godzin przy konwersacjach z najaktywniejszymi graczami.

baner3.png

Opublikowano

Najlepszy Serwer na Świecie  :)

Nie zawodni admini

-Częste aktualizacje

- Mili ludzie na czacie

-Przyjemność z gry

JEST TO SERWER Z NAJWIĘKSZĄ ILOŚCIĄ DODATKÓW !baner3.png

Opublikowano

Nudzilo mi sie troche dzis rano, wiec postanowilem ze pobawie sie na jednym z serwerow tutaj opublikowanych. Czytajac ostatnie wcale niepodejrzane posty uzytkownikow z wielka iloscia jednego posta oraz stazem paru godzinnym, reklamujacych ten jakze wspanialy serwer, postanowilem ze na nim zagram. Ogolem to fajny serwer, nieskonczonosc grzybkow, masa dotatkow (zbugowanych smieci), i wiecej lochow niz sie spodziewalem (ukrytych ;) ), jak widac na screenie ponizej :D Niestety bylem zbyt ambitnym graczem, widocznie wbicie 999 lvla nawet na takim serwerze 4fun jest podejrzane. Polecam dla kazdego kto sie chce pobawic przez godzinke, i skonczyc gre

QBGaz4M.jpg

Opublikowano

Jak dziwnym człowiekiem trzeba być żeby psuć rozgrywkę innym, tracisz swój cenny czas po czym i tak dostaniesz bana. Zrobisz nowe konto? Okej, znów dostajesz bana, przelicz sobie gdybyś tak robił cały czas ile życia marnujesz tylko żeby pokazać czego to nie potrafisz, jeśli masz naprawdę tak dużą wiedzę o SF zamij się tym, sam stwórz własny serwer, wolny od wszystkich błędów, sama często przeglądam oficjalne fora SF, a i tam zdarzają się błędy nie da się usunąć wszystkiego od razu. 

Ogólnie nie hejtuję bo szkoda mi czasu się bawić na MPC w kłótnie, bo tutaj i tak jest wolna amerykanka.

Poza tym, jeszcze raz serdecznie chciałabym zachęcić do zabawy na norbisf, przynajmniej widzicie że jesteśmy dla was cały czas i kara szybko spotyka takich cziterków. :)

Pozdrawiam

vmZsZdB.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...