Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjaśnienie Lag Exploit i Ward Exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ikerel "Jestem uczniem 3 klasy gimnazjum" a wyzywa od gimbusów hahaahhhahahahahaahahahaha :D

Nawet jeżeli jest ten FOV exploit to i tak znając, życie go nie dostaniecie, z tego forum to osoby mogą mięć takie jak Marcoly czy pan @Ikerel Mistejk.

pan marcoly ma wyjebane w dzieci na tym forum zarowno jak w lola i w sharpa, po drugie nie ma czegos takiego jak fov exploit, po trzecie po c**j sie tam podlizujesz lmao, po czwarte pan mistejk juz ma backdoora u joduski opierdala mu konto na znaczne miliony $$$ i terroryzuje mpc forum wiec jak moze grac w lola, mysl hlopie lel

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może ktoś na PW opisać jak dobrze wykorzystać laga :) ?

Przegrywasz grę , odpalasz laga i po 10 minutach każdy ma leave bustera a miniony kończą grę

Opublikowano

Przegrywasz grę , odpalasz laga i po 10 minutach każdy ma leave bustera a miniony kończą grę

Po czym dostajesz bana na konto lel

Opublikowano

Za laga nie ma banów.

BEAGAHAAHAHAHAHAHAHAAGAHA ŚMIECHŁEM, zapychasz serwer milionami pakietów z błędnym castowaniem spella 1000 razy/sek i Riot nie umie tego wykryć, beka XDDDD

Riot gównofirma confirmed

Opublikowano

BEAGAHAAHAHAHAHAHAHAAGAHA ŚMIECHŁEM, zapychasz serwer milionami pakietów z błędnym castowaniem spella 1000 razy/sek i Riot nie umie tego wykryć, beka XDDDD

Riot gównofirma confirmed

W diamencie na Tym lece odkąd wyszedł,i oprócz gównoburzy na /all bana nie dostałem,więc?

Opublikowano

mówicie o tym co castuje E, a ten co zapierdala w rózne miejsce na mapie ?

Tak ,  a żeby "zapierdalać" musi wysyłać bez przerwy pakiety , dużo pakietów ........

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...